De Sonos One is in korte tijd de populairste Sonos speaker geworden. Het was dan ook de eerste Sonos speaker met een ingebouwde microfoon voor spraakbediening. Met de komst van de Sonos One Gen2 heeft de speaker vrij stilletjes een mooie upgrade gekregen. De Sonos One ziet er nog steeds hetzelfde uit, het verschil zit dan ook in het technische gedeelte van de speaker. Zo is de speaker sneller door een nieuwe processor en extra werkgeheugen. Ook is er BLE toegevoegd voor een snellere communicatie tussen smartphone en de Sonos One. De adviesprijs van de Sonos One is 229,- euro, toch zien we al het hele jaar veel Sonos One aanbiedingen. In het weekend van en de week voor Black Friday zijn de Sonos One Black Friday deals zelfs nog iets lager in prijs. Zeker de Sonos One bundelkorting, als je twee speakers tegelijk bestelt, liep op tot een korting van bijna 20 procent. Wil je liever een Sonos speaker zonder microfoon? De Sonos One SL is precies dezelfde speaker, maar dan zonder geïntegreerde microfoons.

Sonos One Black Friday 2021

Op dit moment hebben we van de meeste webshops al te horen gekregen dat ze een Sonos One Black Friday deal hebben. We mogen deze aanbieding pas met jullie delen als Black Friday van start is gegaan. Officieel is de start hiervan op 26 november 2021, maar vorig jaar kwamen de eerste aanbiedingen met Sonos al op zondag online. Houdt dus regelmatig deze pagina in de gaten, zodat je als eerste op de hoogte bent. Veel Sonos One deals waren vroegtijdig uitverkocht, waardoor mensen achter het net visten. Ook vermelden we hier aanbiedingen van de nieuwe Sonos One SL.

Op dit moment kan je het beste op onze Sonos One aanbiedingen pagina en Sonos aanbiedingen pagina kijken voor de beste Sonos aanbiedingen

  • Sonos One 
  • Sonos One SL

Bekijk alle Sonos Black Friday deals

Wat kan je met een Sonos One speaker?

  • Met de Sonos One speaker kan je net als alle andere Sonos speakers en componenten muziek streamen via de Sonos app. Sonos heeft één van de beste multiroom apps voor het eenvoudig streamen van muziek via streamingdiensten als Spotify, Deezer, TuneIN (internetradio) en Youtube Music. Je breidt Sonos eenvoudig uit met nieuwe Sonos speakers die je met elkaar als groep muziek kan laten afspelen of juist verschillende muziek per speaker. Zo kan je in het hele huis dezelfde muziek laten afspelen of juist in iedere kamer een ander nummer.
  • De Sonos One heeft als voordeel ten opzichte van de Sonos One SL, dat je deze kan bedienen met je stem. De stembediening in het Nederlands gaat via Google Assistant. De slimme speaker werkt daarnaast ook met Amazon Alexa in het Engels. Je kan via spraakbediening muziek afspelen, maar ook vragen stellen en je slimme apparatuur aansturen.
  • Twee Sonos One speakers kan je instellen als surround speakers in een 5.1 surround opstelling i.c.m. de Sonos Playbar, Sonos Beam of Sonos Playbase.
Sonos One Black Friday deals

Is de Sonos One SL ook in de aanbieding tijdens Black Friday?

De Sonos One SL is de opvolger van de Sonos Play:1. De Sonos One SL heeft introductieprijs van 199,- euro. De SL variant verschilt van de normale Sonos One op het gebied van spraakbediening. De Sonos One SL heeft geen ingebouwde microfoon, ideaal dus als je geen slimme speaker in huis wilt, maar toch wilt genieten van Sonos. Het is de verwachting dat er deze week Sonos One SL Black Friday deals zijn.

Sonos One tijdens Black Friday best verkochte speaker

Vorig jaar was de Sonos One Black Friday korting veruit de best verkochte aanbieding samen met de Google Home Black Friday deals. Zeker met bundelkorting had je een nog niet eerder aangeboden deal te pakken. Ook dit jaar is de verwachting dat de prijzen van de Sonos One tijdens Black Friday nog iets lager liggen dan afgelopen jaar. Toen waren bij sommige webshops de One’s al uitverkocht rond het middaguur op vrijdag. Bedenk dus van tevoren al of je een bepaalde Sonos speaker wilt kopen en tegen welke prijs, dan kan je snel handelen als de aanbieding online komt.

Waarom is er in Nederland Black Friday?

Je weet waarschijnlijk wel dat Black Friday van oorsprong een Amerikaanse traditie is. De Amerikanen gaan de dag na Thanksgiving inkopen doen voor de kerst. Maar in Nederland vieren we Thanksgiving helemaal niet, dus waarom dan toch een speciale koopjesdag? Uiteraard houden ook Nederlanders van korting, dus het is niet gek dat een kortingsfestijn ook in ons land populair is. Black Friday valt in Nederland in de week voor Sinterklaas en een paar weken voor Kerstmis, dus het is ook voor Nederlanders een mooi moment om alvast wat cadeau’s in huis te halen. Waar het in Amerika met name op de vrijdag is, gaat Black Friday in Nederland vaak al iets eerder van start. Zo kwamen afgelopen jaar de eerste Sonos Black Friday aanbiedingen op dinsdag al online.

Menu