Soundbar Black Friday aanbiedingen

Tijdens Black Friday worden soundbars tegen een hoge korting verkocht. Traditioneel behoort de Soundbar tijdens Black Friday dan ook tot één van de beste verkochte producten. Afgelopen jaar stonden de Sonos Beam, JBL Bar en Samsung soundbar hoog in het lijstje met meest populaire soundbars tijdens Black Friday. Soundbars zijn relatief dure aankopen, dus als deze met 20 – 50 % korting worden aangeboden in een webshop dan is dit het ideale moment om je slag te slaan.

Wij houden op deze pagina het hele Black Friday weekend alle soundbar aanbiedingen in de gaten. Is een populaire soundbar ergens uitverkocht, dan melden we het goedkoopste alternatief bij een andere webshop. Houdt deze pagina dus voor en tijdens Black Friday goed in de gaten voor de beste Soundbar Black Friday deals.

Populairste Soundbar Black Friday acties

Wij horen een aantal weken van tevoren van de verschillende webshops welke soundbar Black Friday deals zij in hebben. Uiteraard mogen wij de prijzen pas bekend maken zodra Black Friday is begonnen. Zodra dit het geval is melden wij dit hier. Inmiddels is Black Friday gestart met veel soundbar deals!

Ga direct naar je favoriete webshop voor de beste Soundbar deals:

Beste soundbar Black Friday deals

Sonos | Samsung | Bose | Sony | Denon | JBL | LG | Philips | Polk | Harman/Kardon

Sonos soundbar acties

Sonos heeft met de Sonos ARC, Sonos Playbar, Sonos Beam en Sonos Playbase drie soundbars en een soundplate. De Sonos ARC is de opvolger van de Sonos Playbar. Vorig jaar behoorden deze drie soundbars tot de populairste Black Friday producten op audiogebied. Niet gek dus dat er ook dit jaar weer hoge korting is op Sonos tijdens Black Friday.

Vanaf donderdag verwachten we Black Friday deals met de Sonos ARC en Sonos Beam, we controleren het web 24/7 op de beste Sonos Black Friday deals.

Samsung Soundbar Black Friday

Samsung heeft verschillende soundbars in iedere prijsklasse. Afhankelijk van je wensen kan je kiezen voor enkel een soundbar of in combinatie met een subwoofer en/of achterspeakers. Ook dit jaar verwachten we weer verschillende Samsung soundbar Black Friday aanbiedingen, de volgende Samsung Soundbars zijn dit jaar bij verschillende webshops met korting te koop.

 • Topklasse:
  • Samsung HW-Q950T/XN
  • Samsung HW-Q900T/XN
  • Samsung HW-Q70T/XN
  • Samsung HW-Q60T/XN | Samsung HW-S60T/XN
  • Samsung HW-Q90R | Samsung Harman Kardon HW-Q90R
  • Samsung HW-Q80R
  • Samsung HW-Q70R | Samsung Harman Kardon HW-Q70R
  • Samsung HW-Q60R
  • Samsung HW-Q60T
 • Middenklasse:
  • Samsung HW-R450 | Samsung HW-R470
  • Samsung HW-T550/XN
  • Samsung HW-T450/XN
  • Samsung HW-R550
  • Samsung HW-R650
  • Samsung HW-N450
  • Samsung HW-MS550
 • Basisklasse:
  • Samsung HW-K335
  • Samsung HW-N300
  • Samsung HW-N400
  • Samsung HW-T420
  • Samsung HW-T400

Bose Soundbar aanbiedingen

Bose staat bekend om de speakers en versterkers met een topklasse geluidskwaliteit. Iets wat je ook mag verwachten van de verschillende Bose Soundbars. De Bose Soundbar 500 en Bose Soundbar 700 werken samen met de Bose smart speakers, zodat je ook via een app op je smartphone muziek kan afspelen op de soundbar en ze kan koppelen aan andere slimme speakers van Bose. Over het algemeen zijn de Bose soundbars vrij prijzig, het is dan ook de verwachting dat de volgende Bose soundbars tijdens Black Friday met korting worden verkocht:

Sony soundbar Black Friday deals

Ook bij Sony kan je alle kanten op voor een soundbar. Er zijn Sony soundbars met en zonder subwoofer en achterspeakers.

De beste soundbar van Sony is de Sony HT-ST5000. Het is een combinatie van een soundbar en subwoofer met een vermogen van maar liefst 800 watt. Via Dolby Atmos techniek krijg je een ruimtelijke spreiding van het tv-geluid. Erg handig is dat je via Google Home een multiroom systeem kan instellen met andere Google Home speakers.

De volgende Sony soundbars worden tijdens Black Friday met korting aangeboden:

Denon Soundbar Black Friday deals

Denk je aan een audiomerk, dan kom je al snel uit bij het merk Denon. Al velen jaren zorgt Denon met onder andere receivers, speakers en soundbar voor audio in huis van topkwaliteit. De Denon soundbars zijn dan ook een garantie voor een goede verbetering van je tv-geluid. Wil je dit combineren met een multiroom systeem, dan kan je kiezen voor Heos by Denon. Er zijn een aantal Denon soundbars die je op dit systeem kan aansluiten.

