Bose Black Friday 2021

Bose Black Friday

Benieuwd naar de beste Bose Black Friday aanbiedingen van 2021? Op deze pagina verzamelen we de hele week de beste Bose Black Friday deals. Voor de Bose SoundTouch en Bose Quietcomfort hebben we ook een aparte Black Friday pagina met de beste Bose aanbiedingen. We verwachten dit jaar verschillende Black Friday acties met onder meer de Bose Home speaker, Bose SoundTouch, Bose Noise cancelling headphones en Bose SoundSport. Ook zijn er een aantal Home Cinema Black Friday aanbiedingen van Bose dit jaar.

Beste Bose Black Friday deals

Op dit moment hebben deze webshops Bose aanbiedingen:
Bol.com | Amazon | Coolblue

Bose SoundLink Revolve (199,95 euro)
Bose SoundLink Revolve Plus (212,65 euro)
Bose QuietComfort 35 II (Adviesprijs: 349,95 euro)
Bose Noise Cancelling Headphones 700 (Adviesprijs: 399,95 euro)
Bose Frames Alto Audio zonnebril (299,95 euro)
Bose SoundSport Free (Adviesprijs: 192,- euro)
Bose SoundLink Mini II (Adviesprijs: 179,- euro)
Bose Solo 5 (Adviesprijs: 249,99 euro)

Bose Home Speakers

Bose Home Speaker 500 (Adviesprijs: 379,95 euro)
Bose Home Speaker 300 (Adviesprijs: 279,- euro)
Bose Home Cinema 500 (1292,- euro)
Bose soundbar 500 (549,95 euro)
Bose Soundbar 700 (829,95 euro)
Bose Wave Music System IV (600,- euro)

Bose SoundTouch Black Friday deals

Bose Quietcomfort Black Friday deals

Bose speakers

Bose is een premium merk op het gebied van slimme speakers, wifi speakers en bluetooth speakers. De Bose Home serie heeft verschillende slimme speakers en werkt ook als multiroom en bluetooth speaker. De Bose SoundTouch serie bestaat uit verschillende wifi speakers. Onder de Bose SoundLink vallen verschillende bluetooth speakers van compact tot groot.

Bose Home Black Friday deals

Met de Bose Home heeft Bose haar eerste slimme speaker geïntroduceerd. De smart speaker kan je in Nederland het beste aansturen met Google Assistent. Aan de Bose Home speaker kan je vragen stellen en opdrachten geven zoals het aanzetten van de verlichting. Ook kan je via stembediening je favoriete afspeellijst op Spotify afspelen of een radiozender opzetten. Op dit moment heb je de keuze uit de Bose Home Speaker 500 en Bose Home Speaker 300. De Bose Home Speaker 500 is voorzien van een led-scherm waarop je allerlei informatie kan aflezen.

Ook voor je home cinema heeft Bose een oplossing met de slimme Bose Soundbar 700 en Bose Soundbar 500. Ook deze soundbars zijn voorzien van een geïntegreerde Google Assistant. Ze zijn uit te breiden met de Bose Surround Speakers en Bose Bass Module 500.

Wij verwachten dit jaar sowieso een Bose Home Speaker 500 Black Friday deal en waarschijnlijk zal er ook korting zijn op de andere Bose Home speakers.

Bose SoundTouch

Bose SoundTouch is het multiroom systeem van Bose. De Bose SoundTouch speaker bedien je via de bijbehorende Bose app. Je streamt muziek naar één of meerdere Bose speakers. Uniek aan de Bose SoundTouch speakers zijn de zes voorkeursknoppen, waarmee je zonder tussenkomst van je smartphone snel je favoriete afspeellijst of radiozender opzet. Afgelopen jaar waren er een aantal interessante acties met Bose SoundTouch en de verwachting is dat onder andere de Bose SoundTouch 20 III en Bose SoundTouch 30 III met korting te koop zijn tijdens Black Friday.

