Google Home aanbieding

Op deze pagina verzamelen we elke dag de beste Google Home aanbiedingen. De Google Home, Google Mini en Google Nest Hub zijn regelmatig in de aanbieding. Ook zijn er verschillende Google Home aanbiedingen in vorm van bundelkortingen, bijvoorbeeld als je een Google Home speaker koopt in combinatie met Philips Hue, Nest thermostaat of een andere Google Home speaker. Ook melden we het op deze pagina als er actiedagen zijn bij webshops voor het hele assortiment of kortingscodes die ook geldig zijn voor de Google Home producten. De Google Home aanbiedingen worden iedere dag scherp in de gaten gehouden, zodat jij als eerste op de hoogte bent van de best Google Home aanbieding.

Beste Google Home aanbiedingen

Bij de volgende webshops is de Google Home op dit moment het goedkoopst:

Bekijk ook de vele voordeelbundels van Tink.nl, waar je een gratis Google Nest Mini krijgt bij o.a. Nest Doorbell, Nest Cam & andere smart home producten! Ook diverse voordeelbundels met de Nest Hub.

Wat is Google Home?

De Google Home speakers zijn in korte tijd de best verkopende speakers van de laatste jaren geworden. De slimme speakers die werken met het eigen Google Assistant zijn regelmatig in de aanbieding, met kortingen tot soms wel 50 %, en zijn daardoor in korte tijd erg populair geworden. Met de Google Home speaker is het mogelijk om met je stem een vraag te stellen of een opdracht te geven. Een vraag kan bijvoorbeeld zijn “Hey Google, wat heb ik vandaag in mijn agenda staan?” of “Wat is de uitslag van de voetbalwedstrijd Nederland-Duitsland”. Bij het geven aan een opdracht kan je denken aan “Hey Google, dim de verlichting in de woonkamer”, dit is uiteraard alleen mogelijk als je slimme verlichting hebt die werkt met Google Assistent. Onder andere Philips Hue werkt hiermee samen. Steeds meer slimme apparaten hebben de mogelijkheid om via Google Assistent bedient te worden. Zo kan je onder meer tv’s, gordijnen, slimme deurbellen en zelfs ovens aansturen met Google Assistant.

Uiteraard kan je de Google Home ook gebruiken voor het afspelen van muziek. Bijvoorbeeld via Spotify of Youtube. Je kan bijvoorbeeld als opdracht geven om een bepaalde afspeellijst af te spelen of de muziek van een bepaalde zanger.

Google Home Mini of Google Home

Je hebt op dit moment de keuze uit twee verschillende Google speakers, de Google Home en de Google Mini. Het eerste verschil zit uiteraard in het formaat. De Google Home is met een lengte van 14,3 x 9,6 x 9,6 cm. een stuk groter dan de Google Home Mini (9,8 x 9,8 x 4,2 cm.). De Google Home Mini zet je liggend op de tafel, waarbij de speaker omhoog wijst en de Google Home is een staande speaker.

Als we kijken naar de geluidskwaliteit, dan is er een groot verschil. De Google Home heeft één 2 inch driver voor de hoge tonen en een 2 inch passieve radiator voor de bas. De Google Home Mini heeft een 44 mm. driver die liggend voor 360 graden geluid zorgt. Wil je de speaker dus echt gaan gebruiken als je primaire muziekspeler, dan is het aan te raden om te kiezen voor de Google Home. Ben je van plan om met name de speaker te gebruiken vanwege zijn microfoon en Google Assistant, dan kan je beter kiezen voor de Google Home Mini.

In het geval je kiest voor het afspelen van muziek, dan zou je ook nog een slimme speaker kunnen kiezen van Sonos, Harman/Kardon Citation, Bose Home en JBL Link. Deze speakers hebben een veel betere geluidskwaliteit dan de Google Home.

Google Home of Google Nest Hub?

Het verschil tussen de Google Nest Hub en de Google Home is dat de Google Nest Hub beschikt over een led-scherm, waarmee je naast een gesproken antwoord ook visueel antwoord krijgt van Google. Vraag je bijvoorbeeld naar een leeuw, dan zal de Google Nest Hub ook een leeuw tonen op het scherm. Ook kan je met de Google Nest Hub je Nest Hello deurbel en Nest Cam in de gaten houden en Youtube filmpjes afspelen.

Wanneer is Google Home in de aanbieding?

Vorig jaar waren behoorden de speakers van Google Home tot de top 10 van best verkochte producten tijdens Black Friday. Ook dit jaar is de verwachting dat de Google Home Mini en Google Home met een korting van 30 tot 50 % verkocht gaan worden tijdens Black Friday. Nieuw dit jaar is de Google Nest Hub. Ook voor Nest Hub is het de verwachting dat deze tijdens Black Friday voor het eerst met een hoge korting verkocht zal worden. Dus als je op zoek bent naar een goede Google Home aanbieding en nadert Black Friday (eind November), dan is het aan te raden om nog even te wachten met het aanschaffen van deze slimme speaker.