Sonos standaard

Een Sonos standaard is handig als je de Sonos speaker niet kwijt kan op een tafel, plank of vensterbank. Er zijn een aantal merken die standaards verkopen voor Sonos. Je hebt de keuze uit een vloerstandaard en tafelstandaard. We geven je graag advies bij het maken van een keuze voor een Sonos standaard.

Advies bij het kopen van een Sonos Standaard

  • Kijk goed voor welk type Sonos speaker de standaard geschikt is
  • Is het met de standaard mogelijk om de speaker horizontaal of verticaal op te hangen?
  • Is de standaard in hoogte verstelbaar?
  • Aan te raden is om bij een witte speaker een witte standaard te nemen en bij een zwarte speaker voor een zwarte standaard te kiezen
  • Aanbevolen merken:

Merken

Er zijn verschillende merken met Sonos standaards. Merken als Sonos, Vogel’s en Flexson zijn marktleider. Cavus en Nedis zijn iets minder bekend, maar hebben ook voor verschillende Sonos speakers een vloerstandaard.

Sonos tafelstandaard

Uiteraard kan je een Sonos One en Sonos One SL zonder standaard op tafel neerzetten. Met een tafel- of bureaustandaard kan je de Sonos speaker schuin plaatsen en staat deze mooier op je bureau, vensterbank of kast. Door het schuine ontwerp absorbeert de tafelstandaard trillingen voor een zuiver geluid. Tafelstandaards voor Sonos zijn te koop bij Bol.com.

Sonos ophangen

Wellicht valt je keuze na het lezen van deze tips toch op een muurbeugel voor Sonos. Uiteraard helpen we je ook graag bij de keuze voor een Sonos muurbeugel voor het ophangen van Sonos.