Sonos aanbieding

Op deze pagina verzamelen we elke dag de beste Sonos aanbiedingen. Met name de Sonos Beam, Sonos One en Sonos Playbar zijn regelmatig in de aanbieding. Sommige webshops hebben Sonos aanbiedingen in de vorm van bundelkorting, je kan dan Sonos goedkoper bestellen als je twee dezelfde speakers koopt. Ook kan je op sommige dagen bij een aantal webshops profiteren van kortingen op het volledige assortiment. Andere webshops hebben regelmatig Sonos aanbiedingen, wij houden dit dagelijks scherp in de gaten en informeren je via deze pagina over een Sonos aanbieding.

Beste Sonos aanbiedingen

Bestel je meerdere Sonos componenten tegelijk? Dan kan je op dit moment het beste terecht bij Bol.com & Coolblue. Daar heb je op dit moment de scherpste bundelkorting als je meerdere Sonos speakers besteld bovenop de toch al lage prijzen van dit moment.

Bij MediaMarkt zijn de BTW vrije dagen begonnen. Bij Bol.com en HifiKlubben hebben ze meer Sonos op voorraad en is de verzending sneller, dus wij raden aan om je Sonos bij deze twee webshops te bestellen.

Sonos aanbiedingen:

  • Sonos Play 5 – Adviesprijs: 579,- euro
  • Sonos AMPAdviesprijs: 699,- euro
  • Sonos Playbase Adviesprijs: 699,- euro
  • Sonos Boost Adviesprijs: 119,- euro
    • De Sonos Boost is het goedkoopst bij HifiKlubben95,- euro (119,- euro)
  • Bij 50Five & Hifi Klubben heb je verschillende bundelkortingen op Sonos.
  • Bij Bol.com krijg je bovenop de aanbiedingsprijs een extra 100,- euro bundelkorting als je tegelijk een Sonos Playbar en Sonos Sub koopt
  • De Sonos Move, Sonos AMP, Sonos One SL en Sonos Port zijn op dit moment niet in de aanbieding.

Tweede kans

Bij Coolblue kan je heel voordelig Sonos speakers bestellen als je gaat voor een tweede kans product. Regelmatig verkeren deze speakers in nieuwstaat. Het gaat meestal om onbeschadigde geretourneerde speakers. Zitten er toch beschadigingen op, dan wordt dit vermeld in de beschrijving.

Sonos aanbiedingen

Bij de volgende webshops krijg je korting op Sonos als je meerdere Sonos speakers tegelijk besteld:

Hieronder gaan we per speaker bekijken waar deze op dit moment het goedkoopst verkrijgbaar is.

Tijdelijke Sonos aanbiedingen

Sonos One aanbieding

De Sonos One is de eerste smart speaker van Sonos. Het is de kleinste Sonos speaker en werkt het beste als stereopaar met een andere Sonos One of Sonos One SL speaker. Ben je van plan om er twee aan te schaffen, dan kan je de Sonos One het beste met bundelkorting kopen. Bij verschillende webshops krijg je bundelvoordeel als je twee Sonos speakers tegelijk koopt.

De adviesprijs is 229,- euro, maar er zijn regelmatig aanbiedingen met de Sonos One.

Bekijk alle Sonos One aanbiedingen

Sonos One SL aanbiedingen

De Sonos One SL is op dit moment nergens met korting verkrijgbaar. We verwachten wel verschillende Sonos One Black Friday deals komende maand met de Sonos One SL. De adviesprijs is 199,- euro. De Sonos One SL lijkt op de Sonos One qua design. Het enige verschil is dat de Sonos One SL geen microfoons heeft voor spraakbediening. De geluidskwaliteit is verder hetzelfde, wil je dus geen microfoons in je huis, dan heb je met de Sonos One SL een goedkoop alternatief voor de reguliere Sonos One.

Sonos Move aanbieding

De Sonos Move is de eerste speaker van Sonos die voorzien is van bluetooth en een accu. Uiteraard kan je de Sonos Move ook via Wifi verbinding laten maken en bedienen via de Sonos app. De Sonos Move is inmiddels bij verschillende webshops in de aanbieding. De Sonos Move heeft een adviesprijs van 399,- euro.

Sonos Play 5 aanbieding

De Sonos Play:5 is de grootste speaker van Sonos. Deze krachtpatser vult met gemak een grote woonkamer met muziek. Met twee van deze speakers heb je een prachtige stereoset voor een grote woonkamer, maar ook als standalone heeft de Sonos Play:5 een groot vermogen om een grote kamer te vullen met muziek. De Sonos Play:5 heeft een adviesprijs van 579,- euro, maar is inmiddels standaard tegen een lagere prijs te koop van rond de 485,- euro.

Sonos Playbar aanbiedingen & Sonos Sub aanbiedingen

Bij Bol.com, Coolblue, Hifi Klubben & 50Five krijg je extra korting als je een combinatie van de Sonos Playbar, Sonos Beam, Sonos Sub, Sonos One, Sonos Move of Sonos Play 5 besteld. Er wordt regelmatig gestunt met deze bundelkortingen, maar op dit moment ben je voor een Sonos Homecinema opstelling het goedkoopste uit bij Hifi Klubben en Bol.com.

Kijk voor alle Sonos Playbar aanbiedingen op de Sonos Playbar aanbiedingen pagina.

Sonos Playbase aanbiedingen

De Sonos Playbase is de Sonos soundplate. Een soort van soundbar waar je de tv op kan zetten. Ideaal dus als je een tv meubel hebt waar je tv op staat. Hangt je tv aan de muur? Dan raden we een Sonos soundbar (Beam of Playbar) aan.

Sonos AMP & Sonos Port aanbiedingen

Met de Sonos AMP kan je je huidige passieve speakers verbinden met Sonos. Met de Sonos Port koppel je je huidige receiver of versterker met Sonos. De Sonos AMP is al regelmatig in de aanbieding, de Sonos Port is zelden in de aanbieding op dit moment.

Tijdelijke Sonos aanbiedingen

Met enige regelmaat zijn er speciale acties waarmee je ook kan profiteren van speciale Sonos deals. In november heb je zowel Sonos Singles Day deals als Sonos Black Friday deals. Daarnaast zijn er de maandag na Black Friday nog een speciale Sonos Cyber Monday deals. Over het algemeen is gebleken dat je op deze dagen Sonos tegen de laagste prijs kan kopen. Ook zijn er bij veel webshops de vakantiedeals dagen, waarbij de speakers ook tegen een vergelijkbare prijs als tijdens Black Friday en Cyber Monday worden verkocht.

Menu