Sonos Black Friday deals

Ben je op zoek naar een overzicht van de beste Sonos Black Friday aanbiedingen van ? Op deze pagina houden we je de hele dag op de hoogte van de beste Black Friday acties. Want ook dit jaar wordt er het hele weekend gestunt met de prijzen van Sonos. Uiteraard wil je deze kortingen niet mislopen en daarom houden we de hele dag de beste aanbiedingen voor je bij op deze speciale Black Friday actie pagina. Dit jaar is de verwachting dat er gestunt gaat worden met de prijzen van onder meer de Sonos ERA 100, Sonos ERA 300, Sonos Roam, Sonos One SL, Sonos One en Sonos Five. Daarnaast worden traditiegetrouw de Sonos ARC en Sonos Sub met hoge korting aangeboden tijdens Black Friday. Ook de Sonos Move 2 zal voor het eerst als Black Friday deal verkocht worden.

Sonos Black Friday aanbiedingen

Sonos.com upgrade programma15 – 30 % korting op de de Sonos Sub Mini, Sonos Move 2, Sonos ERA 100, Sonos ERA 300, Sonos Five en Sonos AMP via het Upgrade programma.

Beste Sonos deals op dit moment

Bekijk de deals van je favoriete Sonos speaker:

Speakers: Sonos Era 100 | Sonos ERA 300 | Sonos One | Sonos One SL | Sonos Five | Sonos Roam | Sonos Move 2
Sonos Homecinema: Sonos ARC | Sonos Ray | Sonos Beam | Sonos Sub | Sonos Sub Mini
Sonos componenten: Sonos AMP & Sonos Port | Sonos Boost

Wanneer is Sonos in de aanbieding tijdens Black Friday?

We verwachten het weekend voor Black Friday al de eerste Black Friday deals met Sonos. Op dit moment heb je al wel een aantal aanbiedingen, maar de verwachting is dat de prijzen nog lager worden. De hele week houden we 24/7 op deze pagina de beste deals in de gaten met Sonos en kijken we ook continue waar een bepaalde Sonos speaker nog op voorraad is.

Sonos ERA 100

De Sonos ERA 100 is er één uit de nieuwe generatie smart speakers van het merk Sonos. Naast Wifi kan je ook via bluetooth muziek streamen naar de speaker. De Sonos ERA 100 is voorzien van nog ruimtelijker geluid dan zijn voorganger, de Sonos One. Ook kan je de Sonos ERA 100 gebruiken als achterspeaker in een surround opstelling. Omdat de speaker dit jaar geïntroduceerd werd, verwachten we voor het eerst verschillende aanbiedingen met de Sonos ERA 100 tijdens Black Friday.

Sonos ERA 300

De Sonos ERA 300 is de eerste Sonos speaker met Dolby Atmos aan boord. Deze krachtpatser vult moeiteloos een grote kamer met ruimtelijke audio. Je kan muziek streamen via zowel Wifi als Bluetooth. De Sonos ERA 300 werd eerder dit jaar geïntroduceerd dus we verwachten dit jaar voor het eerst een Black Friday deal met de Sonos ERA 300.

Sonos One

De Sonos One was vorig jaar één van de best verkochte Sonos speakers tijdens Black Friday. Ook dit jaar verwachten we verschillende Sonos One Black Friday deals. De speaker kan je sinds dit jaar daadwerkelijk met je stem bedienen en is één van de betere multiroom speaker met stembediening. Dit komt met name door de fijne Sonos app die je nog steeds kan gebruiken voor het afspelen van muziek. De speaker kan je ook erg goed gebruiken als achter speaker voor een Sonos ARC, Beam en Ray.

Sonos One SL

Al jaren de populairste speaker tijdens Black Friday is de Sonos One SL. De Sonos One SL is vrijwel identiek aan de Sonos One, maar heeft geen ingebouwde microfoon voor stembediening. Maak je geen gebruik van stembediening of gebruik je de speakers als achter speaker in een home cinema opstelling, dan is de Sonos One SL de perfecte keuze.

Sonos One SL Wit

DuoPack Sonos One SL voor 139,98 euro per stuk bij Tink

Sonos One SL zwart

Duopack Sonos One SL voor 139,98 euro per stuk bij Tink.nl

Sonos Move

De Sonos Move is de eerste portable bluetooth speaker van het audio merk. Naast bluetooth kan je de speaker ook verbinden met Wifi zoals je gewend bent van een Sonos speaker. Bij deze webshops kan je de Sonos Move kopen voor de laagste prijs:

Sonos ARC

Met een adviesprijs van 999,- euro voor de Sonos ARC is de soundbar een flinke investering. Een mooie korting zou dit jaar dus zeker welkom zijn. We verwachten verschillende Sonos ARC Black Friday deals dit jaar gedurende de hele week. Houdt deze pagina regelmatig in de gaten, want zodra het prijzenfestijn van start gaat melden we je hier waar de Sonos ARC tegen de laagste prijs wordt verkocht. Ook raden we je aan om er snel bij te zijn. De afgelopen maanden is namelijk gebleken dat er maar een beperkte voorraad is van de Sonos ARC en dat deze snel uitverkocht is, houdt dus in het ergste geval rekening met een levertijd van een aantal maanden.

