Bowers & Wilkins aanbieding

Met Bowers & Wilkins ga je voor geluid van top kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een multiroom speaker, vloerluidspreker, inbouwspeaker of koptelefoon, B&W heeft het. Maar door deze top kwaliteit, zit je ook al snel in een duurder segment. Helaas betekent dat ook dat er niet vaak aanbiedingen zijn met het merk, want een merk als B&W wil graag een premium uitstraling hebben en daar passen aanbiedingen niet bij.

Toch zijn er weleens Bowers & Wilkins aanbiedingen en niet alleen maar met outlet producten. We controleren de beste aanbiedingen met Bowers & Wilkins 24 uur per dag bij alle populaire webshops.

Voor welk type product zoek je een aanbieding?

B&W Formation | B&W Speakers | B&W Koptelefoons & Oortjes

B&W aanbiedingen

Bowers & Wilkins is een premium audio merk. Aanbiedingen van dit merk zijn dan ook schaars, de beste aanbiedingen met B&W vind je tijdens actiedagen als Black Friday en Vakantiedagen deals. Ook als er nieuwe speakers of koptelefoons worden uitgebracht, kan het zijn dat je de oude modellen met een hoge korting kan kopen.

Op dit moment zijn dit de webshops waar Bowers & Wilkins in de aanbieding is:

Bowers & Wilkins Outlet

In de Bowers & Wilkins outlet vind je afgeprijsde speakers, koptelefoons en soundbars die nog prima te gebruiken zijn, maar bijvoorbeeld zijn geretourneerd in de webshop of zijn gebruikt als showmodel in de winkel. Meestal functioneren de speakers nog als nieuw, maar soms zit er een kleine beschadiging op het product of verpakking, of is het artikel reeds open geweest. Lees dus altijd goed de beschrijving op eventuele beschadigingen of wat de reden is dat het product nu goedkoper wordt aangeboden.

Deze webshops hebben een B&W Outlet:

Bowers & Wilkins Formation

Bowers & Wilkins Formation is een multiroom systeem waarmee je muziek streamt in hoge kwaliteit. Het systeem biedt hiervoor streaming audio met 24-bit / 96kHz-kwaliteit via de Bowers & Wilkins Music App, Apple AirPlay 2, Bluetooth en Spotify Connect. Je hebt de keuze uit verschillende B&W Formation speakers, een soundbar, subwoofer en netwerkspeler. Het topstuk van de Formation serie is de Bowers & Wilkins Formation Duo, twee draadloze speakers die voldoen aan al je wensen op audiogebied. De Bowers & Wilkins Formation serie is regelmatig in de aanbieding. De kortingen lopen op tot wel 20 procent.

Voor homecinema gebruik je de Bowers & Wilkins Formation Bar en B&W Formation Bass voor extra basgeluid.

Bekijk alle aanbiedingen met Bowers & Wilkins Formation

Bowers & Wilkins speakers aanbiedingen

De speakers van Bowers & Wilkins zijn een garantie voor top kwaliteit. Maar aan die kwaliteit hangt wel een flink prijskaartje. Gelukkig kan je door het vergelijken van de prijzen de B&W speakers met korting aanschaffen. Of je nu op zoek bent naar vloerluidsprekers, center luidsprekers, boekenplank luidsprekers, inbouw luidsprekers of buitenspeakers, B&W heeft voor iedere situatie de perfecte luidspreker.

De populairste luidsprekers zijn:

  • Bowers & Wilkins 607 (Boekenplank luidspreker)
  • Bowers & Wilkins 603 S2 (Vloerluidspreker)
  • Bowers & Wilkins CCM362 (plafondluidspreker)
  • Bowers & Wilkins ASW608 (Subwoofer)
  • Bowers & Wilkins 606 S2 (Compacte luidspreker)
  • Bowers & Wilkins AM-1 (Buitenspeaker)

Korting op Bowers & Wilkins koptelefoon & oortjes

Luister jij graag naar muziek, een podcast of luisterboek op je koptelefoon of oortjes? Met de koptelefoons & oortjes van Bowers & Wilkins ervaar jij uitzonderlijke geluidsprestaties in combinatie met een fijn draagcomfort. Op dit moment is de Bowers & Wilkins Px8 Over-Ear Draadloze Hoofdtelefoon het paradepaardje van het merk met Active Noise Cancelling. Een andere optie is de Bowers & Wilkins Px7 S2, waarmee je maar liefst 30 uur op één lading naar muziek kan luisteren.

Liever oordopjes in je oren? De Pi7 S2 en Pi5 S2 zijn zeer goede oortjes met hoge resolutie, perfecte bluetooth verbinding en flexibele active noise cancelling.

Over Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins is een Brits audiomerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige luidsprekers en koptelefoons. Het bedrijf werd in 1966 opgericht door John Bower en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als producent van premium audioapparatuur. Studio-professionals en muzikanten van over de hele wereld maken gebruik van Bowers & Wilkins-luidsprekers. De speakers van Bowers & Wilkins worden gezien als de beste hi-fi-luidsprekers ter wereld.