Bang & Olufsen Black Friday deals 2022

Het merk Bang & Olufsen staat bekend om haar speakers, koptelefoons en oordopjes van hoge kwaliteit. Onder meer de Bang & Olufsen Beosound serie, Bang & Olufsen Beolit, Bang & Olufsen Beoplay en B&O BeoVision zijn een garantie voor audio in hoge kwaliteit. Tijdens Black Friday verwachten we verschillende Bang & Olufsen Black Friday deals. In 2022 is Black Friday op 25 november, we verwachten echter de hele week Black Friday aanbiedingen met B&O.

Waar vind je beste Bang & Olufsen Black Friday deals?

Deze webshops hebben dit jaar tijdens Black Friday aanbiedingen met het merk Bang & Olufsen:

Bang & Olufsen Beoplay Black Friday deals

Beoplay H95 | Beoplay H9 | Beoplay HX | Beoplay Portal | Beoplay E8 | Beosound | Beolit

Bang & Olufsen BeoPlay H95 & Bang & Olufsen Beoplay H9

Met de Bang & Olufsen BeoPlay weet je zeker dat je rondloopt met een unieke koptelefoon of oordopjes. De BeoPlay H95 is één van de meeste exclusieve koptelefoons van Bang & Olufsen. De B&O BeoPlay H95 beschikt over active noise cancellation en heeft een aparte knop voor voice-control. Je kan de koptelefoon bedienen met de touchfuncties op de rechteroorschelp.

De BeoPlay H95 is de opvolger van de H9, en we verwachten daarom vooral veel B&O Beoplay 9 Black Friday deals.

De Bang & Olufsen Beoplay HX

Een andere over-ear koptelefoon met Active Noise cancelling is de B&O Beoplay HX. Met een batterijduur van maar liefst 35 uur, bluetooth 5.1 en topgeluid door de op maat gemaakte 40 mm. drivers heb je topgeluid op je oren.

Bang & Olufsen Beoplay HX – Zwart

BLACK FRIDAY DEAL

Adviesprijs: 499,- euro

Verkrijgbaar bij

bol.com

Bang & Olufsen Beoplay HX – Grijs

BLACK FRIDAY DEAL

Adviesprijs: 499,- euro

Verkrijgbaar bij

bol.com (€309,00)

Bang & Olufsen Beoplay Portal

Ben jij een echte gamer? Met de Beoplay Portal heeft Bang & Olufsen nu ook een echte gaming-headset. Naast het mooie ontwerp, zit er vooral erg goed geluid op. Je hebt geen last van een externe microfoon, de B&O Beoplay Portal heeft een interne richtmicrofoon die vergelijkbaar is met de microfoons in topmodellen als de B&O Beoplay HX en B&O Beoplay H95. Je kan de koptelefoon dan ook prima gebruiken om onderweg muziek mee te luisteren. We verwachten verschillende Black Friday deals met de B&O Beoplay Portal.

Bang & Olufsen Beoplay Portal – Zwart

BLACK FRIDAY DEAL

Adviesprijs: 499,- euro

Verkrijgbaar bij

bol.com (€426,93)

Verkrijgbaar bij

bol.com

Bang & Olufsen Beoplay E8

Deze In-Ear oordopjes van Bang & Olufsen met een batterijduur van 7 uur + extra oplaadcase met 28 uur extra batterij zijn voorzien van de nieuwste technieken. Zo zorgt de NFMI technologie ervoor dat de oordopjes altijd synchroon lopen en de bluetooth 5.1 ondersteuning met aptX zijn een garantie voor het in de beste geluidskwaliteit muziek streamen vanaf je smartphone. We verwachten ook dit jaar weer verschillende Bang & Olufsen Beoplay E8 deals met Black Friday.

Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0

BLACK FRIDAY DEAL

Adviesprijs: 279,- euro

Verkrijgbaar bij

bol.com

Bang & Olufsen Beosound Black Friday deals

Bang & Olufsen Beosound Explore deals

De Bang & Olufsen Beosound Explore bluetooth speaker is met een adviesprijs van 189,- euro één van de beter betaalbare speakers van Bang & Olufsen. Met een accu die met één keer opladen tot 27 uur meegaat heb je lang plezier van deze bluetooth speaker. We verwachten verschillende Black Friday deals met de Bang & Olufsen Beosound Explore.

Bang & Olufsen Beolit 20 Black Friday aanbiedingen

De Bang & Olufsen Beolit 20 bluetooth speakers zijn bluetooth speakers van formaat met een geweldig geluid. Omdat ze voorzien van een accu die op gemiddeld volume acht uur meegaat kan je er ook buiten lang van genieten. De B&O Beolit 20 is gemaakt van robuuste materialen waardoor de speaker tegen een stootje kan, maar ook een exclusief design heeft. Bovenop de speaker zit ook meteen draadloze oplader voor je smartphone, een prachtige powerbank dus.

Bang & Olufsen Beolit 20 – Antraciet Zwart

BLACK FRIDAY DEAL

Adviesprijs: 439,- euro


Bang & Olufsen Beolit 20 – Mist Grey

BLACK FRIDAY DEAL

Adviesprijs: 439,- euro