Bowers & Wilkins Black Friday

Er zijn tijdens Black Friday weer verschillende deals met Bowers & Wilkins. De Bowers Wilkins Black Friday deals zijn een mooi moment om luidsprekers, koptelefoons en het multiroom systeem Bowers Wilkins Formation aan te schaffen met korting. Vorig jaar waren er verschillende Black Friday acties met Bowers & Wilkins en ook dit jaar is de verwachting dat er bij een aantal populaire audio webshops met de prijzen gestunt zal worden. We zijn met name benieuwd naar de deals met de Bowers & Wilkins PX koptelefoon, Bowers & Wilkins Formation en Bowers & Wilkins 800 serie. Door een aantal webshops zijn we reeds op de hoogte gebracht van de Bowers en Wilkins Black Friday aanbiedingen van dit jaar, we mogen de prijzen hiervan pas bekend maken als Black Friday van start gaat.

Beste Bowers & Wilkins Black Friday deals

Er zijn dit jaar weer verschillende Black Friday deals met het merk Bowers & Wilkins.

Beste Bowers & Wilkins oordopjes deals

Beste Bowers & Wilkins koptelefoon deals

Beste Bowers & Wilkins speaker Black Friday deals:

De grootste collectie Bowers & Wilkins Formation vind je bij HifiKlubben

Op dit moment vind je Black Friday deals bij

Bowers & Wilkins hoofdtelefoon

Bowers & Wilkins heeft verschillende premium koptelefoons, zowel met bluetooth als bekabeld. Wil je je af en toe even afsluiten van de omgeving of werk je in een kantoortuin? Kies dan voor de Bowers & Wilkins PX met noise cancelling. De Bowers & Wilkins uit de P-serie zijn een garantie voor de beste geluidskwaliteit. We verwachten verschillende Bowers & Wilkins koptelefoon Black Friday deals dit jaar.

Bowers & Wilkins PX

Verkrijgbaar in het grijs en goud is deze Noise cancelling koptelefoon van Bowers & Wilkins een echte eyecatcher. Voorizen van aptX bluetooth is het mogelijk om muziek te streamen in hoge kwaliteit. Maar het mooiste is natuurlijk de actieve noise cancelling, in de app kan je de sterkte van het dempen instellen. Ook kan de koptelefoon de sterkte zelf voor je bepalen, door te detecteren of je aan het reizen bent, loopt over straat of aan het werk bent. Met een accu die 22 uur meegaat kan je lange tijd op één batterij naar je favoriete liedjes luisteren.

Bowers & Wilkins PX7

Deze geweldige koptelefoon van Bowers & Wilkins heeft actieve noise cancelling voor het dempen van storende omgevingsgeluiden en ruis. Uniek is dat de koptelefoon is slechts een kwartier voor vijf uur is opgeladen. Laad je de Bowers & Wilkins PX7 volledig op, dan gaat de accu zelfs 30 uur mee.

Bowers & Wilkins P9 Signature

Met een standaardprijs van 789,- euro zal de Bowers & Wilkins P9 Signature bij de echte audiofielen al een paar weken bovenaan op het Black Friday lijstje staan. Het is nog even afwachten of er ook daadwerkelijk een goede aanbieding dit jaar is met de P9 Signature. De Bowers en Wilkins P9 is een hoogwaardige koptelefoon. De drivers zorgen voor een ruimtelijk geluid met heldere boventonen, gedetailleerde midden tonen en een diepe bas. Om deze geluidskwaliteit te waarborgen is het wel noodzakelijk om de koptelefoon bekabeld aan te sluiten, de P9 heeft dan ook geen bluetooth. De aluminium behuizing en leren hoofdband en oorkussens zorgen voor een premium uitstraling en maken de koptelefoon heel duurzaam.

Bowers & Wilkins P5

De Bowers & Wilkins P5 Wireless is een prachtige bluetooth koptelefoon met een retro design. Een mooi combinatie van streaming kwaliteit, design en draagcomfort. De P5 wireless levert niet in op het gebied van geluidskwaliteit ten opzichte van de bedrade P5. Via aptX bluetooth stream je muziek in een hoge kwaliteit naar de koptelefoon. De schapenleren oorschelpen zorgen voor een hoog draagcomfort. De accu gaat ca. 17 uur mee op één opgeladen batterij. We verwachten verschillende Bowers & Wilkins P5 Black Friday deals.

Bowers & Wilkins PI5 & PI7

We verwachten dit jaar voor het eerst Black Friday deals met de Bowers & Wilkins oordopjes. Dit zijn de Bowers & Wilkins PI5en Bowers & Wilkins PI7. De PI7 zijn zeer geavanceerde oordopjes met actieve noise cancelling. Het geluid van de Bowers & Wilkins PI7 is ongeëvenaard en van een kwaliteit die je van dit topmerk mag verwachten.

Bowers & Wilkins HiFi speakers / luidsprekers

Bowers & Wilkins staat bekend om de luidsprekers met een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Over het algemeen zijn de Bowers & Wilkins speakers wat duurder, dus een mooie Bowers & Wilkins Black Friday deal met de Bowers & Wilkins 800 serie, 700 serie of 600 serie zou natuurlijk welkom zijn. Ga je voor de klassieke en strakke uitstraling van de  Bowers & Wilkins 704 S2 Vloerstaande luidspreker of 702 S2 Vloerstaande luidspreker? Of kies je voor het moderne ontwerp van de Bowers & Wilkins 805 D3 compacte luidspreker of 804 D3 Vloerstaande luidspreker? Deze pareltjes met de Bowers Wilkins 803 D3, Bowers Wilkins 802 D3, Bowers Wilkins 802 D3 en Bowers Wilkins 800 D3 als de ultieme droom voor audiofielen zijn tijdens Black Friday waarschijnlijk met korting verkrijgbaar bij Hifi Klubben.

