Op deze pagina verzamelen we elke dag de beste Google Home aanbiedingen. De Google Home, Google Mini en Google Nest Hub zijn regelmatig in de aanbieding. Ook zijn er verschillende Google Home aanbiedingen in vorm van bundelkortingen, bijvoorbeeld als je een Google Home speaker koopt in combinatie met Philips Hue, Nest thermostaat of een andere Google Home speaker. Ook melden we het op deze pagina als er actiedagen zijn bij webshops voor het hele assortiment of kortingscodes die ook geldig zijn voor de Google Home producten. De Google Home aanbiedingen worden iedere dag scherp in de gaten gehouden, zodat jij als eerste op de hoogte bent van de best Google Home aanbieding.

Beste Google Home aanbiedingen

Bij de volgende webshops is de Google Home op dit moment het goedkoopst:

 

Bol.com Coolblue 50Five Wehkamp
Google Home 99,- euro 99,- euro 89,- euro 99,- euro
Google Home Mini 55,- euro 59,- euro 49,- euro 59,- euro
Google Nest Hub 129,- euro 129,- euro 129,- euro 129,- euro

Wat is Google Home?

De Google Home speakers zijn in korte tijd de best verkopende speakers van de laatste jaren geworden. De slimme speakers die werken met Google Assistant zijn regelmatig in de aanbieding.

Wanneer is Google Home in de aanbieding?

Vorig jaar waren behoorden de speakers van Google Home tot de top 10 van best verkochte producten tijdens Black Friday. Ook dit jaar is de verwachting dat de Google Home Mini en Google Home met een korting van 30 tot 50 % verkocht gaan worden tijdens Black Friday. Nieuw dit jaar is de Google Nest Hub. Ook voor Nest Hub is het de verwachting dat deze tijdens Black Friday voor het eerst met een hoge korting verkocht zal worden. Dus als je op zoek bent naar een goede Google Home aanbieding en nadert Black Friday (eind November), dan is het aan te raden om nog even te wachten met het aanschaffen van deze slimme speaker.

Menu