Cyber Monday is in 2019 op maandag 2 december. Ook dit jaar zal er weer gestunt worden met de prijzen van Sonos tijdens Cyber Monday. Vorig jaar bleek al dat de webshops nog niet waren uitverkocht na Black Friday, daarom werd Sonos wederom tegen hoge kortingen aangeboden. Op deze pagina gaan we je ook dit jaar weer informeren over de beste kortingen op Sonos tijdens Cyber Monday 2019. Gedurende de hele dag houden we de prijzen en voorraad van alle populaire webshops in de gaten, zodat je altijd de laagste prijs betaald voor je Sonos speakers. Per speaker gaan we voor je op zoek naar de beste korting en aanbieding. Uiteraard kan je nog steeds terecht op de pagina’s per speaker, waar automatisch de prijzen van de webshops in de gaten worden gehouden.

Sonos Cyber Monday aanbiedingen

Van de meeste webshops zijn de Cyber Monday aanbiedingen al bij ons bekend. Wij mogen deze aanbiedingen echter pas delen om 00.00 uur s’nachts op 2 december 2019. Kom dus op maandag terug of profiteer van de op dit moment geldende kortingen tijdens Black Friday.

Wees er snel bij, want bij de meeste webshops geldt een OP=OP beleid.

Tweede kans

Bij Coolblue kan je heel voordelig Sonos speakers bestellen als je gaat voor een tweede kans product. Regelmatig verkeren deze speakers in nieuwstaat. Het gaat meestal om onbeschadigde geretourneerde speakers. Zitten er toch beschadigingen op, dan wordt dit vermeld in de beschrijving.

Wat is Cyber Monday?

Dit jaar is Cyber Monday op maandag 2 december 2019. De term Cyber Monday, of in het Nederlands Cyber Maandag, is overgewaaid uit Amerika. Het luidt de start in de van de kerstinkopen bij de verschillende online webshops. In Amerika is dit de eerste maandag na Thanksgiving. Gepaard met deze eerste dag dat mensen weer kerst inkopen gaan doen zijn natuurlijk hoge kortingen die op verschillende producten wordt aangeboden. Was Black Friday in eerste instantie met name van kracht in fysieke winkels, Cyber Monday was vanaf het begin de online tegenhanger waarbij de webshops met nog hogere kortingen kwamen dan hun concurrenten uit de offline winkelstraat.

Cyber Monday & Sonos vorig jaar

Vorig jaar was het eerste jaar dat Cyber Monday groots werd opgepakt door vrijwel alle webshops. Zelfs Coolblue, dat niet bekend stond om mee te gaan in online aanbiedingen hypes, kwam over de brug met vele aanbiedingen en kortingen op Sonos. De verkopen schoten door het dak en bereikten resultaten die vergelijkbaar zijn met de kerst- en Sinterklaas inkopen. De kortingen op Sonos liepen op tot wel 25 % bij bekende webshops als Media Markt, Coolblue en Bol.com. Zeker als je de speakers als bundel bestelde of in combinatie met een Sonos Playbar of Sonos Playbase kreeg je een hoge korting.

De verwachting is dat er het komende jaar met name gestunt gaat worden met de nieuwe speakers de Sonos One, Sonos Playbase en Sonos Beam.

Wij krijgen een aantal dagen van te voren van de webshops te horen welke prijzen zij met Cyber Monday gaan hanteren dit jaar. Om 12 uur s’nachts worden dan ook meteen de nieuwe prijzen getoond op de gehele website, zodat je per speaker meteen kan zien waar je deze het goedkoopste kan bestellen. Ook houden we de hele dag in de gaten of een speaker of soundbar ergens is uitverkocht, we verwijzen dan direct door naar een ander goedkoop alternatief.

Menu