Sonos Sub

Sonos Sub reviewSonos Sub: Kenmerken

De Sonos Sub is een subwoofer die de kamer met een vol en diep geluid vult. Het geluid uit de Sonos Sub hoor je niet alleen, je voelt het. Indien je op zoek bent naar een dieper geluid van je Sonos Home , dan is de Sonos Sub de component die nog miste. In combinatie met de Sonos Playbar, Sonos Beam of Sonos Playbase en twee Sonos One SL of Sonos One speakers creëer je een realistisch tv-geluid voor je thuisbioscoop.

De Sonos Playbar/Sonos Beam/Sonos Playbase sluit je via optische kabel aan op de TV, waarna het tv-geluid draadloos naar de Sonos Sub wordt gestreamd. De Sonos Sub is de ultieme uitbreiding voor je Sonos Homecinema.

Sonos Sub: specificaties

De Sonos Sub bestaat uit twee force-cancelling luidsprekers die tegenover elkaar zijn geplaatst. Ondanks de diepe bas trilt de behuizing niet mee. De subwoofer heeft twee klasse D digitale versterkers. De Sub kan je zowel rechtop neerzetten als plat neerleggen. Plat onder de bank is een veel gebruikte plaats voor de Sonos Sub, maar is zonde van het mooie design van de Sonos Sub. De subwoofer heeft een schitterend design en is er in een zwarte uitvoering van hoogglans pianolak en in een witte uitvoering. De woofer weegt in totaal 16 kilo.

Let op: De Sub werkt met alle Sonos-spelers met ingebouwde versterker: Sonos Connect:AMP, Sonos Play 5, Sonos One, Sonos Beam & Sonos Playbar. De Sonos Connect heeft geen versterker, dus werkt de Sonos Sub niet i.c.m. deze Sonos component.

Sonos Sub installatie

Het installeren van de Sonos Sub verloopt op eenzelfde wijze als bij de andere speakers. Sluit de speaker aan op de voedingskabel en start de app. Voeg een nieuwe Sonos component toe met slechts één druk op de knop van de subwoofer en één druk op de knop van een andere Sonos component. Eenvoudiger kan niet. Indien je een Playbar hebt, geef je in de app aan welke Sonos speakers je voor de surround wilt gebruiken. Via de app kan je tevens muziek afspelen via de Sub en andere Sonos speakers. Het geluid loopt perfect gelijk met TV en of andere speakers, mocht u toch vertraging horen of een verkeerde lipsync opmerken, dan kunt u dit oplossen met de Sonos Boost.

Sonos Sub kopen

Kijk voor actuele aanbiedingen op de Sonos aanbiedingen pagina

Bol.com

€544,91
€799,00
out of stock
Bol.com
€579,58
€799,00
out of stock
Bol.com