JBL Black Friday Deals

Ben jij ook deze Black Friday weer op zoek naar acties met bluetooth speakers, koptelefoons en oordopjes van JBL? De audio van JBL wordt deze Black Friday weer tegen hoge kortingen aangeboden. Wij zochten voor je uit welke webshop de beste aanbieding heeft voor het kopen van een JBL speaker of JBL oordopjes. Tijdens Black Friday kunnen de kortingen oplopen tot wel 50 % als het gaat om de bluetooth speakers van JBL. Op deze pagina houden we je de hele week op de hoogte van de beste deals.

Beste JBL Black Friday deals

Hier hebben we alle JBL Black Friday deals op een rijtje gezet. Wees er snel bij, want de meeste webshops hanteren een OP=OP beleid!

De eerste Black Friday deals met JBL zijn verschenen bij Bol.com

Scherpe JBL Black Friday deals

Gedurende het hele jaar zijn er regelmatig aanbieding met JBL, je vindt deze aanbiedingen op de JBL aanbiedingen pagina

JBL Authentics

Wil je de kwaliteit van JBL, maar de looks van een retro speaker? De JBL Authentics serie is geïnspireerd op de speakers uit de iconische jaren ’70. De speaker kan je via Wifi verbinden met je netwerk, waarna je via de app op met je stem via Google Assistant of Amazon Alexa muziek afspeelt op de JBL Authentics. De JBL Authentics 200, JBL Authentics 300 en JBL Authentics 500 zijn met Black Friday voor het eerst in de aanbieding.

Deze webshops hebben Black Friday deals met de JBL Authentics

JBL Charge 5 Black Friday deals

De nieuwste speaker van JBL is de JBL Charge 5 Wi-Fi. Deze middelgrote bluetooth en wifi speaker is een verbeterde versie in de JBL Charge lijn. Vorig jaar was de JBL Charge 5 al één van de best verkochte bluetooth speakers tijdens Black Friday en we verwachten ook dit jaar weer een hoge korting op de JBL Charge 5.

JBL Flip 6 Black Friday aanbiedingen

De JBL Flip is de populairste bluetooth speaker van JBL. In september van dit jaar is de nieuwste versie de JBL Flip 6 geïntroduceerd. Het is de verwachting dat zowel het oude model, de JBL Flip 5, als de nieuwe JBL Flip 6 tijdens Black Friday met korting worden verkocht. Voor de JBL Flip 6 zou het de eerste keer zijn dat er een korting geldt.

JBL Xtreme 3 Black Friday

De JBL Xtreme 3 was vorig jaar één van de populairste bluetooth speakers tijdens Black Friday. Ook dit jaar wordt er gestunt met de prijs van de JBL Xtreme 3. De JBL Xtreme 3 heeft een schitterend geluid dat genoeg is voor een flinke kamer of een feestje in de tuin.

JBL Go 3 Black Friday

De JBL Go serie is erg populair als meest compacte speaker. Met de nieuwe JBL Go 3 is ook de geluidskwaliteit flink verbeterd van deze serie. Hoewel de speaker al erg goedkoop is, zal ook deze speaker waarschijnlijk met ca. 20 % korting worden verkocht. De JBL GO3 heeft een adviesprijs van 39,- euro, maar is regelmatig door het jaar heen met korting te verkrijgen. Dankzij JBL Pro Sound geniet je van een krachtig geluid uit deze kleine speaker en omdat de speaker waterbestendig is, kan je deze prima naast het zwembad of in de badkamer zetten. De accuduur van 5 uur is helaas minder lang dan andere compacte speakers.

JBL Boombox 3

De JBL Boombox 3 is op menig feest en dansschool niet meer weg te denken. Met de Boombox 3 voorzie je met gemak een grote ruimte van muziek. Het is dan ook de grootste JBL Bluetooth speaker, als we de speciale JBL partyspeakers niet meerekenen. De JBL Boombox 3 wordt met een 9,5 beoordeeld door muziekliefhebbers. We verwachten verschillende JBL Boombox 3 Black Friday deals, maar raden je aan om snel te beslissen, want vorig jaar was deze bluetooth speaker bij verschillende webshops snel uitverkocht.