Op deze pagina vind je de beste Bose SoundTouch Black Friday deals

Bose SoundLink

De Bose SoundLink serie omvat alle bluetooth speakers van Bose. De Bose SoundLink speakers zijn allemaal voorzien van een accu, zodat je ze eenvoudig meeneemt in de tuin en op vakantie. Ook qua formaat heb je voor iedere situatie de juiste Bose bluetooth speaker. Vorig jaar waren er verschillende Bose SoundLink Black Friday deals. Met name de aanbiedingen met de Bose SoundLink Revolve+ en Bose SoundLink Revolve waren erg populair, omdat deze speakers in dat jaar waren geïntroduceerd. Ook dit jaar is de verwachting dat er een kortingsactie komt met de Bose SoundLink Revolve en ook de Bose SoundLink Mini II, Bose SoundLink Micro en Bose SoundLink Color II zijn naar verwachting tijdens Black Friday met korting verkrijgbaar.

Bose koptelefoon & Bose oordopjes

Al een aantal jaar is Bose een serieuze speler op het gebied van koptelefoons. Met name de Bose Noisecancelling koptelefoons vallen in de smaak en worden stuk voor stuk goed beoordeeld in verschillende audio tests.

Bose Noisecancelling Black Friday

Nieuw dit jaar is de Bose Noisecancelling serie. Eerder al werden onder de naam Bose Quietcomfort en Bose Quietcontrol al een aantal Bose noisecancelling koptelefoons en oordopjes op de markt gebracht, maar halverwege vorig jaar is daar verandering in gekomen met de introductie van de Bose Noise Cancelling Headphones 700 en Bose QC20 Noise cancelling headphones. De eerste Bose Noise Cancelling 700 is een koptelefoon en de Bose QC20 zijn oordopjes met noise cancelling. Het lijkt er dus op dat Bose vanaf nu meer nadruk legt op de actieve noise cancelling in de naam van de koptelefoon. Omdat het om een nieuwe serie gaat lijkt het logisch dat deze Bose koptelefoon tijdens Black Friday voor het eerst in de aanbieding is.

Bose SoundLink & Bose On-Ear

Heb je geen behoefte aan Noise cancelling of vind je het toch iets te duur, dan heeft Bose ook nog twee koptelefoons zonder noise cancelling. Ook deze Bose koptelefoons hebben de uitstekende Bose audio weergave en een hoog draagcomfort. De Bose SoundLink Around-Ear wireless II wordt erg goed beoordeeld en is één van de best verkochte koptelefoons in deze prijsklasse. De Bose TriPort technologie zorgt voor een levensechte geluidsweergave.

De Bose On-Ear Wireless staat bekend om het lichte gewicht en het hoge draagcomfort. Via de bluetooth verbinding stream je eenvoudig muziek naar de koptelefoon. Met een batterijduur van ongeveer 15 uur kan je erg lang van deze koptelefoon genieten. Met vijftien minuten opladen, kan je de koptelefoon weer twee uur gebruiken.

Bose Soundsport Black Friday deals

Met de Bose SoundSport oordopjes worden hardlopen en andere sporten weer leuk, door motiverende muziek van de beste kwaliteit. De Bose sport oordopjes zijn uiteraard waterbestendig, ze gaan dus niet kapot als het regent of door zweet. Je hebt de keuze uit bedrade SoundSport oordopjes en oordopjes met bluetooth. Voor de ultieme bewegingsvrijheid kies je voor de Bose SoundSport Free Wireless, deze earbuds hebben enkele draad en zijn twee oordopjes die je los in je oren kan stoppen. Ze blijven goed zitten, ook bij intensieve workouts.

We verwachten tijdens Black Friday verschillende deals met Bose SoundSport:

  • Bose Sport Earbuds
  • Bose SoundSport Free Wireless (199,95 euro)
  • Bose SoundSport Wireless headphones (149,95 euro)
  • Bose SoundSport Pulse Wireless (159,95 euro)
  • Bose SoundSport In-ear Android (99,95 euro)
  • Bose SoundSport In-ear Apple (99,95 euro)

Bose Frames Alto | Bose Frames Rondo | Bose Frames Tempo

Wil je iets nieuws op audio gebied? Met de Bose Frames Alto, Bose Frames Tempo en Bose Frames Rondo heeft Bose iets unieks op de markt gebracht. De eerste zonnebril met ingebouwde speakers. Deze speakers worden gericht op je oren, zodat je anderen niet stoort met jouw muziek. De glazen zijn beschermd tegen krassen en barsten. Groot nadeel van de Bose Frames Alto en Rondo zonnebrillen is dat ze maar een batterijduur hebben van 3,5 uur. Je zal de zonnebril dus regelmatig moeten opladen. De Bose Frames Tempo heeft een verbeterde batterijduur van 5,5 uur. Het is nog niet bekend of er Bose Frames Alto Black Friday aanbiedingen zijn.