Tip: De korting tijdens Black Friday op de Sonos ARC zal hooguit 100 euro bedragen is onze verwachting. Wil je een hogere korting op de Sonos ARC, lees dan dit blog over het Trade up programma van Sonos, waarbij je oude speakers blijven werken in de toekomst, maar waar je er wel een hoge korting tot wel 30 % voor terug ontvangt, oftewel bijna 300 euro korting!

Sonos Roam

De Sonos Roam is de kleinste Sonos speaker. Het is net als de Sonos Move een Wifi & Bluetooth speaker. De Sonos Roam heeft ook een accu en vanwege het compacte formaat neem je deze Sonos speaker dus ook eenvoudig mee op vakantie. De Sonos Roam werkt met de Sonos app, stembediening en Apple Airplay 2. Heb je de Sonos Roam via Wifi gekoppeld, dan kan je deze als groep ook afspelen met andere Sonos speakers of als stereopaar koppelen met een tweede Sonos Roam. Ben je niet geïnteresseerd in stembediening? Kies dan voor de Sonos Roam SL, deze heeft geen ingebouwde microfoon en is goedkoper.

We verwachten verschillende Sonos Roam Black Friday deals dit jaar

Sonos Ray tijdens Black Friday in de aanbieding?

De Sonos Ray is de kleinste soundbar van het streaming merk. Met de Sonos Ray ervaar je uitgebalanceerd geluid, heldere dialogen, een stevig basgeluid en eenvoudige aansluiting op je televisie. Tot nu toe is de Sonos Ray nog niet vaak in de aanbieding geweest, maar we verwachten de komende Black Friday een mooie deal met de Sonos Ray.

Sonos Beam Black Friday aanbiedingen

De Sonos Beam was vorig jaar de populairste soundbar tijdens Black Friday. Combineer de Beam met een Sonos Sub en twee Sonos One speakers en je hebt een 5.1 surround systeem. Perfect voor het kijken van films met bioscoop geluid. Daarnaast is het gewoon een fijne speaker voor het luisteren van muziek via de Sonos app. We verwachten dit jaar weer verschillende Sonos Beam Black Friday deals. Wil je nog meer power? Kies dan voor de Sonos ARC. Beide soundbars zijn voorzien van stembediening.

Sonos Sub, die bass moet je voelen!

Wil jij de buren mee laten genieten van de actiefilm die je aan het kijken bent? De Sonos SUB gen 3 zorgt ervoor dat je de bass als nooit te voren zal ervaren. Met een adviesprijs van 849,- euro is de Sub één van de duurste subwoofers op de markt en een leuke Sonos Sub Black Friday deal is dus meer dan welkom dit jaar.

Sonos Sub Mini Black Friday Deals

De Sonos Sub Mini werd dit jaar geïntroduceerd en zal tijdens Black Friday voor het eerst in de aanbieding zijn. De Sonos Sub Mini is een compacte subwoofer die de ruimte vult met een krachtig basgeluid. Je combineert de Sonos Sub Mini het beste met een Sonos Beam of Sonos Ray en eventueel nog twee achter speakers. Op de Sonos Sub Mini Black Friday Deals pagina houden we alle aanbiedingen met deze subwoofer bij.

Sonos Five Black Friday deals

De Sonos Five is de meest krachtige speaker van Sonos. Deze speaker voldoet eigenlijk aan alles wat je van de grootste Sonos speaker mag verwachten, een geluid dat je omver blaast. Ideaal voor in een woonkamer of koppel twee Sonos Five’s als stereopaar in een ruime woonkamer. Met een adviesprijs van 599,- euro is deze speaker niet goedkoop, het is dus hopen op een mooie Black Friday korting dit jaar op de Sonos Five.

Sonos AMP & Sonos Port met korting dit jaar tijdens Black Friday

De Sonos AMP en Sonos Port zijn niet vaak met korting aan te schaffen. Ook rond de feestdagen is een aanbieding met de Port en AMP zeldzaam. Met de Sonos Port is het mogelijk om je huidige versterker muziek te laten streamen via de Sonos app. Ook kan je een LP- of CD-speler aansluiten op je Sonos systeem via de Port. De Sonos AMP is een versterker waar je direct je speakers op kan aansluiten. Zodra er Black Friday deals zijn met de Sonos AMP en Sonos Port laten we je dit meteen weten.

Sonos Boost

Met de Sonos Boost creëer je een speciaal Wifi netwerk voor je Sonos-systeem. Dit voorkomt haperingen en slecht bereik. De Sonos Boost is echter niet altijd nodig. Heb je de mogelijkheid om een Sonos speaker met een netwerkkabel aan te sluiten op je router, dan creëert de desbetreffende Sonos speaker of soundbar het Sonos netwerk. We verwachten verschillende kortingen op de adviesprijs van 119,- euro dit jaar.

