JBL Singles Day aanbiedingen

Dat JBL ook dit jaar een populair product zal zijn tijdens Singles Day staat vast. Vorig jaar werden de JBL Singles Day deals als zoete broodjes verkocht in de verschillende webshops. De populariteit van Singles Day neemt in Nederland dan ook al enkele jaren toe. We verwachten dit jaar Singles Day deals met de JBL Flip 5, JBL Charge 5 en JBL Pulse. Maar ook verwachten we met de smart speaker van JBL, de JBL Link, leuke acties tijdens Singels Day. Singles Day is ieder jaar op 11 november.

Beste JBL Singles Day deals 2024

Op dit moment zijn wij door de webshops al op de hoogte gebracht over welke JBL Singles Day deals zij dit jaar hebben. Wij mogen deze pas met jullie delen als Singles Day van start gaat. Kom dus op Singles Day terug op deze pagina voor de beste aanbiedingen met JBL.

Deze webshops hebben de beste JBL Singles Day aanbiedingen van 2024:

We kunnen wel al mededelen dat er dit jaar aanbiedingen zijn met de volgende JBL speakers:

JBL Link Singles Day deals

De JBL Link serie is de smart speaker serie van JBL. Het grote voordeel ten opzichte van andere merken is dat er twee accu speakers bij zitten die je ook zonder stopcontact in de buurt kan afspelen. Ideaal voor in de tuin, ook als je geen wifi bereik hebt, want dan koppel je je smartphone via bluetooth op de JBL Link. Verder is de JBL Link een slimme speaker, je kan de speaker dus via je stem opdrachten geven en vragen stellen. Bedien bijvoorbeeld je slimme verlichting en thermostaat via de JBL Link. De JBL Link heeft twee verschillende speakers, waaronder de JBL Link Portable en JBL Link Music.

We verwachten met name met de JBL Link Music en JBL Link Portable verschillende Singles Day acties dit jaar. Wat de exacte korting wordt kunnen we pas delen als Singles Day van start is gegaan.

JBL Bluetooth speaker Singles Day

Naast smart speakers is JBL vooral bekend om de kleurige bluetooth speakers. Tijdens Singles Day zijn er verschillende JBL bluetooth speakers in de aanbieding. We verwachten met name dat de kleine modellen als de JBL Go 3, JBL Flip 6 met een mooie korting worden verkocht. Maar ook de erg populaire JBL Charge 5, JBL Xtreme 3 en JBL Boombox verwachten we tijdens Singles Day een mooie aanbieding van.

JBL PartyBox

Wist je dat JBL ook een aantal goed betaalbare party speakers heeft? We hebben het dan niet over de relatief kleine JBL Pulse 4 met discoverlichting, maar over een aantal grote bluetooth speakers van ruim formaat met verlichting erop. Je bepaalt zelf hoe groot de speaker is, want voor ieder formaat huiskamer heeft JBL een passende party speaker. JBL heeft op dit moment vier PartyBox speakers, waaronder de JBL PartyBox 100, JBL PartyBox 200, JBL PartyBox 300 en JBL PartyBox 1000. De verwachting is dat ook met de PartyBox een aantal leuke aanbiedingen zijn.

JBL & Singles Day vorig jaar?

Vorig jaar was Singles Day nog relatief onbekend. De aanbiedingen waren vorig jaar dan ook nog niet zo heel groot en de omzet was niet te vergelijken met de recordbrekende omzet tijdens Singles Day in China. Dit jaar verwachten we meer JBL aanbiedingen tijdens Singles Day, omdat het ook in Nederland steeds meer bekendheid geniet.