Sonos Prime Day

Sonos Prime Day

Op dit moment weten we nog niet wanneer de volgende Amazon Prime Day is. Dit jaarlijkse evenement is al jaren erg populair over de hele wereld en zal dit jaar voor het eerst ook in Nederland worden gehouden. In de nacht van zondag op maandag zal om 00.00 uur Prime Day wereldwijd beginnen en 48 uur lang duren. In deze periode zijn er hoge kortingen en ook Sonos zal tijdens Prime Day met hoge korting worden verkocht. De Sonos Prime Day deals zijn niet enkel verkrijgbaar bij Amazon, het is dit jaar namelijk de verwachting dat ook andere webshops Sonos met korting gaan verkopen.

Sonos Prime Day aanbiedingen

De volgende Sonos speakers zijn tijdens Prime Day in de aanbieding:

Ga naar Amazon

Prime Day & Sonos vorig jaar

Vorig jaar werd Sonos tijdens Prime Day ook met een hoge korting verkocht. Onder meer de Sonos Beam en Sonos One waren erg populair. De Sonos Prime Day deals werden met name aangeboden bij Amazon, andere webshops speelden nog niet in op deze populaire koopjesdagen. Daarom was het in Nederland nog niet een doorslaand succes. Dit jaar is de verwachting dat er meer promotie zal worden gemaakt voor Prime Day in Nederland.

Wat is prime day?

Prima Day is een jaarlijks koopjesfestijn van het Amerikaanse Amazon. Nederlanders kunnen bij Amazon kopen via de Duitse Amazon webshop. Deze webshop is naar het Nederlands vertaald en in vergelijking met wat wij in Nederland gewend zijn met webshops als Bol.com en HifiKlubben minder overzichtelijk. De prijzen van Amazon liggen echter een stuk lager dan de Nederlandse webshops, omdat Amazon veel groter kan inkopen.

Wat is Sonos?

Sonos is een Multiroom systeem dat je via een app op je smartphone of tablet kan bedienen. Naast muziek afspelen van je smartphone, Spotify, Deezer en TuneIN radio is het ook mogelijk om met Sonos een 5.1 surround home cinema te creëren voor je tv. Je kan de speakers van Sonos met elkaar koppelen of de muziek los van elkaar afspelen.