Noise cancelling koptelefoon Black Friday

Op dit moment geven veel mensen de voorkeur aan een Noise cancelling koptelefoon. Met name als je vaak met het vliegtuig gaat, werkt in een kantoortuin, woont naast een drukke weg of je thuis niet altijd de rust kan vinden die je zoekt, is een noise cancelling koptelefoon de oplossing. We verwachten dit jaar verschillende noise cancelling koptelefoon Black Friday deals met merken als Bose Quietcomfort, Sennheiser, Beats, Sony, JBL en Bowers & Wilkins. We checken de hele dag waar de beste noise cancelling Black Friday aanbiedingen zijn bij alle webshops. Is de hoofdtelefoon bij een webshop uitverkocht, dan melden we de beste deal bij een andere webshop, zodat je altijd de laagste prijs hebt tijdens Black Friday.

Beste Noise cancelling headphones Black Friday deals

We mogen de beste noise cancelling Black Friday deals pas bekend maken op het moment dat Black Friday van start gaat. We mogen wel alvast bekend maken dat de volgende Noise cancelling koptelefoons met korting zullen worden verkocht dit jaar:

Meer Bowers & Wilkins Black Friday deals & Bang & Olufsen Black Friday deals

Op dit moment zijn er verschillende Noise Cancelling Black Friday deals bij

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Nieuw dit jaar is de Bose Noise Cancelling Headphones 700, ook wel Bose 700 genoemd. Een Active Noise Cancelling koptelefoon met aanpasbare noise cancelling op basis van 11 niveaus. Zo kan je per situatie bepalen hoe actief de noise cancelling moet zijn. Ook handig is dat je via één druk op de knop de microfoons activeert om het omgevingsgeluid te horen, ideaal als een collega tegen je begint te praten of je een drukke weg oversteekt. Via de microfoon is het ook mogelijk om telefoongesprekken te voeren en Google Assistant te activeren.

Omdat de Bose Noise Cancelling Headphones 700 nieuw is verwachten we verschillende kortingsacties waarbij deze nieuwe Bose koptelefoon voor het eerst met korting wordt verkocht. We melden alle deals op de Bose Black Friday pagina.

Bose Quietcomfort Black Friday acties

De meest verkochte en één van de best beoordeelde Noise cancelling koptelefoons is de Bose Quietcomfort 45. Door What Hi-Fi werd de Bose Quietcomfort 45 beoordeeld met de maximale vijf sterren. De koptelefoon heeft een geweldige actieve noise cancelling waarmee je de vliegtuigmotor en je collega’s in de kantoortuin niet meer hoort. Naast de knoppen op de Quietcomfort, kan je de koptelefoon van Bose ook bedienen met je stem via Google Assistant. Je kan maar liefst 20 uur luisteren op één opgeladen batterij en na een kwartier opladen heb je weer voldoende batterij voor 2,5 uur luisterplezier. We verwachten net als vorig jaar verschillende Black Friday aanbiedingen met de Bose Quietcomfort 45 II.

Kijk voor de beste aanbiedingen op de Bose Quietcomfort 45 Black Friday deals pagina

Sony WH-1000XM4 Black Friday deals & andere Sony Noise Cancelling

Sony heeft een groot aanbod noise cancelling koptelefoons die al meerdere malen als één van de beste noise cancelling koptelefoons werden getest. Het topmodel is de Sony WH-1000XM4 waarmee we dit jaar zeker Black Friday deals verwachten op de adviesprijs van 379,- euro. Met de Sony WH-1000XM4 luister je maar liefst 30 uur achter elkaar muziek zonder dat je de koptelefoon hoeft op te laden. De aanpasbare noise cancelling geeft je de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel omgevingsgeluid gedempt moet worden. Je streamt Hi res audio voor perfecte geluidskwaliteit.

Naast dit topmodel kan je ook nog kiezen voor de Sony WH-H900N, Sony WH-H910N, Sony WH-XB900N, Sony WH-CH710 en Sony WH-CH700N. Deze Sony Noise cancelling koptelefoons zijn voorzien van actieve noise cancelling. De kwaliteit van deze noise cancelling verschilt per model, dus lees van tevoren even de reviews door om te kijken of de koptelefoon aan je eisen voldoet.

