Sonos aanbieding

Op deze pagina verzamelen we elke dag de beste Sonos aanbiedingen. Met name de Sonos Beam, Sonos One en Sonos ARC zijn regelmatig in de aanbieding. Sommige webshops hebben Sonos aanbiedingen in de vorm van bundelkorting, je kan dan Sonos goedkoper bestellen als je twee dezelfde speakers koopt. Ook kan je op sommige dagen bij een aantal webshops profiteren van kortingen op het volledige assortiment. Andere webshops hebben regelmatig Sonos aanbiedingen, wij houden dit dagelijks scherp in de gaten en informeren je via deze pagina over een Sonos aanbieding.

Ga meteen naar de beste aanbieding van de Sonos speaker die je zoekt:

Sonos Roam | Sonos Era 100 | Sonos Era 300 | Sonos Move 2 | Sonos Five | Sonos Beam | Sonos ARC | Sonos Sub & Sonos Sub Mini | Sonos AMP | Sonos Port | Sonos Boost

Beste Sonos aanbiedingen 2024

15 tot 30 % korting ontvang je op dit moment via het Sonos Upgradeprogramma. We leggen je graag uit wat dit upgradeprogramma inhoudt en hoe je deze korting in een paar stappen krijgt via je Sonos account.

Waar krijg je bundelkorting op Sonos?

De hoogste korting op Sonos krijg je als je meerdere Sonos speakers of Sonos componenten tegelijk besteld, we noemen dit bundelkorting of bundelvoordeel. Op dit moment hebben Sonos.com & HifiKlubben de hoogste bundelkorting op Sonos i.c.m. de laagste prijsgarantie van HifiKlubben ben je verzekerd van de goedkoopste deal. Onder meer bundelvoordeel op de Sonos Era 100, Sonos Era 300 en Sonos ARC in combinatie met andere speakers.

Sonos Roam aanbiedingen

De Sonos Roam is de meest compacte Sonos speaker. De Roam heeft een accu en is dus eenvoudig te verplaatsen in je huis of tuin. Omdat de speaker water- en stofdicht is is het geen probleem als deze in de regen staat of per ongeluk in het water valt. Regelmatig zijn er aanbiedingen met de Sonos Roam.

Sonos Era 100 aanbiedingen

De Sonos Era 100 is net nieuw en daarom nog met korting te koop. We verwachten de eerste Sonos Era 100 aanbiedingen aan het einde van het jaar. De Sonos Era 100 is voorzien van Spatial audio, Bluetooth en kan ook middels een aux-kabel worden aangesloten op je lp-speler of cd-speler. Zodra er aanbiedingen zijn met de Sonos Era 100 melden we dit hier, tot die tijd geldt de adviesprijs van 279,- euro.

Sonos Era 300 aanbiedingen

Voorlopig moeten we je ook teleurstellen voor wat betreft aanbiedingen met de Sonos Era 300. Deze net geïntroduceerde speaker van Sonos is op dit moment enkel tegen de adviesprijs van 499,- euro te koop. Het is de eerste Sonos speaker die voorzien is van Dolby Atmos. Verder heeft de Era 300 Bluetooth, de mogelijkheid voor een lijningang, touchbediening en Wifi 6 aan boord. Je streamt eenvoudig muziek via de Sonos App, Airplay 2, spraakbediening of Spotify Connect. Zodra er aanbiedingen zijn met de Sonos Era 300, dan melden we dat hier.

Sonos Move 2 aanbiedingen

De Sonos Move was de eerste Sonos speaker met accu en bluetooth. Ideaal dus om deze speaker naar de tuin te verplaatsen of mee op vakantie te nemen. Inmiddels is de Sonos Move opgevolgd door de Sonos Move 2. Met de nieuwe Sonos Move 2 verwachten we ook voor het eerst aanbiedingen de komende periode.

