Sonos One aanbiedingen

Sonos OneBen jij benieuwd waar de Sonos One op dit moment het goedkoopst is? Op deze pagina checken we realtime de prijzen bij alle webshops die de Sonos One verkopen. De  beste Sonos One aanbiedingen vind je dan ook hier. Ook hebben we regelmatig acties in samenwerking met een aantal webshops om de Sonos One met een kortingscode te bestellen. Onderaan de pagina zie je de beste actuele Sonos One aanbiedingen.

Sonos One is op dit moment het goedkoopst bij

  • Extra 20 euro bundelkorting op de Sonos One bij Bol.com als je twee Sonos One’s tegelijk bestelt
  • Extra 10 euro bundelkorting op de Sonos One bij Coolblue 

Sonos One bundelkorting

Bij verschillende webshops krijg je korting bij het bestellen van meerdere Sonos One speakers tegelijk. De beste bundelkorting krijg je bij Bol.com. Sowieso past Bol.com de prijs meestal aan naar de goedkoopste prijs bij concurrenten als Coolblue, Media Markt en BCC. Maar naast deze vaak toch al hoge korting krijg je bij Bol.com op de Sonos One ook nog eens 30 euro bundelkorting bovenop de prijs waarmee Sonos One in de aanbieding is.

De volgende webshops hebben bundelkortingen:

Bol.com | Coolblue | 50Five

Sonos One vergelijken

De onderstaande prijzen van Sonos One worden meerdere keren per dag bijgewerkt, zodat je altijd een actueel overzicht hebt met de beste Sonos One aanbiedingen.

Sonos One Black Friday aanbiedingen 2019

Benieuwd waar de Sonos One het goedkoopst is met Black Friday. We houden het de hele dag in de gaten op onze Sonos One Black Friday pagina en Sonos Black Friday pagina. Als de speakers ergens uitverkocht zijn of nog lager worden aangeboden, dan melden we dit meteen op deze pagina.

Over de Sonos One

De Sonos One is de eerste Sonos speaker met stembediening. De speaker bedien je naast (in de toekomst) stembediening via een app op je smartphone. Het handige van de Sonos app is de in-app ondersteuning van streamingdiensten als Spotify, Deezer en TuneIN radio. Alles dus vanuit één van app. De installatie en bediening is erg eenvoudig, waardoor iedereen met Sonos muziek kan streamen. De Sonos One is ook te bedienen met de knoppen op de speaker, hiermee kan je het volume bedienen, de muziek pauzeren of het volgende nummer opzetten. Je kan de Sonos One ook gebruiken als achter speaker voor de Sonos Playbar, Sonos Beam en Sonos Playbase. De Sonos One is een innovatieve speaker met een mooi design, die klaar is voor de toekomst van stembediening.

Menu