Harman/Kardon Black Friday deals 2021

Harman/Kardon Black Friday

Harman/Kardon is een audiomerk dat bekend staat om de goede geluidskwaliteit. Het merk is dan ook verantwoordelijk voor de audio van vele automerken waaronder BMW, Volvo en Mercedes. Dit jaar introduceerde Harman/Kardon de Harman/Kardon Citation serie. De eerste speakerlijn van het merk met slimme speakers en slimme homecinema. De introductie van Harman/Kardon Citation betekende tevens het einde van de Harman/Kardon Omni Plus multiroom lijn. We verwachten veel Harman/Kardon Black Friday deals met de Citation, Omni Plus en de bluetooth speakers Harman/Kardon Go + Play en Equire Mini 2. De Harman/Kardon Citation Black Friday deals liggen lager in prijs dan de huidige aanbiedingen, dus deze zijn zeker nog even het wachten waard.

Beste Harman/Kardon Black Friday aanbiedingen

Door verschillende webshops zijn wij al op de hoogte gesteld van de aankomende Harman/Kardon Black Friday deals. Zo weten we al dat leuke deals zijn met de Harman/Kardon Citation en Harman/Kardon Go + Play. We mogen de exacte prijzen pas jullie delen op het moment dat Black Friday van start gaat. Officieel is dat op 26 november 2021, maar vorig jaar begon Black Friday bij een aantal webshops al op de zonder ervoor. Houdt dus onze Facebook pagina in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn.

Op dit moment zijn de volgende Harman/Kardon Black Friday deals bekend:

Harman/Kardon Citation One MK2 (Adviesprijs: 199,- euro)
Harman/Kardon Citation 100 (Adviesprijs: 299,- euro)
Harman/Kardon Citation OASIS (199,- euro)
Harman/Kardon Citation 300 (Adviesprijs: 399,- euro)
Harman/Kardon Citation 500 (649,- euro)
Harman/Kardon Citation Multibeam 700 (499,- euro)
Harman/Kardon Citation Sub (Adviesprijs: 699,- euro)
Harman/Kardon Citation Tower set (2.499,- euro)
Harman/Kardon Enchant 1300 (Adviesprijs: 999,- euro)
Harman/Kardon Enchant 800 (Adviesprijs: 699,- euro)
Harman/Kardon Enchant Subwoofer (Adviesprijs: 699,- euro)
Harman/Kardon Go + Play (Adviesprijs: 299,- euro)

Op dit moment zijn er al Harman/Kardon pre Black Friday aanbiedingen bij:

Harman/Kardon Citation Black Friday deals

De nieuwe slimme speakerlijn van Harman/Kardon werd de afgelopen maanden volop gepromoot op televisie. Hoe vaak onze Google Home speaker wel niet aansloeg als er in de reclame weer eens “Hey Google” werd geroepen. Met de Harman/Kardon Citation lijkt het erop dat het merk zich serieus mengt in de strijd om de beste slimme speaker op het gebied van geluidskwaliteit. Omdat Harman/Kardon Citation veel reclame maakt, verwachten we dit jaar veel Harman/Kardon Citation Black Friday deals met de volgende speakers:

 • Harman/Kardon Citation One
 • Harman/Kardon Citation 100
 • Harman/Kardon Citation 200
 • Harman/Kardon Citation 300
 • Harman/Kardon Citation 500
 • Harman/Kardon Citation MultiBeam 700
 • Harman/Kardon Citation Bar
 • Harman/Kardon Citation Surround Set
 • Harman/Kardon Citation Sub S
 • Harman/Kardon Citation Towerset
 • Harman/Kardon Citation OASIS

Harman/Kardon Omni Plus

Als je al Harman/Kardon Omni speakers hebt, dan kan je tijdens Black Friday je Harman/Kardon Omni systeem mooi uitbreiden met een aantal goedkope Omni speakers. Heb je nog geen Omni speakers, dan raden we het aanschaffen van dit multiroom systeem af. Op dit moment zet Harman/Kardon vol in op de Harman/Kardon Citation en het lijkt er op dat de Harman/Kardon Omni niet verder uitgebreid wordt en ook niet meer wordt geproduceerd. Het is dan ook maar de vraag hoelang de app nog updates zal krijgen de komende jaren. Wat we wel weten is dat de Harman/Kardon Omni Plus met de speakers van de Harman/Kardon Citation kunnen worden gekoppeld als multiroom. Beide speakers beschikken over Chromecast, dus via de Google Home app kan je dit instellen.

