Sonos One ophangen

Sonos One ophangen

We krijgen regelmatig de vraag hoe je de Sonos One het beste kan ophangen. De Sonos One kan je natuurlijk altijd los op een tafel of in een kast zetten, maar als je de speakers netjes wilt wegwerken, dan is het ophangen van de Sonos One de beste manier. Je kan de Sonos One ophangen met een muurbeugel of plafondbeugel, maar je hebt ook nog de mogelijkheid om de Sonos One op een standaard te zetten. We bespreken in dit blog hoe je het beste je Sonos One kan ophangen.

Lees verder

Sonos Upgradeprogramma – Uitleg

Sonos Upgradeprogramma

Met het Sonos Upgradeprogramma krijg je tot 30 procent korting op Sonos. Het afgelopen jaar is dit de manier om Sonos met de hoogste korting te kopen. We zien namelijk het afgelopen jaar steeds minder vaak aanbiedingen met Sonos bij webshops. Dit komt mede door de beperkte voorraad. De Sonos ARC is daarom zelfs in prijs verhoogd, waardoor deze alleen maar duurder is geworden. Met het Sonos Upgradeprogramma laten we je een manier zien om de Sonos ARC en andere Sonos speakers toch met een hoge korting te kopen. Het enige wat je nodig hebt zijn Sonos speakers die langer dan ongeveer vier jaar geleden gekocht zijn. Deze kan je upgraden, zonder dat er verder iets met deze speakers gebeurt.

Ga naar Sonos.com en login op je Sonos account voor het Upgrade programma

Lees verder

Bang & Olufsen Black Friday deals 2022

B&O Black Friday

Het merk Bang & Olufsen staat bekend om haar speakers, koptelefoons en oordopjes van hoge kwaliteit. Onder meer de Bang & Olufsen Beosound serie, Bang & Olufsen Beolit, Bang & Olufsen Beoplay en B&O BeoVision zijn een garantie voor audio in hoge kwaliteit. Tijdens Black Friday verwachten we verschillende Bang & Olufsen Black Friday deals. In 2022 is Black Friday op 25 november, we verwachten echter de hele week Black Friday aanbiedingen met B&O.

Lees verder

Sonos Black Friday acties 2022

Sonos Black Friday

Ben je op zoek naar een overzicht van de beste Sonos Black Friday aanbiedingen van 2022? Op deze pagina houden we je de hele dag op de hoogte van de beste Black Friday acties. Want ook dit jaar wordt er het hele weekend gestunt met de prijzen van Sonos. Uiteraard wil je deze kortingen niet mislopen en daarom houden we de hele dag de beste aanbiedingen voor je bij op deze speciale Black Friday actie pagina. Dit jaar is de verwachting dat er gestunt gaat worden met de prijzen van onder meer de Sonos Beam, Sonos One SL, Sonos One, Sonos Five en Sonos Move. Daarnaast worden traditiegetrouw de Sonos ARC en Sonos Sub met hoge korting aangeboden tijdens Black Friday. Ook de nieuwe Sonos Roam zal voor het eerst als Black Friday deal verkocht worden.

Lees verder

Denon Black Friday deals 2022

Denon Black Friday

Ben jij ook deze Black Friday weer op zoek naar de beste aanbiedingen van Denon? De Denon Home speakers, Denon receivers, Denon koptelefoons, Denon soundbars en Denon platenspelers worden tijdens Black Friday weer met hoge korting aangeboden bij de verschillende webshops. Wij zochten voor je uit welke webshop de beste aanbieding heeft met Denon Home en andere Denon audio apparatuur. Tijdens Black Friday kunnen de kortingen oplopen tot wel 20 tot 25 % als het gaat om de Wifi speakers van Denon Home. Op deze pagina houden we je het hele Black Friday weekend op de hoogte van de beste acties. Niet tevreden met de prijzen? Kom regelmatig terug, want gedurende de hele dag worden de prijzen geupdate, zodat je geen aanbieding mist dit weekend.

Lees verder

Nieuwe Sonos schilderij speaker in samenwerking met Ikea?

Sonos

Volgens The Verge is Sonos van plan om in samenwerking met Ikea een nieuwe speaker online te brengen. Dat dit een unieke speaker gaat worden, dat blijkt wel uit het gerucht dat de speaker in een schilderij wordt verwerkt. Eerder al werd er een boekenplank speaker en een lampspeaker in samenwerking met Ikea gelanceerd. Op basis van patent aanvragen bij de Amerikaanse FCC blijkt dat er verschillende aanvragen zijn gedaan voor een product van Ikea en Sonos met als titel een draadloos apparaat.

Lees verder

Worden speakers gedeactiveerd bij het Sonos Trade up programma?

Sonos upgrade programma korting

We krijgen regelmatig de vraag of je Sonos product gedeactiveerd wordt als je gebruik maakt van het Sonos Trade Up programma, of zoals het sinds kort genoemd wordt het Sonos Upgradeprogramma. Sonos fora staan namelijk vol met verhalen dat de Sonos speakers niet meer werken na het accepteren van de voorwaarden van het Trade Up programma. Om voor een en altijd duidelijkheid te scheppen hebben we vandaag even met Sonos gebeld en zij verzekerden ons dat de Sonos speakers en Sonos componenten niet gedeactiveerd worden of onklaar gemaakt worden. Hoe werkt het Trade up programma van Sonos en waar komt de verwarring op diverse forums vandaan?

Lees verder

Gaat Sonos de Sonos Move Mini in Maart introduceren?

Sonos Move

In maart introduceert Sonos vaak nieuwe producten. Ook dit jaar is de geruchtenstroom inmiddels op gang gekomen wat er in 2021 geïntroduceerd zal worden door Sonos. Vorig jaar werd de Sonos ARC, Sonos Five en de Sonos Sub Gen3 geïntroduceerd. Voor dit jaar zijn de verwachtingen dat er een kleinere variant van de Sonos Move wordt geïntroduceerd, misschien wel met de naam Sonos Move Mini. Daarnaast gaat het gerucht dat Sonos bezig is met een Sonos koptelefoon. Hoe en wat is nog even afwachten, maar feit is dat Sonos probeert om ieder jaar minimaal twee nieuwe producten te introduceren.

Lees verder

Wat is Sonos Radio?

Sonos

Dit jaar lanceerde Sonos de streamingservice Sonos Radio. Waar de meeste Sonos gebruikers voor radio tot nu toe gebruik maakten van TuneIN Radio is er nu dus een tweede streamingdienst bij van Sonos zelf voor het afspelen van radio op je Sonos systeem. Uiteraard kan je Sonos Radio afspelen vanuit de Sonos app en de streamingdienst is automatisch toegevoegd aan de app.

Lees verder