Ultimate Ears Black Friday 2021

Ga jij dit jaar met Black Friday weer op zoek naar de beste deals met bluetooth speakers van Ultimate Ears? Dan zit je op deze pagina goed, want we informeren je het gehele Black Friday weekend over de beste Ultimate Ears aanbiedingen en de hoogste kortingen. Het merk Ultimate Ears staat bekend om haar bluetooth speakers met een ruim bluetooth bereik van maar liefst 30 meter. Ook kunnen alle speakers van UE tegen een stootje en zijn ze water- en stofdicht. Vorig jaar werd er door de webshops flink gestunt met UE speakers tijdens Black Friday. Ook dit jaar is de verwachting dat er weer veel spectaculaire aanbiedingen zijn met Ultimate Ears. Gedurende het gehele Black Friday weekend houden we je op de hoogte van de laagste prijzen van de UE Megaboom 3, UE Boom 3 en UE Wonderboom 2. Niet tevreden met de prijzen? Check dan regelmatig deze pagina, want de prijzen worden gedurende de hele dag geüpdate, zodat je altijd de laagste prijs hebt. Wacht echter niet te lang, want tijdens Black Friday geldt er bij de meeste webshops dat op ook echt op is!

Ultimate Ears Black Friday aanbiedingen

Op dit moment zijn er UE Black Friday deals bij:

Benieuwd naar de prijzen op dit moment per speakers? Kijk dan onderaan de pagina’s van deze speakers om de prijzen te vergelijken:

  • Ultimate Ears Wonderboom 2
  • Ultimate Ears Wonderboom
  • Ultimate Ears Boom 3
  • Ultimate Ears Megaboom 3
  • Ultimate Ears MEGABLAST

Op dit moment mogen wij de kortingen van de webshops nog niet bekend maken. De prijzen zijn ons wel al bekend en wij delen deze pas bekend maken als Black Friday van start is gegaan.

Wat is Black Friday?

Black Friday vindt in 2021 plaats op 26 november. Vanaf deze vrijdag zijn er het hele weekend lang extreem hoge kortingen op allerlei soorten producten, maar met name elektronica. Vorig jaar was het voor het eerst dat vrijwel alle Nederlandse webshops meededen aan Black Friday, daarvoor was het nog vooral een Amerikaans ding. De aanbiedingen tijdens Black Friday zijn meestal maar 24 uur geldig en vrijwel altijd met een OP = OP principe. In sommige vallen moet je dus niet twijfelen, want er is vaak een beperkte voorraad per product. Het is daarom handig om je vooraf alvast te oriënteren welke Ultimate Ears bluetooth speaker je op het oog hebt. Kom eerder al terug om te kijken waar je Ultimate Ears speakers tegen de laagste prijs kan kopen.

Black Friday & Ultimate Ears afgelopen jaar

Ultimate Ears had vorig jaar met veel webshops afspraken gemaakt voor lagere prijzen tijdens Black Friday. Het was dan ook op het gebied van speakers samen met JBL het beste verkochte bluetooth speakermerk in Nederland. Ook in 2021 is de verwachting dat er het hele weekend weer gestunt gaat worden met de prijzen van Ultimate Ears. De tien populairste webshops informeren ons al een paar dagen van tevoren welke aanbiedingen ze gaan hebben met UE, zodat wij dit al ruim van tevoren hebben klaar staan op deze pagina. Gedurende de hele dag houden we nauw contact met de webshops om te kijken waar de prijzen veranderen of de voorraad op is.