Sonos aanbieding 2020

Op deze pagina verzamelen we elke dag de beste Sonos aanbiedingen. Met name de Sonos Beam, Sonos One en Sonos Playbar zijn regelmatig in de aanbieding. Sommige webshops hebben Sonos aanbiedingen in de vorm van bundelkorting, je kan dan Sonos goedkoper bestellen als je twee dezelfde speakers koopt. Ook kan je op sommige dagen bij een aantal webshops profiteren van kortingen op het volledige assortiment. Andere webshops hebben regelmatig Sonos aanbiedingen, wij houden dit dagelijks scherp in de gaten en informeren je via deze pagina over een Sonos aanbieding.

Beste Sonos aanbiedingen September 2020

Bestel je meerdere Sonos speakers tegelijk? Dan kan je op dit moment het beste terecht bij Bol.com & HifiKlubben. Daar heb je op dit moment de scherpste bundelkorting als je meerdere Sonos speakers besteld bovenop de toch al lage prijzen van dit moment.

Waar krijg je bundelkorting op Sonos?

De hoogste korting op Sonos krijg je als je meerdere Sonos speakers of Sonos componenten tegelijk besteld, we noemen dit bundelkorting of bundelvoordeel. Op dit moment heeft HifiKlubben de hoogste bundelkorting op Sonos i.c.m. de laagste prijsgarantie van HiFiKlubben ben je verzekerd van de goedkoopste deal. Onder meer bundelvoordeel op de Sonos One, Sonos One SL en Sonos Beam in combinatie met andere speakers.

Sonos One aanbiedingen

De Sonos One en Sonos One SL zijn de populairste Sonos speakers van dit moment. De Symfonisk Ikea speakers buiten beschouwing gelaten zijn het ook de goedkoopste Sonos speakers. Het verschil tussen de Sonos One en Sonos One SL is dat de Sonos One SL geen microfoon heeft voor spraakbediening, op het gebied van geluidskwaliteit zijn de speakers gelijk. De Sonos One SL is vanwege het ontbreken van de microfoons goedkoper dan de Sonos One. Er zijn regelmatig Sonos One aanbiedingen te vinden bij de populaire webshops.

Sonos One SL – Adviesprijs: 199,- euro

Sonos One – Adviesprijs: 229,- euro

Bekijk alle Sonos One aanbiedingen

Sonos Beam aanbiedingen

De Sonos Beam is de populairste soundbar van Sonos. Kleiner in formaat dan de Sonos ARC en daarom erg geschikt onder elke tv. We checken ieder uur of er Sonos Beam aanbiedingen zijn. Op dit moment is de Sonos Beam het goedkoopst bij:

Adviesprijs: 449,- euro

Sonos Move aanbiedingen

De Sonos Move is de nieuwste speaker van Sonos en heeft als enige Sonos speaker een accu en bluetooth. Ideaal dus om deze speaker naar de tuin te verplaatsen of mee op vakantie te nemen. Sinds de introductie is de Sonos Move pas een aantal keer in de aanbieding geweest.

Adviesprijs: 399,- euro

Sonos ARC aanbieding

De Sonos ARC is de eerste Soundbar van Sonos die Dolby Atmos ondersteunt. Bij deze technologie wordt geluid via het plafond naar je luisterpositie gestuurd, zodat het geluid extra ruimtelijk klinkt. De Sonos ARC is voorzien van Google Assistent, zodat je ook via je stem muziek kan afspelen. Met Sonos Trueplay stem je de soundbar automatisch af op de akoestiek van jouw kamer.

De Sonos ARC beschikt over acht woofers en drie tweeters zodat je vanuit iedere positie een prachtige geluidservaring beleeft. Dankzij de vijf kanalen wordt je omringd door surround geluid. De Dolby Atmos technologie weerkaatst het geluid via het plafond naar waar je zit. Zo vliegt dat vliegtuig uit die actiefilm rakelings over je hoofd. In combinatie met een Sonos One SL als achterspeaker en Sonos Sub creëer je de ultieme thuisbioscoop ervaring.

De Sonos ARC is op dit moment nergens in de aanbieding helaas. Sonos ARC aanbiedingen verwachten we pas rond Black Friday voor het eerst.

Sonos Five aanbiedingen

De Sonos Five is de meest krachtige speaker van Sonos. Met de zes drivers die worden aangestuurd door een eigen digitale versterker geniet je van een speaker die met gemak een grote ruimte, zoals een woonkamer, vult met geluid. Bekijk één van Sonos Five aanbiedingen van deze webshops en je hebt de Sonos Five gegarandeerd voor de laagste prijs.

