Bluetooth speaker Black Friday deals

Ook in 2024 zijn er tijdens Black Friday weer veel bluetooth speakers tegen extreem lage prijzen te koop. Maar bij welke webshop krijg je tijdens Black Friday de beste deals op bluetooth speakers? Wij krijgen van de verschillende webshops al ruim van tevoren te horen welke bluetooth speakers dit Black Friday weekend in de aanbieding zijn en houden je gedurende het hele weekend op de hoogte van de webshops met de beste bluetooth speaker aanbiedingen. We kijken daarbij naar de hoogste korting bij de webshop en de voorraad die een webshop nog heeft. Is een bluetooth speaker niet meer verkrijgbaar, dan passen we dit automatisch aan. Ook als een webshop speciale kortingscodes heeft dit weekend dan vermelden we deze hier. Kom regelmatig terug dit weekend op deze pagina, want regelmatig komen er nieuwe aanbiedingen bij. We updaten de Black Friday pagina’s dan ook gedurende het hele weekend zodat je geen aanbieding mist.

Bluetooth speakers Black Friday deals 2024

We bespreken hieronder per webshop de beste bluetooth speaker aanbiedingen in de week van 2024. Let op, want webshops hebben vaak een beperkte voorraad. Zie je dus een scherpe korting, dan is het verstandig om niet al te lang te wachten met beslissen, want voor je het weet is de voorraad uitverkocht. OP = OP!

De bluetooth speaker Black Friday deals staan online:

*Worden de aanbiedingen nog goedkoper met Black Friday? Veel webshops hebben gratis retourneren, dus als ze de prijzen nogmaals aanpassen, dan leidt dit tot te veel retours. De aanbiedingen die nu worden gemeld, worden niet lager op vrijdag.

Ga direct naar de deals van je favoriete merk:

JBL | Sony | Ultimate Ears | Sonos | Marshall | Bose | Soundboks | DALI

Roberts Beacon 335

Roberts Beacon 335

BLACK FRIDAY DEAL
Adviesprijs: 199,- euro

Beste JBL Bluetooth speakers Black Friday deals

JBL is verreweg het populairste merk met bluetooth speakers. Het merk JBL is tijdens Black Friday ook één van de populairste speaker producten tijdens Black Friday. De kortingen zijn vaak hoog, maar je moet er snel bij zijn voordat de voorraad op is. We controleren de hele week waar je de beste Black Friday deals met JBL kan krijgen.

Bekijk hier de beste JBL Black Friday deals

Sony Bluetooth speakers Black Friday deals

Ultimate Ears bluetooth speaker Black Friday acties

De Bluetooth speakers van Ultimate Ears kunnen tegen een stootje, hebben een ruim bluetooth bereik en ook met de geluidskwaliteit is niks mis. Met keuze uit Ultimate Ears Wonderboom 2, Ultimate Ears Boom 3 en Ultimate Ears Megaboom 3 en Ultimate Ears Hyperboom zit er altijd wel een speaker die past bij de ruimte waar je de muziek wilt afspelen.

Bekijk hier alle Ultimate Ears Black Friday deals van 2024

Marshall bluetooth speaker Black Friday deals

Het merk Marshall is niet meer weg te denken als het om bluetooth speakers gaat. Het merk maakt kwalitatieve speakers met bluetooth. Naast dat de geluidskwaliteit erg goed is, zijn de speakers van Marshall ware parels als het om design gaat. Het merk heeft de speakers een vintage look gegeven.

Bekijk hier alle Marshall Black Friday deals

  • Marshall Acton II Bluetooth
  • Marshall Stanmore II Bluetooth
  • Marshall Woburn II Bluetooth
  • Marshall Kilburn II
  • Marshall Stockwell II

Sonos bluetooth speakers

Met de Sonos Roam en Sonos Move heeft Sonos inmiddels twee bluetooth speakers. Naast wifi kan je deze speakers dus ook via bluetooth koppelen met je smartphone. Beide speakers zijn daarnaast voorzien van een accu, zodat je ze eenvoudig meeneemt en ergens anders neerzet. Heb je geen goed wifi bereik in je tuin, dan koppel je de Sonos Move of Sonos Roam via bluetooth.

De beste Sonos Black Friday deals vind je op onze speciale Black Friday pagina.

Bose Soundlink Revolve Black Friday deals

Met de introductie van de nieuwe Bose SoundLink Revolve II en Bose SoundLink Revolve+ II is het uiteraard te hopen dat er deze Bose bluetooth speakers dit jaar voor het eerst met Black Friday met korting worden verkocht. We verwachten ook deals met de Bose SoundLink Color II en Bose SoundLink Micro, dus ook als je een compacte Bose bluetooth speaker zoekt kan je met een mooie korting een bluetooth speaker kopen.

Bekijk hier de beste Bose Black Friday deals

Soundboks Black Friday deals

De bluetooth speakers van Soundboks zijn niet vaak in de aanbieding, maar met Black Friday krijg je een mooie korting op de Soundboks Gen. 3 bluetooth speaker. Bekijk hier alle Soundboks Black Friday deals

Ook bluetooth speaker Black Friday deals met deze merken

Vorig jaar waren er ook Black Friday deals met deze bluetooth speaker merken. We houden hier ook dit jaar de beste Black Friday deals met deze en andere speakermerken in de gaten:

  • Bigben PARTYBTLITE
  • Harman Kardon Go+Play
  • Harman Kardon Onyx Studio 7
  • Soundcore Flare

Alle Bluetooth speaker merken

Weet je al van welk merk je een bluetooth speaker wil aanschaffen? We hebben voor verschillende bluetooth speaker merken een speciale pagina aangemaakt met de beste acties van dit weekend:

Wat is Black Friday?

Black Friday wordt dit jaar op georganiseerd. Het is in Nederland een vrij nieuw fenomeen, dat over is komen waaien uit Amerika. Daar worden producten in de periode voor Thanks Giving en Kerstmis met flinke kortingen aangeboden op één dag. Het gaat dan vaak om beperkte voorraden, zodat er flinke rijen voor de winkels staan om dat ene product met een hoge korting te kopen. Inmiddels zijn ook de webshops met Black Friday begonnen en ook in Nederland was het vorig jaar een groot succes met hoge kortingen en omzet records. Ook vorig jaar waren met name de bluetooth speakers erg populair tijdens Black Friday en webshops hebben deze dan ook massaal met korting aangeboden. De speakers van JBL, Ultimate Ears, Bose en Sony waren hierbij de grote favoriet.

Het is dan ook in wederom de verwachting dat er flink zal worden gestunt met de prijzen van bluetooth speakers. Wij houden de gehele dag de beste aanbiedingen in de gaten.

Cyber Monday

De maandag na het Black Friday weekend is alweer een actie dag. Het is het antwoord van de webshops op Black Friday, dat zich in Amerika in het verleden vooral in de winkelstraat afspeelde. Tijdens Cyber Monday is het dus de beurt aan de webshops om te stunten met prijzen in de aanloop naar Kerst. Veelal zijn de aanbiedingen vergelijkbaar met de aanbiedingen van Black Friday, maar soms zitten er weer nieuwe bluetooth speakers tussen. Eigenlijk is Cyber Monday tegenwoordig niet zo’n ding meer en is het gewoon een verlenging van Black Friday geworden.

BLACK FRIDAY DEAL
BLACK FRIDAY DEAL
BLACK FRIDAY DEAL