DALI Black Friday deals 2024

We verwachten dit jaar mooie Black Friday deals met het audiomerk DALI. Het van oorsprong Deense merk is een garantie voor kwaliteitsluidsprekers in verschillende prijsklassen. We verwachten dit jaar Black Friday deals met de Dali Spektor 2, Dali Spektor 1, Dali IO-6, Dali IO-4, Dali Callisto 6 C + Sound Hub Compact en Dali Fazon Sat. De kortingen lopen op tot wel 54 %, waarbij HifiKlubben natuurlijk voorop loopt met de beste prijzen. DALI is opgericht door Peter Lyngdorf die ook audioshop HifiKlubben heeft opgericht. In combinatie met de laagste prijs garantie van HifiKlubben kan je bij deze webshop dus de beste prijzen met het merk DALI verwachten tijdens Black Friday.

Black Friday Deals met DALI

We hebben de beste DALI Black Friday deals voor je verzameld. Van Dali speakers tot de geprezen DALI IO koptelefoons.

Deze webshops hebben leuke Black Friday deals met het merk DALI

Dali IO-6 & Dali IO-4 koptelefoons

De Dali IO-6 is een prachtige noise cancelling koptelefoon die bekend staat om zijn uitstekende geluidskwaliteit en draagcomfort. Met actieve ruisonderdrukking, lange batterijduur en eenvoudige bediening, biedt de Dali IO-6 een geweldige luisterervaring. Met Black Friday is het interessant om de Dali IO-6 koptelefoon of de iets goedkopere Dali IO-4 aan te schaffen met korting. Veel webshops geven flinke kortingen tijdens deze periode, waardoor het slim is om rond deze dagen deze koptelefoon te kopen als deze in de aanbieding is. Voor de echte audiofielen is er nog de Dali IO-12.

Dali Opticon 8 MK2

De Dali Opticon 8 MK2 is een vloerstaande luidspreker die door audio experts wordt geprezen om zijn goede geluidskwaliteit. Met een groot bereik in volume en twee speciale basdrivers kan deze luidspreker moeiteloos lage frequenties afspelen, wat zorgt voor een rijke bas. De luidspreker biedt ook zeer scherpe en heldere tonen, dankzij zijn speciale midwoofer en op maat ontworpen tweeter. Tijdens Black Friday, is het een perfect moment om te overwegen te investeren in de Dali Opticon 8 MK2. Retailers bieden vaak aanzienlijke kortingen tijdens deze periode, waardoor het een ideale gelegenheid is om deze hoogwaardige luidspreker met een goede aanbieding aan te schaffen. We verwachten dan ook een aantal Black Friday deals met de Dali Opticon 8 MK2.

Dali & Black Friday vorig jaar

Vorig jaar kon je veel luidsprekers en koptelefoons van Dali met korting aanschaffen tijdens Black Friday. Onder meer de Dali Katch G2, Dali Spektor 6, Dali Spektor 1, Dali Oberon 7 en Dali Oberon 5 waren in de aanbieding. De kortingen liepen op tot wel 20 %. Op dit moment hebben we van verschillende webshops al gehoord dat ze leuke acties hebben met het merk Dali, kijk dus regelmatig op deze pagina, want we voegen de hele week sale items toe.