Sonos bundelvoordeel

Bij een aantal webshops krijg je extra korting als je meerdere Sonos speakers tegelijk koopt of in één keer een Sonos Homecinema opstelling, bijvoorbeeld een Sonos ARC + Sonos Sub en twee Sonos One achterspeakers. Met name Tink heeft op dit moment bundelkorting op Sonos tijdens Black Friday.

Sonos Black Friday FAQ

Doet Sonos mee met Black Friday?

Ja, Sonos is traditiegetrouw één van de best verkochte speakermerken tijdens Black Friday. De Sonos ARC, Sonos One en Sonos Beam staan ieder jaar weer bovenaan in de toplijstjes met best verkochte producten. De kortingen op Sonos lopen op tot wel 20 % korting tijdens Black Friday.

Hoeveel korting op Sonos tijdens Black Friday?

De korting op Sonos is per product verschillend. Zo wordt er vaak rond de 10 tot 20 % korting gegevens op de Sonos One en Sonos One SL. Ook de Sonos soundbars worden met kortingen tussen de 10 – 15 % verkocht. De precieze korting houden we op deze pagina bij, zodat je zeker weet dat je Sonos met de hoogste korting aanschaft.

Is er op dit moment een Sonos aanbieding?

Er zijn altijd Sonos speakers in de aanbieding. De beste aanbiedingen lees je op onze Sonos aanbiedingen pagina. Heb je al oudere Sonos speakers, lees dan ook over het Sonos Upgradeprogramma, waarbij de korting kan oplopen tot wel 30 %. Je oude speakers kan je gewoon blijven gebruiken.

Wat is Black Friday?

Black Friday start dit jaar op . Op deze dag zijn er vanaf middernacht spectaculaire aanbiedingen en acties met populaire producten. Eerst was deze dag vooral populair in Amerika, inmiddels is het ook bij Nederlandse webshops erg populair en doen vrijwel alle webshops mee. De aanbiedingen zijn meestal 24 uur of het hele weekend geldig. Ook zijn er een aantal aanbiedingen die zo scherp zijn dat ze enkel geldig zijn zolang de voorraad strekt. Met name Sonos aanbiedingen willen nog weleens stormlopen als er een scherpe prijs is. Bepaal daarom vooraf alvast welke Sonos speakers je wilt kopen en kijk op de dag zelf op deze pagina voor de beste prijs voor de combinatie die je zoekt.

Wanneer verwachten we de eerste Sonos Black Friday deals?

Webshops proberen elkaar steeds sneller af te zijn door de aanbiedingen van Sonos vervroegd online te zetten. Ook dit jaar verwachten we dat de aanbiedingen met Sonos eerder zijn dan op vrijdag . We verwachten dit jaar dat het goed mogelijk is dat het weekend voor Black Friday al de eerste acties en deals online komen.

Het is dit jaar wel de vraag of er voldoende voorraad is. Al het hele jaar heeft Sonos moeite om aan de vraag naar Sonos te voldoen. De speakers zijn dan ook regelmatig snel uitverkocht en de verwachting is dat het tijdens de feestdagen weer snel uitverkocht zal zijn. Zorg dus dat je van tevoren al weet wat je wilt kopen en denk dus niet te lang na.

Black Friday & Sonos vorig jaar

Black Friday is niet meer weg te denken in Nederland. Omdat Sonos één van de populairste multiroom en smart speakers is, is het één van de best verkochte merken met Black Friday. Webshops als HifiKlubben en Bol.com hadden vorig jaar dan ook scherpe prijzen voor Sonos. De kortingen liepen op tot wel 25 %. In sommige gevallen kon je zelfs nog extra korting krijgen als je in één keer twee dezelfde Sonos speakers kocht of een volledige Homecinema van Sonos, het is namelijk de ideale week voor het aanschaffen van de Sonos One, Sonos Beam, Sonos ARC en Sonos Sub.

Ook in is de verwachting dat Sonos met Black Friday weer door veel webshops goedkoper zal worden aangeboden. De 10 populairste elektronica zaken informeren ons een paar dagen van tevoren welke acties zij dit jaar met Sonos gaan houden. Op Black Friday zelf updaten we dit blog de gehele dag met de beste acties die op dat moment nog geldig zijn. Is Sonos ergens uitverkocht dan verwijzen we naar de daarna beste deal, zodat je altijd op tijd bent om Sonos tegen de scherpste prijs aan te schaffen.

Goedkoopste voordeelbundels bij Tink

Beste voordeelbundels bij Tink

Voordeelbundels met de Sonos Ray bij Tink

Verschillende voordeelbundels met de Sonos Beam bij Tink

Verschillende voordeelbundels bij Tink bovenop de Black Friday deal

Verschillende voordeelbundels bij Tink bovenop de Black Friday deal