Nieuwe Sonos schilderij speaker in samenwerking met Ikea?

Sonos

Volgens The Verge is Sonos van plan om in samenwerking met Ikea een nieuwe speaker online te brengen. Dat dit een unieke speaker gaat worden, dat blijkt wel uit het gerucht dat de speaker in een schilderij wordt verwerkt. Eerder al werd er een boekenplank speaker en een lampspeaker in samenwerking met Ikea gelanceerd. Op basis van patent aanvragen bij de Amerikaanse FCC blijkt dat er verschillende aanvragen zijn gedaan voor een product van Ikea en Sonos met als titel een draadloos apparaat.

Read more

Worden speakers gedeactiveerd bij het Sonos Trade up programma?

Sonos upgrade programma korting

We krijgen regelmatig de vraag of je Sonos product gedeactiveerd wordt als je gebruik maakt van het Sonos Trade Up programma, of zoals het sinds kort genoemd wordt het Sonos Upgradeprogramma. Sonos fora staan namelijk vol met verhalen dat de Sonos speakers niet meer werken na het accepteren van de voorwaarden van het Trade Up programma. Om voor een en altijd duidelijkheid te scheppen hebben we vandaag even met Sonos gebeld en zij verzekerden ons dat de Sonos speakers en Sonos componenten niet gedeactiveerd worden of onklaar gemaakt worden. Hoe werkt het Trade up programma van Sonos en waar komt de verwarring op diverse forums vandaan?

Read more

Gaat Sonos de Sonos Move Mini in Maart introduceren?

Sonos Move

In maart introduceert Sonos vaak nieuwe producten. Ook dit jaar is de geruchtenstroom inmiddels op gang gekomen wat er in 2021 geïntroduceerd zal worden door Sonos. Vorig jaar werd de Sonos ARC, Sonos Five en de Sonos Sub Gen3 geïntroduceerd. Voor dit jaar zijn de verwachtingen dat er een kleinere variant van de Sonos Move wordt geïntroduceerd, misschien wel met de naam Sonos Move Mini. Daarnaast gaat het gerucht dat Sonos bezig is met een Sonos koptelefoon. Hoe en wat is nog even afwachten, maar feit is dat Sonos probeert om ieder jaar minimaal twee nieuwe producten te introduceren.

Read more

Sonos Singles Day 2021

Sonos Singles Day
Sonos Singles Day

Singles day wordt ook in Nederland erg populair. Op Singles Day mag je als vrijgezel jezelf verwennen met een mooi cadeau, althans zo is het ooit begonnen. Inmiddels is het vooral een dag en soms zelfs een aantal dagen dat je bij webshops met korting kan shoppen. Ook op Sonos verwachten we dit jaar verschillende Single day aanbiedingen. De Sonos Singles Day aanbiedingen waren de afgelopen jaren een groot succes. Met name de goedkope Sonos Speakers als de Sonos One SL en Sonos One zijn populair tijdens Singles Day.

Read more

Sonos Black Friday acties 2021

Sonos Black Friday
Sonos Black Friday

Ben je op zoek naar een overzicht van de beste Sonos Black Friday aanbiedingen van 2021? Op deze pagina houden we je de hele dag op de hoogte van de beste Black Friday acties. Want ook dit jaar wordt er het hele weekend gestunt met de prijzen van Sonos. Uiteraard wil je deze kortingen niet mislopen en daarom houden we de hele dag de beste aanbiedingen voor je bij op deze speciale Black Friday actie pagina. Dit jaar is de verwachting dat er gestunt gaat worden met de prijzen van onder meer de Sonos Beam, Sonos One SL, Sonos One en Sonos Move. Daarnaast worden traditiegetrouw de Sonos ARC en Sonos Sub met hoge korting aangeboden tijdens Black Friday.

Read more

Wat is Sonos Radio?

Sonos

Dit jaar lanceerde Sonos de streamingservice Sonos Radio. Waar de meeste Sonos gebruikers voor radio tot nu toe gebruik maakten van TuneIN Radio is er nu dus een tweede streamingdienst bij van Sonos zelf voor het afspelen van radio op je Sonos systeem. Uiteraard kan je Sonos Radio afspelen vanuit de Sonos app en de streamingdienst is automatisch toegevoegd aan de app.

Read more

Nieuwe App Sonos

Sonos

Sonos heeft een nieuwe app geïntroduceerd voor zijn multiroom systeem. De nieuwe app, Sonos S2, maakt het mogelijk om audio te beluisteren in een hogere resolutie. Ook is het design aangepakt, de beveiliging verbeterd en wordt er gebruik gemaakt van slimmere software om je speakers up-to-date te houden.

Read more

Wat is de goedkoopste Sonos speaker?

Goedkope Sonos speaker

Sonos speakers zijn over het algemeen vrij duur. Tijd dus om uit te zoeken hoe je een goedkope Sonos speaker koopt. Nu de Sonos Play:1 nergens meer te koop is is de goedkoopste Sonos speaker de Sonos One SL. Dit is een kopie van de Sonos One, maar dan zonder de microfoons voor spraakbediening. Regelmatig zijn er aanbiedingen met de Sonos One SL en kan je deze speaker voor onder de adviesprijs van 199,- euro kopen, maar wist je dat er een nog goedkopere speaker is die je met de Sonos app kan bedienen en zelfs gebruikt kan worden als achterspeaker voor de Sonos Playbar, Sonos Beam en Sonos Playbase?

Read more

Sonos speakers instellen als standaard speaker Google Home

Sonos Google Assistent beschikbaar

Een lang gekoesterde wens is om een aan Google Home gekoppelde Sonos speaker standaard te kunnen afspelen via een Google Home speaker, Nest Mini of Nest Hub. Waar de functie de afgelopen maanden al langer bekend was bij de bèta testers, is deze sinds een paar dagen voor iedereen beschikbaar. Een erg handige functie, want de geluidskwaliteit van de Nest Mini en Google Home speaker is natuurlijk niet te vergelijken met het geluid van je Sonos Playbar in combinatie met twee achterspeakers. Een goede optie dus om met één simpel commando je favoriete muziek af te spelen op de beste speaker in de kamer, in plaats van de volledige zin “Hey Google, speel U2 af op Sonos Woonkamer” iedere keer te hoeven op te noemen als je de muziek wilt aansturen. Hierdoor kan je op een goedkope manier je niet slimme Sonos speaker toch slim maken door een Nest Mini in de kamer te zetten. Uiteraard kan je met speakers als de Sonos One en Sonos Beam sowieso al je speakers direct muziek af laten spelen.

Read more