 • Bowers & Wilkins 607 S2 Anniversary Edition (Adviesprijs: 598,- euro)
 • Bowers & Wilkins 606 S2 Anniversary Edition (Adviesprijs: 748,- euro)
 • Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition (Adviesprijs: 1798,- euro)
 • Bowers & Wilkins HTM6 S2 Anniversary Edition (Adviesprijs: 599,- euro)
 • Bowers & Wilkins MT-50 5.1 Luidsprekersysteem (Adviesprijs: 1574,- euro)
 • Bowers & Wilkins M-1 (Adviesprijs: 245,- euro)
 • Bowers & Wilkins AM-1 Outdoor-speakers (Adviesprijs: 700,- euro)
 • Bowers & Wilkins 706 S2 (Adviesprijs: 1.598,- euro)
 • Bowers & Wilkins 704 S2 (Adviesprijs: 2.748,- euro)
 • Bowers & Wilkins 702 S2 (Adviesprijs: 4.498,- euro)

Bowers & Wilkins Formation – Multiroom

Met de Bowers & Wilkins Formation heeft B&W voor het eerst draadloze speakers ontworpen die voldoen de bekabelde standaarden van Bowers & Wilkins. B&W is er dan ook trots op dat de Bowers & Wilkins Formation Duo en de Formation Wedge de eerste draadloze luidsprekers van B & W zijn die voldoen aan dezelfde HiFi kwaliteit als een bekabeld systeem van Bowers & Wilkins.

Naast de Bowers & Wilkins Formation speakers kan je het systeem verder uitbreiden met de Bowers & Wilkins Formation Bar. Een multiroom soundbar met 9 geoptimaliseerde drivers en een center luidspreker voor een geweldige thuisbioscoop ervaring. Behoefte aan meer bas? Met de Bowers & Wilkins Formation Bass kan je de bas voelen.

Met de Bowers & Wilkins Formation Audio voeg je ook je oude audio-apparatuur toe aan het Formation multiroom systeem.

Omdat het Bowers & Wilkins Formation multiroom systeem nieuw is verwachten we verschillende Black Friday deals dit jaar.

Bekijk alle Black Friday deals met de B&W Formation speakers

Bowers & Wilkins subwoofers

Wil je meer bas toevoegen aan je muzieksysteem of surround systeem? Met een Bowers & Wilkins creëer je niet alleen een geweldige bas voor je muziekinstallatie, maar heb je ook een mooie eyecatcher in huis. De subwoofers hebben een prachtig design waardoor ze in menig woonkamer niet misstaan.

De Bowers & Wilkins ASW subwoofer serie heeft goed betaalbare subwoofers van topkwaliteit. Op de achterkant van de subwoofer kan je met de Bass Extension schakelaar zelf bepalen hoe zwaar de bas klinkt. Wij verwachten van de ASW-serie de volgende Bowers & Wilkins subwoofer Black Friday deals:

 • Bowers & Wilkins ASW608
 • Bowers & Wilkins ASW610
 • Bowers & Wilkins AW610XP

De Bowers & Wilkins PV1D is een verbeterde versie van de PV1. De subwoofer is in deze nieuwe versie voorzien van een 400 watt digitale versterker. Je kan de subwoofer volledig afstemmen op je eigen wensen. Met een adviesprijs van 1.599,- euro is de Bowers & Wilkins PV1D niet goedkoop. Een mooie PV1D Black Friday deal zou dus welkom zijn.

De Bowers & Wilkins DB subwoofer serie zijn de absolute top subwoofers van Bowers & Wilkins. De Bowers & Wilkins DB1D is met 4.450,- euro één van de duurdere subwoofers op de consumentenmarkt. Met twee 12 inch Aerofoil-speakers en het 2000 watt vermogen haal je met deze subwoofer dan ook een krachtpatser van jewelste in huis. De subwoofer voldoet aan alle eisen voor het meest ultieme home cinema systeem.

Dit zijn de subwoofers uit de DB-serie:

 • Bowers & Wilkins DB1D
 • Bowers & Wilkins DB2D
 • Bowers & Wilkins DB3D
 • Bowers & Wilkins DB4S

Bowers & Wilkins Black Friday deals vorig jaar

Bowers & Wilkins is niet een merk dat net als bijvoorbeeld Sonos, Heos en Bose regelmatig in de aanbieding is. Toch kan je bij sommige webshops profiteren van kortingen op het volledige assortiment, waarbij de korting ook geldt voor Bowers & Wilkins apparatuur. Vorig jaar waren er een aantal Black Friday deals met de Bowers & Wilkins koptelefoons en speakers, maar je moest er wel even goed voor zoeken. Tijdens de Black Friday week nemen we dit zoeken voor jou uit handen en controleren we de hele week de beste Bowers & Wilkins Black Friday acties bij alle populaire webshops in binnen- en buitenland.