Bowers & Wilkins PX

De Bowers & Wilkins PX is een prachtige noise cancelling koptelefoon. De batterij biedt 22 uur luisterplezier. De slimme bedieningsknoppen reageren op je gedrag voor een intuïtieve luisterbeleving. Zo kan de Bowers & Wilkins PX detecteren of de koptelefoon op je oren zit. De geluidskwaliteit zit net als bij andere Bowers & Wilkins koptelefoons meer dan goed. We verwachten dit jaar verschillende Bowers & Wilkins PX Black Friday Deals.

Sennheiser Noise cancelling koptelefoons

De Sennheiser Momentum serie is de absolute top op het gebied van noise cancelling koptelefoons. Dit jaar werd alweer de derde versie, de Sennheiser Momentum 3.0, geïntroduceerd. Het is de opvolger van de Sennheiser Momentum 2.0. In de Momentum 3.0 zorgt aptX Bluetooth voor het streamen van Hi Res muziek naar de koptelefoon. De noise cancelling is aanpasbaar aan het omgevingsgeluid.

Een andere goed beoordeelde koptelefoon van Sennheiser, is de Sennheiser PXC 550. Deze is met een standaardprijs van 249,- euro goedkoper dan de Sennheiser Momentum 3.0 (399,- euro). Met touchbediening op de oorschelpen en zeer goede noise cancelling is ook deze koptelefoon een aanrader. De batterij is een garantie voor maar liefst 30 uur luisterplezier.

Kijk hier voor alle Black Friday deals met Sennheiser.

Beats Studio3 Wireless

Ook Beats by Dre heeft een Beats Noise cancelling koptelefoon. Ideaal voor Apple gebruikers, want met de W1 Chip heb je met één tik verbinding tussen de Beats Studio3 en je iPhone of iPad. Dankzij de Fast Fuel techniek kan je de batterij snel opladen, zodat je binnen een kwartier weer drie uur kan luisteren. Een opgeladen batterij is goed voor ongeveer 22 uur luisterplezier. We verwachten verschillende Beats by Dre Black Friday deals dit jaar met de Beats Studio 3.

JBL Live koptelefoons

De JBL Live 650BTNC is de beste noise cancelling koptelefoon van audiomerk JBL. Op een volle batterij heb je ongeveer 20 uur luisterplezier. De noise cancelling dempt omgevingsgeluid, maar is niet op sterkte aan te passen. Via de koptelefoon is het mogelijk om Google Assistent te activeren. We verwachten verschillende JBL Black Friday acties in .

Wat zijn Noise cancelling koptelefoons?

Je hebt de keuze uit twee soorten noise cancelling, actieve en passieve noise cancelling. Koop je een standaard over ear koptelefoon of oordopjes dan heb je eigenlijk al een koptelefoon of oordopje met passieve noise cancelling, want de oordopjes en over ear koptelefoon sluiten je oren en dus gehoorgang af, zodat omgevingsgeluid deels wordt gedempt. Bij actieve noise cancelling wordt omgevingsgeluid door een microfoon gedetecteerd en wordt er een tegenovergesteld geluid van het gemeten omgevingsgeluid gegeneerd. Hierdoor wordt monotoon omgevingsgeluid gedempt, ook zonder het afspelen van muziek. Zo werkt een actieve noise cancelling koptelefoon perfect tegen het harde geluid van een vliegtuig en kan het ook monotoon straatverkeer stil krijgen. Meer weten? Wat is Noise cancelling?

Noise Cancelling koptelefoons & Black Friday vorig jaar?

Vorig jaar waren een aantal noise cancelling headphones erg populair tijdens Black Friday vanwege de hoge korting. Zo was er een korting van ongeveer 50 euro op de Bose Quietcomfort 45, waardoor deze binnen een paar uur was uitverkocht bij de meeste webshops. Ook de Sennheiser PXC 500 II had een schitterende aanbieding met zelfs 75 euro korting. Deze aanbieding was tijdelijk, waardoor veel mensen de dag erna misgrepen. Het is dus belangrijk dat je van tevoren al weet welke noise cancelling headphone je wilt kopen, zodat je snel kan beslissen als er een goede noise cancelling Black Friday deal is.