Het is dus absoluut een goede tijd om tijdens Black Friday je slag te gaan, want er zijn vast en zeker webshops die tijdens Black Friday de laatste Harman/Kardon Omni Plus speakers willen verkopen.

Harman/Kardon Bluetooth speakers Black Friday deals

Harman/Kardon is een grote naam als het om bluetooth speakers gaat met een verbluffende geluidskwaliteit. Op de Harman/Kardon Esquire Mini 2 na, zijn het dan ook geen speakers die je mee op vakantie neemt. Speakers als de Harman/Kardon Onyx Studio 5 en Harman/Kardon Go+Play kan je het beste op een vaste plaats in huis zetten en af en toe verplaatsen naar de tuin, hetgeen wel mogelijk is door de ingebouwde accu.

Harman/Kardon Go+Play

De Harman/Kardon Go + Play is een bluetooth speaker met een fijne bas. De speaker is dan ook voorzien van ingebouwde subwoofers voor een diepe en krachtige bas. De vier drivers voorzien een gemiddelde woonkamer van een krachtig geluid. Je kan de Go+Play ook prima in de tuin zetten, met de accu heb je 8 uur luisterplezier. Koppel twee Go+Play speakers op elkaar aan voor stereogeluid. De Harman/Kardon Go+Play is regelmatig in de aanbieding, we verwachten ook met Black Friday weer een hoge korting op de Harman/Kardon Go + Play.

Harman/Kardon Esquire Mini 2

De Harman/Kardon Esquire Mini 2 is de kleinste speaker van het merk. Je neemt de speaker eenvoudig mee in je tas. Harman/Kardon noemt het de beste bluetooth speaker voor zakelijke reizigers. Niet alleen vanwege het formaat, maar ook omdat je via de Esquire Conference calls kan voeren via de ingebouwde microfoon met ruisonderdrukking. De accu gaat ongeveer 10 uur mee en je kan je smartphone tussendoor opladen via de USB-poort op de Harman/Kardon Esquire Mini 2.

Harman/Kardon Onyx Studio 6

Ook deze speaker heeft een relatief korte accuduur en we raden daarom aan om deze speaker enkel te kopen als je deze op een vaste plek in huis zet en incidenteel meeneemt naar de tuin. Je zal de speaker niet snel in je koffer mee op vakantie nemen namelijk. Heb je twee Onyx Studio 6 speakers dan kan je deze met elkaar koppelen voor stereogeluid. Met de ingebouwde microfoon kan je handsfree bellen als je gebeld wordt.

Harman/Kardon Soundbar Black Friday deals

Harman/Kardon heeft met de Enchant serie een soundbar serie van topkwaliteit. Je hebt keuze uit de Harman/Kardon Enchant 800 en Harman/Kardon Enchant 1300. De Harman/Kardon Enchant 800 is een 8-kanaals soundbar met MultiBeam Surround Sound. De Harman/Kardon Enchant 1300 is een 13-kanaals soundbar en is het absolute neusje van de zalm. De Enchant serie is een all in one soundbar met een superieure bas, ook zonder subwoofer. Middels de MultiBeam technologie bieden ze een ongelofelijke surround ervaring, zonder extra speakers.

Harman/Kardon en Black Friday een goede combinatie

De afgelopen jaren wordt er flink met de prijzen van Harman/Kardon gestunt tijdens Black Friday. Wilde Harman/Kardon een paar jaar geleden nog met mooie Harman/Kardon aanbiedingen de consument overtuigen om Omni Plus aan te schaffen. Dit jaar zal de focus waarschijnlijk liggen op de Harman/Kardon Citation. We verwachten met name mooie deals met de Harman/Kardon Citation One en Harman/Kardon Citation 300. Houdt deze pagina tijdens Black Friday dus regelmatig in de gaten voor de beste deals. We checken ieder uur de prijzen en voorraad bij verschillende webshops, zodat je altijd voor de laagste prijs Harman/Kardon aanschaft.