Beats Black Friday

De Beats koptelefoons zijn koptelefoons waarmee je gezien wilt worden. Menig profvoetballer gebruikt de koptelefoons en oordopjes van Beats by Dre om zich af te sluiten van de buitenwereld voor een voetbalwedstrijd. Mede daardoor zijn de Beats koptelefoons in korte tijd erg populair geworden. De Beats Solo3, Beats Studio3 en Beats EP zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Met de Beats Studio Pro, Beats Powerbeats 3 en BeatsX heeft Beats by Dre ook verschillende oordopjes voor normaal gebruik en tijdens het sporten. Enige nadeel is dat de Beats koptelefoons en oordopjes iets duurder zijn, een mooie Beats Black Friday deal is dan ook welkom in de week van Black Friday. Goed nieuws, van verschillende webshops hebben we al gehoord dat ze Beats by Dre Black Friday deals hebben dit jaar.

Beste Beats Black Friday deals

We zijn op dit moment al op de hoogte van de Beats by Dre Black Friday deals van verschillende populaire webshops. We mogen deze deals pas bekend maken op het moment dat Black Friday echt van start is gegaan. Vorig jaar begon Black Friday eerder dan de vrijdag zelf. We geven op onze Facebook pagina een seintje als het kortingsfestijn van start gaat. We kunnen wel alvast vermelden dat er dit jaar Black Friday deals zijn met onder meer de Beats Studio3, Beats Sutdiobuds, Beats Fit Pro en Beats Powerbeats Pro.

Beats Studio3 Wireless | Beats Studiobuds | Beats Fit Pro | Beats Powerbeats Pro | Beats Powerbeats | Beats Flex

Beats is nu al in de aanbieding bij

Beats Koptelefoon Black Friday deals

Beats Studio Pro

De Beats Studio Pro is het paradepaardje van Beats by Dre. Deze geweldige koptelefoon zorgt voor ruimtelijk geluid dankzij Spatial Audio. Actieve noise cancelling zorgt ervoor dat je volledig op kan gaan in de muziek zonder gestoord te worden door je omgeving. Met een accu van 40 uur geniet je onbeperkt van je favoriete muziek.

Beats Studio3 Black Friday deals

Met de Beats Studio3 Wireless heeft Beats by Dre een geweldige noise cancelling koptelefoon. Via bluetooth stream je je favoriete muziek van je smartphone en de actieve noise cancelling dempt al het omgevingsgeluid. Ideaal voor in het vliegtuig of als je in een drukke kantoortuin werkt. Door de Fast Fual technologie wordt de koptelefoon in een kwartier voor weer drie uur luisterplezier opgeladen. Met een totale accuduur van 22 uur is opladen sowieso iets wat je niet vaak hoeft te doen. De koptelefoon is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Adviesprijs: 349,- euro

Beats oordopjes

Beats Studio Buds Black Friday deals

  • Active Noise Cancelling voor het dempen van omgevingsgeluiden
  • Waterbestendige oordopjes, ook bestendig tegen zweet bij sporten.
  • 8 uur batterij

Beats Fit Pro Black Friday deals

Beats Powerbeats Pro Black Friday deals

Zitten de kabels van je oordopjes tijdens het hardlopen in de weg of vallen je oordopjes regelmatig uit je oren? Met de Beats Powerbeats Pro zijn al deze ongemakken verleden tijd. Het zijn twee losse oordopjes die je met de oorhaakjes stevig vastzitten aan je oren. Ook voor een lege batterij hoef je niet bang te zijn, want je kan de oordopjes in een kwartier voor 4,5 uur opladen. De totale accuduur is negen uur. Uiteraard zijn de Beats Powerbeats Pro bestand tegen zweet en regen (Spatwaterdicht). De verwachting is dat er verschillende Beats Powerbeats Pro Black Friday deals zijn dit jaar.

Beats Powerbeats Black Friday deals

Vergelijkbaar met de Beats Powerbeats Pro, maar in dit geval zijn de twee oordopjes wel met elkaar verbonden met een audiokabel. Heb je dus geen last van de kabel die in je nek hangt tijdens het hardlopen, dan kan je ook prima voor deze oordopjes van Beats by Dre kiezen. Met de snellaadfunctie heb je binnen 5 minuten opladen weer genoeg batterij voor een uur luisterplezier. De totale accuduur is ca. 12 uur.

Beats Flex

De goedkoopste oordopjes van Beats by Dre zijn de Beats Flex. Geen bluetooth, maar een platte snoer om de oordopjes met je smartphone te verbinden. Via de afstandsbediening op de oordopjes kan je de muziek pauzeren en het volume aanpassen.

Adviesprijs: 69,99 euro

Beats Pill+ bluetooth speaker

De Beats Pill+ staat bekend om zijn stevige basgeluid. Diepe beats dus! Deze worden geleverd door de dubbele woofers die je die bas laten voelen. De accuduur van deze speaker is 12 uur. De koppeling via bluetooth is erg eenvoudig en je kan de speaker ook bedienen met de knoppen op de bovenkant van de Beats Pill+. We verwachten verschillende Beats Pill+ aanbiedingen dit jaar tijdens Black Friday.

Beats by Dre & Black Friday vorig jaar

De Beats koptelefoons en oordopjes zijn erg populair. Niet gek dus dat er vorig jaar verschillende Beats Black Friday deals waren en de koptelefoons en oordopjes één van de best verkochte Black Friday deals op audiogebied waren. Samen met Bose, Sony en Sennheiser heeft Beats één van de beter noise cancelling koptelefoons. Met name de Beats Studio3, Beats Solo3 en Beats Powerbeats deals waren populair vanwege de hoge korting.

Over Beats

Het door Dr. Dre en Jimmy lovine opgerichte Beats Electronics kwam 13 jaar geleden voor het eerst op de markt met de Beats by Dre koptelefoons. Opvallende koptelefoons die als doel hadden de muziek weer te geven zoals deze door artiesten was opgenomen in de opnamestudio. Vijf jaar geleden werd het bedrijf overgenomen door Apple. Voor het ontwerp van de koptelefoons maakte Beats by Dre gebruik van verschillende beroemdheden. Zo hebben onder meer Dr. Dre zelf, P. Diddy, Lady Gaga, Justin Bieber, LeBron James en David Guetta Beats koptelefoons ontworpen.