Sonos Ray

De Sonos Ray is de kleinste soundbar van Sonos. Perfect voor tv’s in kleine ruimtes of als verbetering van je gaming geluid. Via Sonos TruePlay stem je de Sonos Ray af op de akoestiek in de kamer. Let op, want je tv moet wel beschikken over een optische uitgang. Op dit moment is de Sonos Ray in de aanbieding bij deze webshops:

Sonos Beam aanbiedingen

De Sonos Beam is de populairste soundbar van Sonos. Kleiner in formaat dan de Sonos ARC en daarom erg geschikt onder elke tv. Sinds dit jaar is er de Sonos Beam Gen2. We checken ieder uur of er Sonos Beam aanbiedingen zijn. Op dit moment is de Sonos Beam het goedkoopst bij:

Sonos ARC aanbieding

De Sonos ARC is de eerste Soundbar van Sonos die Dolby Atmos ondersteunt. Bij deze technologie wordt geluid via het plafond naar je luisterpositie gestuurd, zodat het geluid extra ruimtelijk klinkt. De Sonos ARC is voorzien van Google Assistent, zodat je ook via je stem muziek kan afspelen. Met Sonos Trueplay stem je de soundbar automatisch af op de akoestiek van jouw kamer.

De Sonos ARC beschikt over acht woofers en drie tweeters zodat je vanuit iedere positie een prachtige geluidservaring beleeft. Dankzij de vijf kanalen wordt je omringd door surround geluid. De Dolby Atmos technologie weerkaatst het geluid via het plafond naar waar je zit. Zo vliegt dat vliegtuig uit die actiefilm rakelings over je hoofd. In combinatie met een Sonos One SL als achterspeaker en Sonos Sub creëer je de ultieme thuisbioscoop ervaring.

Sonos Sub & Sonos Sub Mini aanbiedingen

Heb je niet voldoende aan de bass van de Sonos ARC, Sonos Ray of Sonos Beam, haal dan met de Sonos Sub een krachtige subwoofer in huis. De Sonos Sub is alleen al om te zien een plaatje en zet je dan ook met trots naast je tv, maar de bass uit de Sonos Sub zal je iedere actiefilm op bioscoopniveau laten ervaren. Behoefte aan wat minder bass of minder plek, kies dan voor de Sonos Sub Mini. Regelmatig zijn er aanbiedingen met de Sonos Sub.

Sonos Five aanbiedingen

De Sonos Five is de meest krachtige speaker van Sonos. Met de zes drivers die worden aangestuurd door een eigen digitale versterker geniet je van een speaker die met gemak een grote ruimte, zoals een woonkamer, vult met geluid. Bekijk één van Sonos Five aanbiedingen van deze webshops en je hebt de Sonos Five gegarandeerd voor de laagste prijs.

Sonos AMP met korting

Met de Sonos AMP kan je je huidige passieve speakers verbinden met Sonos. De Sonos AMP is al regelmatig in de aanbieding, vooral tijdens populaire actieperiodes.

Sonos Port in de aanbieding

Met de Sonos Port koppel je je huidige receiver of versterker met Sonos. De Sonos Port is op dit moment helaas zelden in de aanbieding.

Sonos Boost voor de laagste prijs

De Sonos Boost heb je nodig als je geen mogelijkheid hebt om minimaal één Sonos speaker of component direct op een UTP-kabel aan te sluiten met je router. Ook kan de Sonos Boost ervoor zorgen dat je bij een slecht Wifi bereik toch een goede connectie hebt tussen je Sonos speakers. Je plaatst de Sonos Boost dan naast de router. De adviesprijs van de Sonos Boost is 119,- euro, maar regelmatig wordt de Sonos Boost goedkoper aangeboden.

Retourdeals en Refurbished van Sonos

Naast Sonos aanbiedingen verkopen veel webshops ook geretourneerde Sonos speakers tegen lage prijzen. Een opengemaakte verpakking mogen de webshops namelijk niet als nieuw verkopen, dus verkopen ze deze geretourneerde speakers voor een lagere prijs. In de meeste gevallen krijg je ongeveer 15 procent extra korting bovenop de op dat moment geldende prijs. Let altijd goed op de omschrijving van de retourdeal, want bij beschadigingen wordt dit er altijd bij vermeld.