Adviesprijs: 579,- euro

Sonos AMP met korting

Met de Sonos AMP kan je je huidige passieve speakers verbinden met Sonos. De Sonos AMP is al regelmatig in de aanbieding, vooral tijdens populaire actieperiodes.

Adviesprijs: 699,- euro

Sonos Port in de aanbieding

Met de Sonos Port koppel je je huidige receiver of versterker met Sonos. De Sonos Port is op dit moment helaas zelden in de aanbieding.

Adviesprijs: 449,- euro

Sonos Playbase aanbiedingen

De Sonos Playbase is een soundplate met maar liefst tien ingebouwde drivers die elk individueel worden aangestuurd door digitale klasse D versterkers. Oftewel een goede setup om die film of serie thuis op de bank tot leven te laten komen. De Sonos Playbase is een goede basis, die je kan aanvullen met de Sonos Sub en twee Sonos One achterspeakers tot een krachtige draadloze 5.1 surround set. Er zijn regelmatig Sonos Playbase aanbiedingen.

Adviesprijs: 799,- euro

Sonos Boost voor de laagste prijs

De Sonos Boost heb je nodig als je geen mogelijkheid hebt om minimaal één Sonos speaker of component direct op een UTP-kabel aan te sluiten met je router. Ook kan de Sonos Boost ervoor zorgen dat je bij een slecht Wifi bereik toch een goede connectie hebt tussen je Sonos speakers. Je plaatst de Sonos Boost dan naast de router. De adviesprijs van de Sonos Boost is 119,- euro, maar regelmatig wordt de Sonos Boost goedkoper aangeboden.

Adviesprijs: 119,- euro

Retourdeals en Tweedekansjes van Sonos

Naast Sonos aanbiedingen verkopen veel webshops ook geretourneerde Sonos speakers tegen lage prijzen. Een opengemaakte verpakking mogen de webshops namelijk niet als nieuw verkopen, dus verkopen ze deze geretourneerde speakers voor een lagere prijs. In de meeste gevallen krijg je ongeveer 15 procent extra korting bovenop de op dat moment geldende prijs. Let altijd goed op de omschrijving van de retourdeal, want bij beschadigingen wordt dit er altijd bij vermeld.

Bol.com heeft regelmatig Sonos retourdeals

Tijdelijke Sonos aanbiedingen

Met enige regelmaat zijn er speciale acties waarmee je ook kan profiteren van speciale Sonos deals. In november heb je zowel Sonos Singles Day deals als Sonos Black Friday deals. Daarnaast zijn er de maandag na Black Friday nog een speciale Sonos Cyber Monday deals. Over het algemeen is gebleken dat je op deze dagen Sonos tegen de laagste prijs kan kopen. Ook zijn er bij veel webshops de vakantiedeals dagen, waarbij de speakers ook tegen een vergelijkbare prijs als tijdens Black Friday en Cyber Monday worden verkocht. Met de komst van Amazon in Nederland is er ook veel korting tijdens de Prime Day weken.

Veel gestelde vragen over Sonos aanbiedingen

Waar vind ik op dit moment de beste Sonos aanbiedingen?
Op deze pagina hebben we de beste aanbiedingen van Sonos van dit moment voor je uitgezocht. We checken dagelijks alle populaire webshops met de laagste prijzen op Sonos. Omdat we dit grotendeels handmatig bekijken kunnen we ook voordeelbundels en kortingscodes meenemen in onze berekeningen van de laagste prijs op Sonos.

Wanneer krijg je de meeste korting op Sonos?
De hoogste korting op Sonos vind je meestal tijdens actiedagen als Black Friday, Amazon Prime Day, Kerstmis en de BTW vrije dagen van Media Markt. Toch zijn die dagen niet heilig, omdat er ook een aantal kleinere webshops zijn die juist buiten deze dagen om lagere prijzen op Sonos hanteren. Zo zijn ook de weken na het ontvangen van het vakantiegeld een populaire periode voor lagere prijzen op Sonos om de verkoop te stimuleren. Sterker nog, in deze periode lagen de prijzen veelal lager dan tijdens Black Friday.

Welke Sonos speaker kan ik het beste aanschaffen?
De keuze voor een Sonos speaker kan je het beste maken door de verschillende pagina’s te bekijken die wij reeds schreven over de verschillende Sonos speakers. Zo zie je meteen voor welke ruimte een speaker het beste geschikt is en welke functionaliteiten een speaker heeft.

Menu