Bose Quietcomfort Black Friday deals

Black Friday komt er weer aan en ook de Bose Quietcomfort zal met een hoge korting worden aangeboden is ons al ter oren gekomen. Op Black Friday delen we met jullie waar je de Bose Quietcomfort tijdens Black Friday het goedkoopst kan aanschaffen. We zijn al op de hoogte van de beste aanbiedingen van deze Bose koptelefoon, maar mogen dit pas delen zodra ze online staan, kom dus zeker op of eerder terug voor de laagste prijs op de Bose Quietcomfort 45, Bose Quietcomfort Ultra en Bose Quietcomfort Earbuds II.

Bose QuietComfort Headphones

De Bose QuietComfort Headphones is de verbeterde noise cancelling koptelefoon van Bose. Met de nieuwste technologieën is ook deze koptelefoon weer één van de toppers op het gebied van Noise cancelling en geluid van topkwaliteit.

Bose Quietcomfort 45 Black Friday deals

We verwachten dat er dit jaar flink gestunt gaat worden met de Bose Quietcomfort 45, omdat deze stilletjes aan wordt vervangen voor de Bose Quietcomfort Headphones serie. Zodra er Quietcomfort Black Friday deals zijn, dan melden we meteen op deze pagina de beste Black Friday aanbiedingen van de Bose Quietcomfort 45.

Bose Quietcomfort Ultra

Met de Bose Quietcomfort Ultra belooft Bose de allerbeste noise cancelling ter wereld te leveren. Met ongeëvenaard comfort, een afspeeltijd van maar liefst 24 uur, verschillende instellingen en een meeslepende geluid is Bose ervan overtuigd dat ze de beste koptelefoon voor noise cancelling hebben ontwikkeld. Tijdens Black Friday verwachten we voor het eerst een aanbieding met de Bose Quietcomfort Ultra. Er is ook een Earbuds versie verkrijgbaar in deze serie.

De Bose Quietcomfort Ultra is tijdens Black Friday te koop bij Coolblue & Amazon

Bose Quietcomfort Earbuds II Black Friday deals

Ook met de Bose Quietcomfort Earbuds II verwachen we dit jaar voor het eerst mooie Black Friday deals.

Toch liever de Bose 700 koptelefoon? We verzamelen de beste Bose 700 Black Friday deals hier

Wat is de Bose Quietcomfort 45?

Regelmatig last van omgevingsgeluid? Bijvoorbeeld werkzaamheden in de buurt of het gezoem van de vliegtuigmotor? Met een koptelefoon met actieve noise cancelling behoren deze irritaties tot de verleden tijd. De Bose Quietcomfort 45 is één van de beste Noice cancelling koptelefoons van dit moment. Je kan met de koptelefoon draadloos luisteren naar je favoriete muziek. Je koppelt de koptelefoon eenvoudig via bluetooth met je smartphone of tablet. De bediening kan via knoppen op de hoofdtelefoon of via je stem met Google Assistent. Ideaal als je een nummer wilt pauzeren of naar het volgende nummer wilt gaan. De Bose Quietcomfort gaat 24 uur mee op een vol opgeladen batterij. Via de Bose app kan je kiezen of je de noise cancelling aan wilt hebben of de batterijbesparende gereduceerde noise cancelling modus.

Naast de Bose Quietcomfort 45 is er ook nog de Bose Quietcomfort Earbuds II, dit is de oordopjes variant met noise cancelling. Heb je liever oordopjes met Noise cancelling in plaats van een grote koptelefoon, dan kan je kiezen voor de Bose Quietcomfort Earbuds II.

Bose Quietcomfort en Black Friday vorig jaar

Vorig jaar werd er flink gestunt met de Bose koptelefoons. Het was de eerste keer dat de Bose Quietcomfort 45 met een flinke korting werden aangeboden. Kortingen liepen op tot wel 20 %. De verwachting is dat ook dit jaar de koptelefoons met een flinke korting worden aangeboden door verschillende webshops.

Wat is Black Friday?

Black Friday is een Amerikaanse koopdag die is overgewaaid naar Nederland en de rest van Europa. Traditioneel is het de dag na Thanksgiving. Een dag dat veel Amerikanen inkopen gaan doen voor kerstmis. Van oorsprong boden veel fysieke winkels producten aan met hoge kortingen om mensen in de winkels te krijgen. Daarbij werd een streng op = op beleid gehanteerd. Inmiddels is Black Friday ook door de webshops geadopteerd en wordt in Nederland ook door vrijwel alle webshops meegedaan met Black Friday. Sterker nog, er wordt meteen een heel weekend vol met aanbiedingen van gemaakt. Op de maandag worden nieuwe aanbiedingen online gezet voor Cyber Monday.

Ook koptelefoons worden met hoge korting aangeboden tijdens deze speciale koopdag en de producten van Bose zijn tijdens deze dagen erg populair.