Smart Speaker Black FridayBen jij tijdens Black Friday op zoek naar een smart speaker of slimme speaker? Op onze Smart Speaker Black Friday pagina vind je alle aanbiedingen op smart speakers tijdens Black Friday. We hebben al van verschillende webshops de Black Friday deals met slimme speakers doorgekregen, we mogen de exacte korting pas delen op het moment dat Black Friday van start is gegaan. Officieel is het Vrijdag 29 november, maar de verwachting is dat de eerste aanbiedingen al op maandag online gaan, zodat alle smart speakers op tijd bezorgd worden. Volg ons op Facebook om als eerste op de hoogte te zijn van de start van Black Friday.

Beste Smart Speaker Black Friday deals 2020

Zodra Black Friday van start gaat delen we hier de beste deals met merken als Google Home, Google Nest, Sonos, Bose Home, Harman/Kardon Citation, JBL Link en Amazon Echo.

We verwacht slimme speaker Black Friday deals met de volgende modellen:

  • Google Nest Mini
  • Google Home
  • Sonos One
  • Sonos Beam
  • Bose Home Speaker 300
  • Bose Home Speaker 500
  • Harman/Kardon Citation One
  • JBL Link 10 & JBL Link 20

Op dit moment zijn er smart speaker aanbiedingen bij de volgende webshops:

Google Nest Mini Black Friday deals

De Google Nest Mini is de opvolger van de Google Home Mini. Dit nieuwe model is voorzien van meer en betere microfoons en ook een nieuwe speaker voor nog beter geluid. Vorig jaar was de Google Home Mini het best verkochte product tijdens Black Friday. Dit jaar verwachten we dat het nieuwe model, de Google Nest Mini, wederom hoog in de top lijstjes gaat scoren. Vorig jaar kreeg je tussen de 20 en 30 euro (50 %) korting op de Google Home Mini. De Google Nest Mini Black Friday deals van dit jaar hebben naar verwachting eenzelfde prijzen als vorig jaar eind november.

Ook met de grotere Google Home en Nest Hub verwachten we verschillende aanbiedingen die we hier met jullie gaan delen.

Bose Home Black Friday deals

De Bose Home serie is één van de betere smart speakers op het gebied van geluidskwaliteit. Eerder al schreven we een review over de Bose Home Speaker 500, waarin we de Bose Home voor het eerst konden testten en erg te spreken waren over de diepte en helderheid van deze speaker. We verwachten dit jaar verschillende Bose Home Black Friday deals met onder meer de Bose Home Speaker 500, Bose Portable Home Speaker, Bose Home Speaker 300 en ook de daarbij behorende Bose soundbars met Google Assistent spraakassistent.

Sonos Smart speakers

Sonos gebruikers hebben een tijdje moeten wachten op het moment dat de slimme speakers Sonos One en Sonos Beam ook echt gingen werken met Google Assistent. Inmiddels heeft Sonos Google Assistent beschikbaar gemaakt op de slimme speakers en het werkt erg goed. Uiteraard kan je met de Sonos smart speakers ook nog steeds gebruik maken van de handige Sonos app. We verwachten onder meer Sonos One Black Friday deals, maar ook met de Sonos Beam en Sonos Playbase.

Harman/Kardon Citation

Met de Harman/Kardon Citation hoopt het gerenommeerde audio merk Harman/Kardon eindelijk een groot marktaandeel te verwerven op het gebied van wifi en slimme speakers. Dit lijkt ze ook zeker te gaan lukken, want de Harman/Kardon Citation heeft een goede sound en ook de stembediening werkt erg goed. Je blijft verder wel afhankelijk van de Google Home app, maar met Spotify Connect en spraakbediening, hoef je hier zelden gebruik van te maken.

JBL Link

Het merk JBL, van Harman/Kardon, kon uiteraard niet achterblijven. Dus is er ook een JBL smart speaker op de markt gebracht, de JBL Link serie. Deze heeft het karakteristieke JBL design. Naast Wifi heeft de JBL Link ook bluetooth, ideaal dus als je in de tuin even geen wifi bereik hebt. Wat de JBL Link 10 en JBL Link 20 uniek maakt is de accu, waarmee je vele uren zonder stopcontact in de buurt toch muziek kan luisteren.

Amazon Echo

We raden op dit moment aan om nog even te wachten op de Nederlandse versie van de Amazon Echo. Op dit moment is het nog niet mogelijk om Amazon Alexa te gebruiken in het Nederlands en werkt het in Nederland nog niet optimaal.

Wat is een smart speaker?

Met een smart speaker of slimme speaker is het mogelijk om met je stem je smart home te bedienen. Zo kan je via de speaker de stemassistent de opdracht geven om de temperatuur op je slimme thermostaat aan te passen of je lampen van bijv. Philips Hue aan of uit te zetten. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos van een slimme speaker. Heb je een vraag, bijvoorbeeld het antwoord op de som 394 + 923, dan kan de slimme speaker je razendsnel het juiste antwoord geven. Ook op vragen over het weer en sportuitslagen, kan de Assistent in de meeste gevallen antwoord geven. Kijk voor meer informatie op onze Slimme speaker pagina.

Smart speakers & Black Friday vorig jaar

Vorig jaar was de absolute doorbraak van de smart speaker. De Google Home Mini was het best verkochte product tijdens Black Friday en die introductie van een speaker staat nog steeds bekend als één van de beste introducties ooit. Niet gek dus dat het deelnemersveld inmiddels groter is geworden met merken als Bose, Sonos, Harman/Kardon en JBL die graag de concurrentie aangaan met Google tijdens Black Friday op het gebied van smart speakers. Waar de Google Home en Google Nest Mini vooral focussen op de stembediening, kiezen merken als Harman/Kardon en Bose ervoor om ook de geluidskwaliteit perfect te laten zijn. We verwachten dit jaar weer verschillende slimme speaker Black Friday deals met Harman/Kardon, Sonos, Bose en JBL.

Wat is Black Friday?

Black Friday is een populaire koopjesdag die uit Amerika is komen overwaaien. Inmiddels is dit koopfestijn ook in Nederland erg populair. Vorig jaar waren de smart speakers zelfs één van de best verkochte producten van Black Friday. Ook dit jaar zijn de verwachtingen tijdens Black Friday weer hooggespannen met hoge korting op slimme speakers en andere audioproducten.

Menu