Sonos Cyber Monday

Cyber Monday is in 2024 op de maandag na Black Friday. Ook dit jaar zal er weer gestunt worden met de prijzen van Sonos tijdens Cyber Monday. Vorig jaar bleek al dat de webshops nog niet waren uitverkocht na Black Friday, daarom werd Sonos wederom tegen hoge kortingen aangeboden. Op deze pagina gaan we je ook dit jaar weer informeren over de beste kortingen op Sonos tijdens Cyber Monday 2024. Gedurende de hele dag houden we de prijzen en voorraad van alle populaire webshops in de gaten, zodat je altijd de laagste prijs betaald voor je Sonos speakers. Per speaker gaan we voor je op zoek naar de beste korting en aanbieding. Uiteraard kan je nog steeds terecht op de pagina’s per speaker, waar automatisch de prijzen van de webshops in de gaten worden gehouden.

Sonos Cyber Monday aanbiedingen

Op dit moment vind je de beste Sonos aanbiedingen

Deze Sonos speakers zijn dit jaar in de aanbieding tijdens Cyber Monday:

Sonos One SL
Sonos One
Sonos Roam
Sonos Roam SL
Sonos Move
Sonos Beam
Sonos Ray
Sonos Sub
Sonos Sub Mini
Sonos ARC
Sonos Five
Sonos Port
Sonos AMP
Sonos Boost
Vogel’s Sonos muurbeugel & standaard
In de aanbieding bij Bol.com

Retourdeals

Bij Bol.com kan je heel voordelig Sonos speakers bestellen als je gaat voor een tweede kans product. Regelmatig verkeren deze speakers in nieuwstaat. Het gaat meestal om onbeschadigde geretourneerde speakers. Zitten er toch beschadigingen op, dan wordt dit vermeld in de beschrijving.

Wat is Cyber Monday?

Dit jaar is Cyber Monday op de maandag na Black Friday. De term Cyber Monday, of in het Nederlands Cyber Maandag, is overgewaaid uit Amerika. Het luidt de start in de van de kerstinkopen bij de verschillende online webshops. In Amerika is dit de eerste maandag na Thanksgiving. Gepaard met deze eerste dag dat mensen weer kerst inkopen gaan doen zijn natuurlijk hoge kortingen die op verschillende producten wordt aangeboden. Was Black Friday in eerste instantie met name van kracht in fysieke winkels, Cyber Monday was vanaf het begin de online tegenhanger waarbij de webshops met nog hogere kortingen kwamen dan hun concurrenten uit de offline winkelstraat.

Cyber Monday & Sonos vorig jaar

Vorig jaar was het eerste jaar dat Cyber Monday groots werd opgepakt door vrijwel alle webshops. De kortingen op Sonos liepen op tot wel 25 % bij bekende webshops als HifiKlubben en Bol.com. Zeker als je de speakers als bundel bestelde of in combinatie met een Sonos ARC en Sonos Sub kreeg je een hoge korting.

De verwachting is dat er het komende jaar met name gestunt gaat worden met de nieuwe speakers de Sonos Roam, Sonos ARC en Sonos Beam.

Wij krijgen een aantal dagen van te voren van de webshops te horen welke prijzen zij met Cyber Monday gaan hanteren dit jaar. Om 12 uur s’nachts worden dan ook meteen de nieuwe prijzen getoond op de gehele website, zodat je per speaker meteen kan zien waar je deze het goedkoopste kan bestellen. Ook houden we de hele dag in de gaten of een speaker of soundbar ergens is uitverkocht, we verwijzen dan direct door naar een ander goedkoop alternatief.

Verschillende voordeelbundels met de Sonos Beam bij Tink