Yamaha MusicCast cashback

Tot en met 31 januari 2019 krijg je cashback bij het kopen van een Yamaha MusicCast speaker. De cashback actie geldt voor verschillende Yamaha MusicCast speakers, AV receivers en soundbars in combinatie met een MusicCast 20 of MusicCast 50. De korting kan oplopen tot wel 310,- euro. De cashback actie loopt van 1 november 2018 tot en met 31 januari 2019. Bij een cashback actie betaal je altijd eerst het volledige bedrag aan de webshop en kan je na ontvangst van de bestelling de cashback korting claimen op de website van het merk zelf, in dit geval Yamaha. Zij zorgen vervolgens dat je zo snel mogelijk de korting op je rekening gestort krijgt.

Waar kan ik Yamaha MusicCast met cashback kopen?

Wij raden aan om je Yamaha MusicCast speakers, soundbar of AV receiver bij Bol.com te kopen. Je hebt bij Bol.com gratis verzending en gratis retourneren zonder problemen. Vandaag voor 23.59 uur besteld is morgen gratis bezorgd en bij eventuele problemen of vragen kan je tot twaalf uur s’nachts terecht bij de klantenservice. Bekijk alle Yamaha MusicCast cashback acties van dit moment bij Bol.com.

Wat is Yamaha MusicCast?

Yamaha MusicCast is het multiroom systeem van audiomerk Yamaha. Je hebt keuzes uit speakers in verschillende formaten, zodat er altijd wel een speaker tussenzit voor de ruimte waar jij muziek wilt hebben. Daarnaast kan je het uitbreiden met een AV-receiver of soundbar, zodat je ook kan streamen naar je homecinema en in combinatie met draadloze achterspeakers een 5.1 surround systeem kan creëren.

De volgende speakers zijn te koop met cashback:

  • Yamaha MusicCast 20
  • Yamaha MusicCast 50
  • Yamaha WX-030

Benieuwd naar Yamaha MusicCast? Lees onze uitgebreide MusicCast review