Bose Quietcomfort Black Friday aanbiedingen 2022

Black Friday komt er weer aan en ook de Bose Quietcomfort zal met een hoge korting worden aangeboden is ons al ter oren gekomen. Op Black Friday delen we met jullie waar je de Bose Quietcomfort tijdens Black Friday het goedkoopst kan aanschaffen. We zijn al op de hoogte van de beste aanbiedingen van deze Bose koptelefoon, maar mogen dit pas delen op de dag zelf om twaalf uur s’nachts, kom dus zeker op 25november 2022 terug voor de laagste prijs op de Bose Quietcomfort 35 II en Bose Quietcomfort 45.

Bose Quietcomfort 35 II Black Friday deals

Zodra er Quietcomfort Black Friday deals zijn, dan melden we meteen op deze pagina de beste Black Friday aanbiedingen van de Bose Quietcomfort 35 en de Bose Quietcomfort 45.

Op dit moment hebben deze webshops al aanbiedingen met de Bose Quietcomfort II:

Kijk op deze pagina voor alle Bose aanbiedingen tijdens Black Friday

Bose Quietcomfort 35 II Black Friday deals

Adviesprijs: 299,- euro

Op dit moment hebben deze webshops een Black Friday deal met de Bose Quietcomfort 35 II

Bose Quietcomfort 45 Black Friday deals

De Bose Quietcomfort 45 is te koop bij Coolblue & Bose.nl (349,95 euro)

Wat is de Bose Quietcomfort 35 II?

Regelmatig last van omgevingsgeluid? Bijvoorbeeld werkzaamheden in de buurt of het gezoem van de vliegtuigmotor? Met een koptelefoon met actieve noise cancelling behoren deze irritaties tot de verleden tijd. De Bose Quietcomfort 35 II is één van de beste Noice cancelling koptelefoons van dit moment. Je kan met de koptelefoon draadloos luisteren naar je favoriete muziek. Je koppelt de koptelefoon eenvoudig via bluetooth met je smartphone of tablet. De bediening kan via knoppen op de hoofdtelefoon of via je stem met Google Assistent. Ideaal als je een nummer wilt pauzeren of naar het volgende nummer wilt gaan. De Bose Quietcomfort gaat 20 uur mee op een vol opgeladen batterij. Via de Bose app kan je kiezen of je de noise cancelling aan wilt hebben of de batterijbesparende gereduceerde noise cancelling modus.

Naast de Bose Quietcomfort 35 II is er ook nog de Bose Quietcomfort 25, deze koptelefoon is bedraad en heeft geen bluetooth. De Quietcomfort 25 is dan ook een stuk goedkoper dan de Quietcomfort 35. Heb je liever oordopjes met Noise cancelling in plaats van een grote koptelefoon, dan kan je kiezen voor de Bose Quietcomfort 20. Kijk bij deze bedrade koptelefoons en oordopjes altijd goed naar het type besturingssysteem, Android of iOS, waarvoor de koptelefoon geschikt is.

Bose Quietcomfort en Black Friday vorig jaar

Vorig jaar werd er flink gestunt met de Bose koptelefoons. Het was de eerste keer dat de Over ear koptelefoons met een flinke korting werden aangeboden. Kortingen liepen op tot wel 40 %. De verwachting is dat ook dit jaar de koptelefoons met een flinke korting worden aangeboden door verschillende webshops.

Wat is Black Friday?

Black Friday is een Amerikaanse koopdag die is overgewaaid naar Nederland en de rest van Europa. Traditioneel is het de dag na Thanksgiving. Een dag dat veel Amerikanen inkopen gaan doen voor kerstmis. Van oorsprong boden veel fysieke winkels producten aan met hoge kortingen om mensen in de winkels te krijgen. Daarbij werd een streng op = op beleid gehanteerd. Inmiddels is Black Friday ook door de webshops geadopteerd en wordt in Nederland ook door vrijwel alle webshops meegedaan met Black Friday. Sterker nog, er wordt meteen een heel weekend vol met aanbiedingen van gemaakt. Op de maandag worden nieuwe aanbiedingen online gezet voor Cyber Monday.

Ook koptelefoons worden met hoge korting aangeboden tijdens deze speciale koopdag en de producten van Bose zijn tijdens deze dagen erg populair.