JBL Tune Black Friday acties

De JBL Tune serie bestaat uit verschillende JBL oordopjes en JBL koptelefoons. Met de JBL Tour Pro 2 heeft JBL premium Noise cancelling oordopjes. De JBL Reflect Flow Pro zijn de sportieve oordopjes met noise cancelling. We verwachten onder meer een mooie korting op de Live Pro 2 TWS als de JBL Tune Flex tijdens Black Friday.

JBL koptelefoon Black Friday deals

De JBL koptelefoons zijn erg populair. Ze hebben een goede bas en je draagt ze comfortabel. Daarnaast zijn ze tegen zeer goede prijzen te koop. Een aantal JBL koptelefoons zijn voorzien van noise cancelling, waardoor je ze ook goed kan dragen op het werk en in het vliegtuig. Je hebt dan geen last meer van omgevingsgeluid. We verwachten Black Friday deals met de volgende JBL koptelefoons en oordopjes:

 • JBL Tour One M2
 • JBL Live 660NC
 • JBL Live 670NC
 • JBL Live 770NC
 • JBL Tune 720BT
 • JBL Tune 520BT
 • JBL JR 460NC
 • JBL Quantum 910 Wireless

JBL Partybox Black Friday sale

Uiteraard heb je voor veel feesten voldoende aan een normale bluetooth speaker, maar wil je je party echt naar een hoger niveau tillen, dan zijn de JBL Party Box speakers de beste oplossing. De JBL Party Box 300 heeft een ingebouwde lichtshow en een accu die maar liefst 18 party uren mee gaat. Wil je meezingen of een gitaar aansluiten? Ook daarvoor heeft de JBL Party Box een ingang. De Party Box is verkrijgbaar in verschillende formaten. Vorig jaar was Black Friday de ideale periode voor het goedkoop aanschaffen van een JBL Party Box

Bekijk hier alle Black Friday deals met de JBL PartyBox

 • JBL Partybox 110
 • JBL Partybox 310
 • JBL Partybox 710
 • JBL Partybox Ultimate
 • JBL Partybox Encore
 • JBL Partybox On The Go

Wat is Black Friday?

Black Friday is dit jaar op . Vanaf deze dag zijn er het hele weekend lang extreem hoge kortingen op allerlei soorten producten. Een paar jaar geleden had niemand in Nederland nog gehoord van Black Friday, het was vooral populair in Amerika, inmiddels is het aanbiedingencircus in Nederland overgenomen en doen alle bekende webshops mee aan dit weekend met aanbiedingen. De acties zijn vaak 24 uur of het hele weekend geldig. Ook zijn er een aantal Black friday acties die volgens het op=op principe worden verkocht, je moet er meestal dus snel bij zijn. Met name JBL aanbiedingen willen nog weleens snel gaan als er een scherpe prijs is. Bepaal daarom vooraf alvast welke speakers van JBL je wilt kopen en kijk op de dag zelf op Draadlozemuzieksystemen.nl voor de beste prijs voor de bluetooth speaker of koptelefoon die je zoekt.

Black Friday & JBL afgelopen jaar

De afgelopen jaren heeft Black Friday aan populariteit gewonnen in Nederland. Vorig jaar waren de speakers van JBL één van de populairste producten om te verkopen tegen lage prijzen tijdens het actie weekend.

Ook in is de verwachting dat er tijdens BF met JBL flink zal worden gestunt. De tien populairste webshops informeren ons een paar dagen van tevoren welke acties zij dit jaar met JBL gaan houden. Op Black Friday zelf updaten we dit blog de gehele dag met de beste acties die op dat moment nog geldig zijn. Zijn de speakers ergens uitverkocht dan verwijzen we naar de beste deal die daar op volgt, zodat je altijd op de hoogte bent van de laagste prijs van JBL speakers en koptelefoons.