Welke Sonos speakers kan je verbinden via Bluetooth?

Sonos speakers met Bluetooth

Jarenlang werkten Sonos speakers enkel via WiFi. Maar met de komst van de Sonos Era speakers, Sonos Move, Sonos Roam is ook verbinding via Bluetooth mogelijk. Toch betekent dit niet dat je de Sonos Move en Sonos Roam niet via WiFi kan verbinden. Uiteraard kan je ze niet tegelijk verbinden met zowel WiFi als Bluetooth, maar er zijn verschillende voordelen voor een Sonos speaker met zowel Bluetooth als WiFi verbinding. In dit blog kijken we welke Sonos Bluetooth speakers er zijn en wat de voordelen hiervan zijn.

Lees verder

Sonos of JBL? Welke is de beste?

Sonos of JBL

In dit blog kijken we naar de verschillen tussen Sonos en JBL. Maar hoe vergelijk je deze twee uiteenlopende speakermerken? We nemen de twee meest op elkaar lijkende speakers qua formaat en prijs, de Sonos Roam en JBL Charge 5. Ze zijn allebei goede bluetooth-luidsprekers, maar ze hebben elk hun eigen sterke en zwakke punten.

De Sonos Roam is geweldig voor gebruik binnenshuis – de speaker heeft Wi-Fi en Bluetooth-connectiviteit, en via de Sonos app is het eenvoudig om ze te koppelen met andere Sonos speakers. De Sonos Roam neem je eenvoudig overal mee naartoe te nemen, dankzij zijn compacte formaat en lichte gewicht.

De JBL Charge 5 is ook zeer geschikt voor gebruik binnenshuis, en kan je koppelen met je andere JBL-speakers. Hij heeft een langere accuduur dan de Roam, waardoor hij perfect is om mee naar buiten te nemen.

We bespreken de verschillen tussen JBL en Sonos om voor eens en altijd duidelijk te maken of Sonos of JBL de beste keuze is voor jou.

Lees verder

Sonos Era 100 of Sonos One?

Sonos Era 100 of Sonos One

Met de introductie van de Sonos Era 100 vraag je je wellicht af of je moet kiezen voor de Sonos Era 100 of de Sonos One? Het lijkt misschien slim om voor de nieuwste speaker van Sonos te kiezen, maar indien jij niet gebruik gaat maken van de nieuwe functies en de geluidskwaliteit van de Sonos One al prima vindt, dan kan je waarschijnlijk beter voor de goedkopere Sonos One of Sonos One SL kiezen. In dit blog bespreken we de verschillen tussen de Sonos One, Sonos One SL en Sonos Era 100, zodat jij weet voor welke speaker je moet kiezen.

Lees verder

Sonos Black Friday deals

Sonos Black Friday

Ben je op zoek naar een overzicht van de beste Sonos Black Friday aanbiedingen van ? Op deze pagina houden we je de hele dag op de hoogte van de beste Black Friday acties. Want ook dit jaar wordt er het hele weekend gestunt met de prijzen van Sonos. Uiteraard wil je deze kortingen niet mislopen en daarom houden we de hele dag de beste aanbiedingen voor je bij op deze speciale Black Friday actie pagina. Dit jaar is de verwachting dat er gestunt gaat worden met de prijzen van onder meer de Sonos ERA 100, Sonos ERA 300, Sonos Roam, Sonos One SL, Sonos One en Sonos Five. Daarnaast worden traditiegetrouw de Sonos ARC en Sonos Sub met hoge korting aangeboden tijdens Black Friday. Ook de Sonos Move 2 zal voor het eerst als Black Friday deal verkocht worden.

Lees verder

JBL Partybox Black Friday deals

JBL PartyBox Black Friday

Op deze pagina vergelijken we de beste Black Friday deals met de JBL Partybox, de krachtige bluetooth party speaker voor feestjes van JBL. Wil jij ook je party’s van de beste muziek voorzien of treed je als artiest op verschillende locaties op op één avond? Met de JBL Partybox haal je de krachtigste bluetooth speaker van dit moment in huis. Tijdens Black Friday schaf je de JBL Partybox aan met een mooie korting. In dit blog zochten we uit waar je op dit moment de beste aanbieding hebt op de populaire party speakers van JBL.

