JBL aanbieding

JBL aanbiedingenOp zoek naar JBL aanbiedingen? We checken dagelijks de beste aanbiedingen van JBL speakers en koptelefoons bij verschillende webshops en informeren jullie hierover meteen zodat je JBL altijd voor de scherpste prijs koopt. De beste JBL aanbiedingen vind je in de officiële webshop van JBL, ook vind je in deze webshop een outlet met refurbished JBL speakers met hoge kortingen. De speakers werken hetzelfde als nieuwe speakers, het enige verschil is dat er soms gebruikssporen zichtbaar zijn. JBL garandeert dezelfde kwaliteit en functioneren van de speaker, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken.

JBL aanbiedingen

JBL is regelmatig in de aanbieding. Er zijn met name erg vaak aanbiedingen van de JBL bluetooth speakers. In de volgende shops hebben je op dit moment goede JBL aanbiedingen:

Webshop JBL Aanbiedingen JBL Outlet JBL Kortingscode
JBL Regelmatig aanbiedingen Outlet 10 % korting met kortingscode "DMS10"
Regelmatig aanbiedingen Tweedekans (Geretourneerd) Geen kortingscodes
Regelmatig aanbiedingen Geen kortingscodes
Fonq Regelmatig aanbiedingen Soms kortingscode op de website

JBL kortingscode

Met een kortingscode krijg je extra korting bovenop de prijs in de webshop. Op dit moment zijn de volgende JBL kortingscodes

10 % korting met kortingscode “DMS10” bij JBL.nl

JBL outlet & refurbished

Coolblue tweedekans

Bij Coolblue doen ze niet mogelijk over het retourneren van een product binnen 30 dagen. Het komt dus voor dat klanten een product twee weken uitproberen en vervolgens tot de conclusie komen dat het product toch niet naar wens is. Waar veel bedrijven geretourneerde producten als nieuw vervolgens weer verkopen, is Coolblue hier eerlijk over en worden deze producten met korting aangeboden als tweedekans. Je kan precies zien of er accessoires ontbreken en/of er gebruikerssporen aanwezig zijn.

Indien er sprake is van een tweedekans dan staat dit bij het product en kan je meteen vergelijken wat het verschil in prijs is tussen een nieuw JBL product en een tweedekans.

Ga naar de JBL pagina van Coolblue

Black Friday

Ook tijdens Black Friday zal er dit jaar weer flink gestunt worden met JBL. We hebben de JBL aanbiedingen tijdens Black Friday overzichtelijk op onze JBL Black Friday pagina gezet.

JBL

JBL is een Amerikaans audiomerk. Het bedrijf dat als sinds 1946 actief is is een grote speler op de audiomarkt. Inmiddels is JBL onderdeel van Harman International Industries waar ook merken als Harman/Kardon en Infinity onder vallen. JBL is met name actief op de consumentenmarkt met bluetooth speakers, Hi-Fi speakers en koptelefoons. Ook levert het bedrijf geluid voor concertzalen en festivals.

Menu