Bose Sleepbuds

De Bose noise-masking sleepbuds helpen je te ontspannen tijdens het slapen. De oordopjes (earbuds) zijn niet voorzien van actie noise cancelling. Omgevingsgeluid wordt gedempt door het afdichten van de oren en het afspelen van een slaapstimulerend geluid. Via de app selecteer je één van de tien beschikbare rustgevende geluidsfragmenten. Je hoeft niet bang te zijn dat je je verslaapt, want je kan ook een wekker instellen. De Bose sleepbuds zijn met een adviesprijs van 269,95 niet goedkoop. Ook zijn de Sleepbuds tot u toe nog niet in de aanbieding geweest. Het is nog even afwachten of er dit jaar Bose sleepbuds Black Friday deals zijn.

Bose Home cinema

Bose homecinema set

Met een volledige home cinema set van Bose ben je in één keer klaar voor een geweldig tv geluid. Er zijn een aantal Bose Home cinema sets in de aanbieding tijdens Black Friday dit jaar:

  • Bose Lifestyle 650 home entertainment system
  • Bose Lifestyle 600 home entertainment system
  • Bose acoustimass 10 home theater
  • Bose Lifestyle 550 home entertainment system

Bose Soundbar

Met de Bose Soundbar 700 en Bose Soundbar 500 heb je een goede basis voor het in huis halen van home cinema. De soundbars zijn voorzien van een geïntegreerde Google Assistent, zodat je de soundbars ook met je stem kan bedienen. De soundbar huist meerdere speakers die het geluid verschillende richtingen opsturen voor een geweldige thuisbioscoop ervaring.

Op zoek naar een iets goedkopere Bose soundbar, dan kunnen we ook de Bose Solo 5 TV sound system en Bose TV speaker aanraden.

Bose subwoofer

Mis je de diepe bass nog bij je soundbar? Dan breid je het systeem uit met de Bose Bass Module 500 of Bose Bass Module 700. Deze krachtpatsers zorgen dat je die lage tonen in een film gaat voelen. Je koppelt de Bose Bass Module draadloos met de soundbar.

Bose surroundspeakers

Als je het geluid ook van achter je vandaan wilt laten kopen, dan breid je het systeem uit met de Bose Surround Speakers of de Bose Surround Speakers 700. Ook de surround speakers koppel je draadloos met de soundbar.

Black Friday & Bose vorig jaar

Vorig jaar waren de speakers en koptelefoons van Bose erg populair tijdens Black Friday. Er waren dan ook een aantal erg goede Bose Black Friday aanbiedingen waarbij je er op tijd bij moest zijn. Onder andere de Bose Quietcomfort 35 werd met een hoge korting verkocht en was bij onder andere HifiKlubben en Bol.com snel uitverkocht. Ook andere Bose koptelefoons met en zonder noise cancelling werden op vrijdag met kortingen van tussen de tien en vijftien procent verkocht.

Op Bose SoundTouch waren er aanbiedingen met de Bose SoundTouch 20 en Bose SoundTouch 30, deze speakers zijn niet vaak in de aanbieding en het was dan ook een mooi moment om één van deze speakers met korting aan te schaffen.

Wat zijn verwachtingen voor Bose Black Friday 2021?

Het is nu alweer een jaar geleden dat Bose haar eerste slimme speakers en slimme soundbars introduceerde. Deze Bose smartspeakers met geïntegreerde spraakbediening laten je jouw smart home bedienen met je stem. Deze Bose Home speakers waren nog niet eerder in de aanbieding sinds de introductie. De verwachting is dat er ook niet vaak Bose Home ook niet vaak in de aanbieding zal zijn. Toch verwachten we dit jaar dat er tijdens Black Friday voor het eerst sinds de introductie verschillende Bose Home aanbiedingen zijn bij de webshops in samenwerking met Bose.