Nieuwe Sonos schilderij speaker in samenwerking met Ikea?

Sonos

Volgens The Verge is Sonos van plan om in samenwerking met Ikea een nieuwe speaker online te brengen. Dat dit een unieke speaker gaat worden, dat blijkt wel uit het gerucht dat de speaker in een schilderij wordt verwerkt. Eerder al werd er een boekenplank speaker en een lampspeaker in samenwerking met Ikea gelanceerd. Op basis van patent aanvragen bij de Amerikaanse FCC blijkt dat er verschillende aanvragen zijn gedaan voor een product van Ikea en Sonos met als titel een draadloos apparaat.

Read more

Worden speakers gedeactiveerd bij het Sonos Trade up programma?

Sonos upgrade programma korting

We krijgen regelmatig de vraag of je Sonos product gedeactiveerd wordt als je gebruik maakt van het Sonos Trade Up programma, of zoals het sinds kort genoemd wordt het Sonos Upgradeprogramma. Sonos fora staan namelijk vol met verhalen dat de Sonos speakers niet meer werken na het accepteren van de voorwaarden van het Trade Up programma. Om voor een en altijd duidelijkheid te scheppen hebben we vandaag even met Sonos gebeld en zij verzekerden ons dat de Sonos speakers en Sonos componenten niet gedeactiveerd worden of onklaar gemaakt worden. Hoe werkt het Trade up programma van Sonos en waar komt de verwarring op diverse forums vandaan?

Read more

Gaat Sonos de Sonos Move Mini in Maart introduceren?

Sonos Move

In maart introduceert Sonos vaak nieuwe producten. Ook dit jaar is de geruchtenstroom inmiddels op gang gekomen wat er in 2021 geïntroduceerd zal worden door Sonos. Vorig jaar werd de Sonos ARC, Sonos Five en de Sonos Sub Gen3 geïntroduceerd. Voor dit jaar zijn de verwachtingen dat er een kleinere variant van de Sonos Move wordt geïntroduceerd, misschien wel met de naam Sonos Move Mini. Daarnaast gaat het gerucht dat Sonos bezig is met een Sonos koptelefoon. Hoe en wat is nog even afwachten, maar feit is dat Sonos probeert om ieder jaar minimaal twee nieuwe producten te introduceren.

Read more

Sonos Black Friday acties 2021

Sonos Black Friday
Sonos Black Friday

Ben je op zoek naar een overzicht van de beste Sonos Black Friday aanbiedingen van 2021? Op deze pagina houden we je de hele dag op de hoogte van de beste Black Friday acties. Want ook dit jaar wordt er het hele weekend gestunt met de prijzen van Sonos. Uiteraard wil je deze kortingen niet mislopen en daarom houden we de hele dag de beste aanbiedingen voor je bij op deze speciale Black Friday actie pagina. Dit jaar is de verwachting dat er gestunt gaat worden met de prijzen van onder meer de Sonos Beam, Sonos One SL, Sonos One en Sonos Move. Daarnaast worden traditiegetrouw de Sonos ARC en Sonos Sub met hoge korting aangeboden tijdens Black Friday.

Read more

Wat is Sonos Radio?

Sonos

Dit jaar lanceerde Sonos de streamingservice Sonos Radio. Waar de meeste Sonos gebruikers voor radio tot nu toe gebruik maakten van TuneIN Radio is er nu dus een tweede streamingdienst bij van Sonos zelf voor het afspelen van radio op je Sonos systeem. Uiteraard kan je Sonos Radio afspelen vanuit de Sonos app en de streamingdienst is automatisch toegevoegd aan de app.

Read more

Nieuwe App Sonos

Sonos

Sonos heeft een nieuwe app geïntroduceerd voor zijn multiroom systeem. De nieuwe app, Sonos S2, maakt het mogelijk om audio te beluisteren in een hogere resolutie. Ook is het design aangepakt, de beveiliging verbeterd en wordt er gebruik gemaakt van slimmere software om je speakers up-to-date te houden.

Read more

Sonos One of Sonos Play:1

Sonos One of Sonos Play:1

Sonos One of Sonos Play:1

Vorig jaar introduceerde Sonos de Sonos One. Een luidspreker die qua design heel erg lijkt op de Sonos Play:1. Toch zijn er een aantal verschillen tussen de Sonos Play:1 en Sonos One die je kunnen helpen bij je keuze. In dit blog bespreken we dan ook alle overeenkomsten en verschillen tussen de Sonos One en Sonos Play:1. Zo weet jij na het lezen van dit blog een goede keuze te maken voor de Sonos One of Sonos Play:1.

Read more

Beste party speaker

Beste partyspeaker

Beste partyspeakerIn dit blog kijken we naar de beste bluetooth party speakers van dit moment. Ze worden meestal verkocht als karaoke sets, maar een aantal van deze bluetooth speakers zijn ook erg goed te gebruiken voor de muziek tijdens een feest. In de meeste gevallen kan je meerdere speakers draadloos met elkaar koppelen voor een nog groter feest. We zochten uit wat de beste party speakers zijn voor jou feest.

Read more

Sonos Bluetooth speaker

Sonos Bluetooth speaker

Sonos werkt aan zijn eerste bluetooth speaker. Dit blijkt uit de aanvraag van een nieuw product door Sonos bij de FCC (Federal Communications Commission). Hier kwam audio website The Verge achter. Het gaat om een high-performance draadloze speaker die zowel via Wifi als bluetooth kan worden verbonden met je smartphone. Is de speaker via Wifi verbonden, dan is het mogelijk om via de Sonos app muziek te streamen. In de bluetooth modus is het niet mogelijk om via de Sonos app muziek te streamen, je zal dan via bijvoorbeeld de Spotify app of eigen muziekblibliotheek muziek kunnen afspelen op de speaker. Op dit moment staat de speaker bekend onder de projectnaam Sonos S17.

Read more