 • Op Sonos.com vind je de beste refurbished deals met Sonos. Omdat Sonos er zelf achter zit weet je zeker dat het met de kwaliteit wel goed zit.
 • Bol.com heeft regelmatig Sonos retourdeals

Tijdelijke Sonos aanbiedingen

Met enige regelmaat zijn er speciale acties waarmee je ook kan profiteren van speciale Sonos deals. In november heb je zowel Sonos Singles Day deals als Sonos Black Friday deals. Daarnaast zijn er de maandag na Black Friday nog een speciale Sonos Cyber Monday deals. Over het algemeen is gebleken dat je op deze dagen Sonos tegen de laagste prijs kan kopen. Ook zijn er bij veel webshops de vakantiedeals dagen, waarbij de speakers ook tegen een vergelijkbare prijs als tijdens Black Friday en Cyber Monday worden verkocht. Met de komst van Amazon in Nederland is er ook veel korting tijdens de Prime Day weken.

Sonos Upgrade programma | 15 tot 30 % korting

Heb jij nog een Sonos Play:5 (Gen 1), afstandsbedieningen, Bridge of Sonos Connect’s liggen? Met het Sonos upgradeprogramma kan je deze Sonos componenten aanmelden in ruil voor een korting van 15 tot 30 % voor een nieuwe speaker, Sonos ARC, Sonos Port of Sonos AMP. Een mooi moment dus om je volledige systeem naar de Sonos S2 app over te zetten en te genieten van 15 tot 30 % korting op de Sonos ARC, Sonos AMP of Sonos Sub (korting ook geldig op andere speakers). Per product dat je inwisselt krijg je 30 % korting op één product naar keuze, exclusief op Sonos.com.

Je huidige Sonos speakers worden niet gedeactiveerd na het accepteren van de korting voor een nieuw product!!!

Upgrade je oude producten op Sonos.com

Inwisselen:

 • Sonos One
 • Sonos Play:1
 • Sonos Play:3
 • Sonos Playbar
 • Sonos Beam
 • Sonos Play:5 (Gen 1)
 • Sonos Connect
 • Sonos Connect:AMP
 • Sonos afstandsbediening
 • Sonos Bridge (inwisselbaar voor de Boost met 30 % korting)

Veel gestelde vragen over Sonos aanbiedingen

Waar vind ik op dit moment de beste Sonos aanbiedingen?

Op deze pagina hebben we de beste aanbiedingen van Sonos van dit moment voor je uitgezocht. We checken dagelijks alle populaire webshops met de laagste prijzen op Sonos. Omdat we dit ook handmatig controleren kunnen we ook voordeelbundels en kortingscodes meenemen in onze berekeningen van de laagste prijs op Sonos.

Wanneer krijg je de meeste korting op Sonos?

De hoogste korting op Sonos vind je meestal tijdens actiedagen als Black Friday, Amazon Prime Day, Kerstmis en de BTW vrije dagen van Media Markt. Toch zijn die dagen niet heilig, omdat er ook een aantal kleinere webshops zijn die juist buiten deze dagen om lagere prijzen op Sonos hanteren. Zo zijn ook de weken na het ontvangen van het vakantiegeld een populaire periode voor lagere prijzen op Sonos om de verkoop te stimuleren. Sterker nog, in deze periode lagen de prijzen veelal lager dan tijdens Black Friday.

Waar krijg je de hoogste korting op Sonos?

De hoogste korting krijg je het hele jaar door via het Sonos Upgradeprogramma, voorwaarde hiervoor is dat je een oudere Sonos speaker of component hebt. De korting kan oplopen tot maar liefst 30 procent. Het betreft geen inwisselprogramma, je oude Sonos speakers blijven hoef je dus niet terug op te sturen en ze worden niet gedeactiveerd, je leest er alles over op de Sonos upgrade pagina.

Welke Sonos speaker kan ik het beste aanschaffen?

De keuze voor een Sonos speaker kan je het beste maken door de verschillende pagina’s te bekijken die wij reeds schreven over de verschillende Sonos speakers. Zo zie je meteen voor welke ruimte een speaker het beste geschikt is en welke functionaliteiten een speaker heeft.
Lees ook: Het inrichten van uw Sonos systeem

Verschillende voordeelbundels bij Tink bovenop de Black Friday deal

Verschillende voordeelbundels bij Tink bovenop de Black Friday deal