JBL aanbieding

Op zoek naar JBL aanbiedingen? We checken dagelijks de beste aanbiedingen van JBL speakers en koptelefoons bij verschillende webshops en informeren jullie hierover meteen zodat je JBL altijd voor de scherpste prijs koopt. De beste JBL aanbiedingen vind je in de officiële webshop van JBL, ook vind je in deze webshop een outlet met refurbished JBL speakers met hoge kortingen. De speakers werken hetzelfde als nieuwe speakers, het enige verschil is dat er soms gebruikssporen zichtbaar zijn. JBL garandeert dezelfde kwaliteit en functioneren van de speaker, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken.

JBL aanbiedingen 2024

JBL is regelmatig in de aanbieding. Er zijn met name erg vaak aanbiedingen van de JBL bluetooth speakers. In de volgende shops hebben je op dit moment goede JBL aanbiedingen:

  • Bol.comRegelmatig aanbiedingen met JBL
  • CoolblueGoede service & regelmatig aanbiedingen met JBL

JBL kortingscode

Met een kortingscode krijg je extra korting bovenop de prijs in de webshop. Op dit moment zijn er geen kortingscodes bekend.

JBL outlet & refurbished

Bol.com retourdeals

Bij Bol.com doen ze niet mogelijk over het retourneren van een product binnen 30 dagen. Het komt dus voor dat klanten een product twee weken uitproberen en vervolgens tot de conclusie komen dat het product toch niet naar wens is. Waar veel bedrijven geretourneerde producten als nieuw vervolgens weer verkopen, is Bol.com hier eerlijk over en worden deze producten met korting aangeboden als retourdeal. Je kan precies zien of er accessoires ontbreken en/of er gebruikerssporen aanwezig zijn.

Indien er sprake is van een retourdeal dan staat dit bij het product en kan je meteen vergelijken wat het verschil in prijs is tussen een nieuwe JBL speaker en een retourdeal.

Ga naar de JBL pagina van Bol.com

Black Friday

Ook tijdens Black Friday zal er dit jaar weer flink gestunt worden met JBL. We hebben de JBL aanbiedingen tijdens Black Friday overzichtelijk op onze JBL Black Friday pagina gezet. De maandag na Black Friday verwachten we verschillende JBL Cyber Monday deals.

JBL Singles Day

Met de opkomende populariteit van Singles Day in Nederland, verwachten we dit jaar op 11 november ook in Nederland veel JBL aanbiedingen tijdens Single Day. Ook deze aanbiedingen gaan we verzamelen op een aparte JBL Singles Day pagina.

JBL

JBL is een Amerikaans audiomerk. Het bedrijf dat als sinds 1946 actief is is een grote speler op de audiomarkt. Inmiddels is JBL onderdeel van Harman International Industries waar ook merken als Harman/Kardon en Infinity onder vallen. JBL is met name actief op de consumentenmarkt met bluetooth speakers, Hi-Fi speakers en koptelefoons. Ook levert het bedrijf geluid voor concertzalen en festivals.