Smart speaker Black Friday

Ben jij tijdens Black Friday op zoek naar een smart speaker of slimme speaker? Op onze Smart Speaker Black Friday pagina vind je alle aanbiedingen op smart speakers tijdens Black Friday. We hebben al van verschillende webshops de Black Friday deals met slimme speakers doorgekregen, we mogen de exacte korting pas delen op het moment dat Black Friday van start is gegaan. Officieel is het Vrijdag , maar de verwachting is dat de eerste aanbiedingen al op maandag online gaan, zodat alle smart speakers op tijd bezorgd worden.

Beste Smart Speaker Black Friday deals 2023

Zodra Black Friday van start gaat delen we hier de beste deals met merken als Google Home, Google Nest, Sonos, Bose Home, Harman/Kardon Citation, JBL Link en Amazon Echo.

Op dit moment zijn er smart speaker aanbiedingen bij deze webshops

Dit zijn de Smart speaker Black Friday deals van 2023:

Google Nest Mini Black Friday deals

De Google Nest Mini is de opvolger van de Google Home Mini. Dit nieuwe model is voorzien van meer en betere microfoons en ook een nieuwe speaker voor nog beter geluid. Vorig jaar was de Google Home Mini het best verkochte product tijdens Black Friday. Dit jaar verwachten we dat de Google Nest Mini, wederom hoog in de top lijstjes gaat scoren. Vorig jaar kreeg je tussen de 10 en 20 euro (50 %) korting op de Google Home Mini. De Google Nest Black Friday deals van dit jaar hebben naar verwachting eenzelfde prijzen als vorig jaar eind november.

Nieuw dit jaar is de Google Nest Audio. Dit is de opvolger van de Google Home speaker en mag met recht een flinke upgrade worden genoemd op deze speaker. Glashelder geluid met een krachtige bas en nog betere spraakbesturing via de eigen Google Assistant.

Bose Home Black Friday deals

De Bose Home serie is één van de betere smart speakers op het gebied van geluidskwaliteit. Eerder al schreven we een review over de Bose Home Speaker 500, waarin we de Bose Home voor het eerst konden testten en erg te spreken waren over de diepte en helderheid van deze speaker. We verwachten dit jaar verschillende Bose Home Black Friday deals met onder meer de Bose Home Speaker 500, Bose Portable Home Speaker, Bose Home Speaker 300 en ook de daarbij behorende Bose soundbars met Google Assistent spraakassistent.

Sonos Smart speakers

De Sonos smart speakers zijn niet meer weg te denken uit menig huis. Via Google Assistent is het mogelijk om muziek af te spelen of de smart apparaten in je huis te bedienen. Uiteraard kan je met de Sonos smart speakers ook nog steeds gebruik maken van de handige Sonos app. We verwachten onder meer Sonos One Black Friday deals, maar ook met de Sonos Five, Sonos Beam, Sonos ARC en Sonos Playbase.

Harman/Kardon Citation

Met de Harman/Kardon Citation hoopt het gerenommeerde audio merk Harman/Kardon eindelijk een groot marktaandeel te verwerven op het gebied van wifi en slimme speakers. Dit lijkt ze ook zeker te gaan lukken, want de Harman/Kardon Citation heeft een goede sound en ook de stembediening werkt erg goed. Je blijft verder wel afhankelijk van de Google Home app, maar met Spotify Connect en spraakbediening, hoef je hier zelden gebruik van te maken.

Denon Home

Met de Denon Home heeft Denon een mooie smart speaker serie met drie verschillende speakers in verschillende formaten en een Denon Home Sound Bar voor home cinema geluid. Diverse versterkers van het merk zijn te integreren in het systeem en te bedienen via de dezelfde app of via spraakbediening. We verwachten verschillende Denon Home Black Friday deals.

Apple HomePod Mini

De Apple HomePod Mini is de compacte smart speaker van Apple. De HomePod kent op het basis van stembediening nog verschillende beperkingen helaas in Nederland en het is afwachten hoe snel Apple hier verandering in brengt. We controleren vierentwintig uur per dag of er Black Friday deals met de Apple Homepod Mini smart speaker zijn.

Amazon Echo

We raden op dit moment aan om nog even te wachten op de Nederlandse versie van de Amazon Echo. Op dit moment is het nog niet mogelijk om Amazon Alexa te gebruiken in het Nederlands en werkt het in Nederland nog niet optimaal.

Wat is een smart speaker?

Met een smart speaker of slimme speaker is het mogelijk om met je stem je smart home te bedienen. Zo kan je via de speaker de stemassistent de opdracht geven om de temperatuur op je slimme thermostaat aan te passen of je lampen van bijv. Philips Hue aan of uit te zetten. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos van een slimme speaker. Heb je een vraag, bijvoorbeeld het antwoord op de som 394 + 923, dan kan de slimme speaker je razendsnel het juiste antwoord geven. Ook op vragen over het weer en sportuitslagen, kan de Assistent in de meeste gevallen antwoord geven. Kijk voor meer informatie op onze Slimme speaker pagina.

Smart speakers & Black Friday vorig jaar

De Smart Home speaker markt breidt zich nog steeds ieder jaar uit. Steeds meer merken voegen smart functies toe aan hun speakers. Toch is er veel verschil in smart speaker merken. Waar de Google Nest Audio en Google Nest Mini vooral focussen op de stembediening, kiezen merken als Sonos, Harman/Kardon en Bose ervoor om ook de geluidskwaliteit perfect te laten zijn in combinatie met een eenvoudig te bedienen app. We verwachten dit jaar weer verschillende slimme speaker Black Friday deals met Harman/Kardon, Sonos, Bose en JBL.

Wat is Black Friday?

Black Friday is een populaire koopjesdag die uit Amerika is komen overwaaien. Inmiddels is dit koopfestijn ook in Nederland erg populair. Vorig jaar waren de smart speakers zelfs één van de best verkochte producten van Black Friday. Ook dit jaar zijn de verwachtingen tijdens Black Friday weer hooggespannen met hoge korting op slimme speakers en andere audioproducten.