Lees verder

JBL Black Friday Deals

JBL Black Friday

Ben jij ook deze Black Friday weer op zoek naar acties met bluetooth speakers, koptelefoons en oordopjes van JBL? De audio van JBL wordt deze Black Friday weer tegen hoge kortingen aangeboden. Wij zochten voor je uit welke webshop de beste aanbieding heeft voor het kopen van een JBL speaker of JBL oordopjes. Tijdens Black Friday kunnen de kortingen oplopen tot wel 50 % als het gaat om de bluetooth speakers van JBL. Op deze pagina houden we je de hele week op de hoogte van de beste deals.

Lees verder

Sonos Era 100 ophangen

Sonos Era 100 ophangen

We krijgen regelmatig de vraag hoe je de Sonos Era 100 het beste kan ophangen. De Sonos Era 100 kan je natuurlijk los op een tafel of in een kast zetten, maar als je de speakers netjes in je interieur wilt plaatsen, dan is het ophangen van de Sonos Era 100 de beste manier. Je kan de Sonos Era 100 ophangen met een muurbeugel, maar je hebt ook nog de mogelijkheid om de Sonos Era 100 op een standaard te zetten. We bespreken in dit blog hoe je het beste je Sonos Era 100 kan ophangen.

Lees verder

Sonos Move review

Sonos Move review

De eerste portable Sonos speaker is door Sonos geïntroduceerd, de Sonos Move. De Sonos Move is een combinatie van een wifi speaker en bluetooth speaker. Gebruik je de Sonos Move via Wifi dan is het tevens een smart speaker met spraakbediening. Erg fijn in ieder geval dat er eindelijk een mobiele Sonos speaker is die je eenvoudig in de tuin zet en aan het handvat weer mee naar binnen draagt. De accu van de speaker geeft volgens Sonos ongeveer tien uur luisterplezier. Is de batterij leeg, dan zet je de speaker op een vaste plek in huis in het laadstation. Volgens Sonos valt de speaker qua bereik tussen de Sonos One en Sonos Five, de speaker is ook iets groter dan de Sonos One. Op de IFA in Berlijn zagen en hoorden we de speaker voor het eerst. Deze Sonos Move review is voorlopig dus gebaseerd op een korte ervaring op de IFA, later dit jaar jaar verschijnt een uitgebreide review van de Sonos Move als we deze een tijdje hebben kunnen testen.

Lees verder

Sonos Cashback acties

Sonos cashback
Sonos cashback

Ben je op zoek naar de beste Sonos cashback acties in Nederland? Wij checken alle webshops dagelijks op de beste Sonos cashback aanbiedingen. Bij een cashback korting betaal je eerst de huidige prijs, dit kan ook al een aanbiedingsprijs zijn, en krijg je na aankoop nog een bedrag teruggestort op je rekening. Deze terugstorting wordt meestal verzorgd door Sonos zelf, maar soms is de cashback terugstorting geregeld door de webshop. Wij worden door webshops vaak als eerste benaderd als er Sonos cashback aanbiedingen zijn en vermelden deze hier. Voor de normale Sonos aanbiedingen hebben we een aparte Sonos aanbiedingen pagina.

Lees verder

Bluesound Black Friday deals

Bluesound Black Friday

Bluesound is qua geluidskwaliteit ongeëvenaard als multiroom merk. Dat je voor deze kwaliteit moet betalen blijkt wel uit de prijzen van Bluesound speakers. Een mooi Bluesound Black Friday deal is dan ook welkom dit jaar. Op is het weer officieel Black Friday. Maar meestal worden er in de dagen daarvoor ook al aanbiedingen bekend gemaakt en moet je er snel bij zijn. Ook met Bluesound verwachten we dit jaar verschillende Black Friday aanbiedingen.

Lees verder