De volgende Denon soundbar Black Friday deals verwachten wij:

JBL Soundbar deals

JBL & Black Friday is al jaren een goede combinatie. Het merk heeft ieder jaar weer vele leuke aanbiedingen op de bluetooth speakers, slimme speakers en soundbars. We verwachten dit jaar de volgende JBL soundbar Black Friday kortingen:

Philips Soundbar populair tijdens Black Friday

Philips kennen we van de Philips Hue verlichting en Philips OLED televisies, maar wist je dat ze ook goed beoordeelde soundbars hebben? Net als bij Samsung is Philips een groot merk, waardoor er veel korting kan worden gegeven tijdens Black Friday op de Philips soundbar. We verwachten aanbiedingen met de volgende soundbars.

Polk soundbar Black Friday acties

Polk Audio biedt verrassend scherp geprijsde soundbars. De Polk soundbars worden goed beoordeeld en zijn geschikt voor 4K televisie. De populairste Polk Audio soundbars zijn de Polk Audio Magnifi Max AX, Polk Audio Magnifi Mini AX, Signa S4, Signa S3, Magnifi Max en Magnifi II.

LG Soundbar Black Friday deals

LG ken je uiteraard van de OLED tv’s van topkwaliteit. Maar wist je dat ze inmiddels ook een mooie serie LG soundbars hebben van dezelfde kwaliteit als de tv’s. Geschikt dus voor high quality sound. De LG DSN4 en LG SN4 zijn de populairste soundbar van het merk, met een zeer betaalbare prijs. Wil je een top soundbar, dan zijn de LG DSP9YA, LG DSN11RG en LG DG1 zeer goede keuzes.

Harman Kardon soundbar

Van het merk Harman Kardon heb je vast al weleens van gehoord. Het merk is gespecialiseerd in audioapparatuur waaronder speakers en soundbars. Met een Harman Kardon soundbar weet je dat het goed zit, want het merk staat bekend om de hoge audiokwaliteit van haar producten. Met de Harman/Kardon Citation lijn hebben ze ook de slimme speaker markt betreden en inmiddels zijn er ook een aantal Harman/Kardon Citations soundbars.

Bekijk alle Black Friday deals met Harman/Kardon

Wat is een soundbar?

Een soundbar is een speakerbalk met daarin verschillende speakers voor optimaal tv-geluid. Tv’s worden steeds dunner, hetgeen ten koste gaat van het geluid, omdat hiervoor te weinig plaats is in de Tv.

Een soundbar bestaat uit 2 of meer speakers die zorgen voor een betere weergave van het geluid. Via DSP (Digital Sound Processing) wordt het geluid naar de verschillende speakers in de soundbar en eventuele achterspeakers gestuurd.

Bij veel soundbars wordt een subwoofer en/of achterspeakers meegeleverd voor een 2.1 of 5.1 surround ervaring. Bij merken als Sonos, Heos by Denon en Bose is het mogelijk om de soundbar uit te breiden met draadloze achterspeakers.

Multiroom soundbar

Heb je al een aantal multiroom speakers in huis van bijv. Sonos, Denon, Bose of Harman/Kardon Citation? Dan is het het overwegen waard om ook een multiroom soundbar van dit merk aan te schaffen, zodat je vanuit een en dezelfde app je hele muzieksysteem kan bedienen en in meerdere ruimtes dezelfde muziek kan afspelen. Ook werken de meeste speakers van deze merken als achterspeakers van de soundbars voor een 5.1 surround systeem. Zoek van tevoren wel even goed uit of dit bij het desbetreffende multiroom merk mogelijk is.

Soundbar met subwoofer & Surroundspeakers

Bij de keuze voor een soundbar heb je meestal de keuze uit een losse soundbar, een soundbar met subwoofer of een volledige 5.1 surround homecinema set incl. surround speakers. Het is afhankelijk van hoe intens je je tv-geluid wilt hebben welke keuze jij moet maken voor enkel een soundbar of een soundbar in combinatie met een subwoofer en achterspeakers.

Wat is Black Friday?

Black Friday is traditioneel de vrijdag na Thanksgiving in Amerika. Sinds een paar jaar is deze aanbiedingen traditie overgewaaid naar Nederland. Sinds een aantal jaar doen namelijk ook veel Nederlanders hun kerst- en Sinterklaasinkopen tijdens het Black Friday weekend, omdat de webshops deze dagen veel producten tegen een hoge korting verkopen. Met name elektronica en audio zijn populaire producten tijdens Black Friday, omdat ze met kortingen tot wel 50 % ineens wel betaalbaar zijn.

Soundbars en Black Friday vorig jaar?

De soundbars van Sonos, Sony, Samsung en Denon behoorden tot een aantal van de populairste Black Friday audio producten. Een soundbar is dan ook een leuk gezinscadeau voor onder de boom of als Sinterklaascadeau. Zowel oude soundbars als nieuwe soundbars werden met een hoge korting verkocht afgelopen jaar. Zo ging er van de Sonos ARC bij sommige webshops meer dan 150 euro van de adviesprijs af en de Sonos Beam, werd ook met een flinke korting verkocht.

Sommige soundbars gingen zo snel over de toonbank, dat ze snel waren uitverkocht. Het is dan ook aan te raden om van tevoren al te bedenken welke soundbar je wilt kopen, zodat je snel een beslissing kan nemen als er een aanbieding is.