Bluesound Black Friday deals

Bluesound is qua geluidskwaliteit ongeëvenaard als multiroom merk. Dat je voor deze kwaliteit moet betalen blijkt wel uit de prijzen van Bluesound speakers. Een mooi Bluesound Black Friday deal is dan ook welkom dit jaar. Op is het weer officieel Black Friday. Maar meestal worden er in de dagen daarvoor ook al aanbiedingen bekend gemaakt en moet je er snel bij zijn. Ook met Bluesound verwachten we dit jaar verschillende Black Friday aanbiedingen.

Beste Bluesound Black Friday aanbiedingen 2023

Op dit moment hebben we van een aantal webshops al gehoord dat ze Bluesound Black Friday kortingen hebben. We mogen de korting pas bekend maken op het moment dat Black Friday van start is gegaan. We verwachten Bluesound Black Friday deals met de volgende Bluesound speakers, homecinema en componenten zoals de Bluesound Node en Bluesound Powernode.

Bluesound Speakers | Bluesound Componenten | Bluesound Home Cinema

Bluesound is te koop bij

Bluesound speakers

Bluesound Componenten

Bluesound Homecinema

Over Bluesound

Bluesound is op het gebied van multiroom het beste merk dat er is, niet gek want Bluesound is ontwikkeld door hifi-merk NAD. Bluesound heeft overal een oplossing voor met de hoogste geluidskwaliteit. Zo heeft Bluesound verschillende Hi-Res multiroom speakers: Bluesound Pulse 2i, Bluesound Pulse Mini 2i en  Bluesound Pulse FLEX 2i. Wil je je huidige versterker of receiver bedienen via Bluesound dan kan je er een Bluesound Node 2i of Bluesound Vault 2i audiostreamer op aansluiten. Een andere optie is om een NAD receiver aan te schaffen die in de meeste gevallen al werkt via de Bluesound app. Met de Bluesound Vault 2i heb je meteen een CD-ripper, waarmee je in een mum van tijd al je cd’s in 24-bit-kwaliteit opslaat op de 2TB harde schijf. In de app wordt je muziek handig geordend, zodat je deze eenvoudig kan terugvinden.

De Bluesound Powernode is een hoogwaardige stereoversterker waarmee je je huidige speakers kan aansluiten op je Bluesound multiroom systeem. Hij levert 2 x 60 watt en kan ook gebruikt worden om TV-geluid te verbeteren.

Voor een surround geluid kan je ook terecht bij Bluesound. Naast verschillende NAD receivers heb je ook de keuze uit de Bluesound Pulse Soundbar 2i en Bluesound Pulse Sub. Voor 5.1 surround, kan je twee Bluesound speakers draadloos instellen als achterspeakers.

Bluesound & Black Friday vorig jaar

Bluesound is het premium merk onder de multiroom audiosystemen. Het merk is dan ook niet vaak in de aanbieding. Toch waren er vorig jaar een aantal Bluesound Black Friday deals die de moeite waard waren. Dit kwam met name door de introductie van de 2i generation, de opvolger van Generation 2. De Generation 2 speakers en componenten, waaronder de Bluesound Pulse 2, Bluesound Pulse Mini en Bluesound Node 2 waren daarom met een mooie korting te koop tijdens Black Friday vorig jaar. Ook dit jaar is het weer de verwachting dat de laatste voorraad van de Bluesound Node 2, Bluesound Pulse 2 en Bluesound Pulse Mini met korting worden verkocht, om zo ruimte maken voor de Bluesound Node 2i en Bluesound Pulse 2i.

Ook nieuw is de Bluesound Pulse Soundbar 2i, de opvolger van de Bluesound Pulse Soundbar 2. We verwachten dan ook een aantal mooie aanbiedingen met de Bluesound Pulse Soundbar 2.