JBL Partybox Black Friday deals

Op deze pagina vergelijken we de beste Black Friday deals met de JBL Partybox, de krachtige bluetooth party speaker voor feestjes van JBL. Wil jij ook je party’s van de beste muziek voorzien of treed je als artiest op verschillende locaties op op één avond? Met de JBL Partybox haal je de krachtigste bluetooth speaker van dit moment in huis. Tijdens Black Friday schaf je de JBL Partybox aan met een mooie korting. In dit blog zochten we uit waar je op dit moment de beste aanbieding hebt op de populaire party speakers van JBL.

Waar vind je laagste prijzen op de JBL Partybox tijdens Black Friday?

Welke JBL Party speakers zijn er in de aanbieding tijdens Black Friday?

We verwachten Black Friday deals met onderstaande partybox speakers van JBL. De aanbiedingen kunnen oplopen tot wel 20 % van de adviesprijs.

JBL PartyBox Ultimate

De nieuwste partyspeaker van JBL is de JBL Partybox Ultimate. Het is de ultieme feest speaker met superieure JBL Pro Sound, multidimensionale lichtshow en zowel Wifi als Bluetooth connectiviteit. Deze krachtpatser is geschikt voor de grootste ruimtes en heeft zelfs Dolby Atmos aan boord. Omdat de JBL PartyBox Ultimate nog vrij nieuw is is het nog even afwachten of er dit jaar Black Friday deals mee zijn.

JBL PartyBox 710

De JBL PartyBox 710 de een na grootste partyspeaker van JBL. Deze krachtige bluetooth speaker levert een ongeëvenaard geluid en een prachtige lichtshow, waardoor je het feest in huis haalt. Met diverse aansluitmogelijkheden, waaronder Bluetooth, USB en zelfs een gitaar- en microfooningang, is de JBL PartyBox 710 één van de meest geavanceerde party speakers. De oplaadbare batterij gaat tot wel 18 uur mee, zodat je niet met stroomkabels aan het hannesen bent.

Tijdens Black Friday kun je profiteren van goede aanbiedingen op de JBL PartyBox 710. Til je feesten naar een hoger niveau met de PartyBox 710.

JBL Partybox 310

De PartyBox 310 is de middelgrote JBL party speaker. Met zijn krachtige geluid en mooie lichtshow is deze speaker een echte sfeermaker. De JBL Partybox 310 heeft uiteraard Bluetooth, heeft een oplaadbare batterij die tot wel 18 uur meegaat en is te koppelen aan een andere PartyBox 310 speaker. Dit maakt hem ideaal voor feesten. Met Black Friday verwachten we verschillende deals met de JBL Partybox 310.

JBL Partybox 110

Heb je behoefte aan een kleiner formaat Bluetooth party speaker? Kies dan voor de PartyBox 110 van JBL. Deze speaker is ook voorzien van een lichtshow en heeft nog steeds een krachtiger geluid dan menig andere bluetooth speaker, maar is eenvoudiger mee te nemen dan de Partybox 310, 710 en Ultimate. Met een batterij van 12 uur kan je nog steeds een halve dag feesten op de batterij. Ook met de JBL PartyBox 110 verwachten we leuke aanbiedingen de komende week.

JBL PartyBox On-the-Go

De JBL PartyBox On-the-Go Essential is ontworpen om mee te nemen. Deze lichte en compacte partyspeaker is voorzien van een meegeleverde microfoon zodat je op iedere locatie een karaoke party kan houden. De JBL PartyBox On-the-Go sluit je aan via Bluetooth, USB, Aux en TWS. Je kan er zelfs een gitaar op aansluiten. Geniet tijdens Black Friday van een mooie aanbieding op deze compacte JBL partyspeaker.

JBL PartyBox Encore

Deze kleine compacte partyspeaker met microfoon is leuk om eenvoudig mee te nemen naar een feestje binnen of buiten. De accu zorgt voor maar liefst 10 uur afspeeltijd, waarbij je de sfeer verhoogt met verlichting op basis van de muziek. Omdat de speaker IPX4 spatwaterdicht is, is het geen probleem om deze naast het zwembad te plaatsen of op het strand. Ook met de JBL PartyBox Encore worden verschillende Black Friday deals verwacht dit jaar.