Bose SoundTouch Black Friday 2021

Ben jij ook deze Black Friday weer op zoek naar de beste aanbiedingen uit de Bose SoundTouch serie? Ook de speakers van Bose worden deze Black Friday weer tegen hoge kortingen aangeboden bij de verschillende webshops. Wij zochten voor je uit welke webshop de beste aanbieding heeft van de Bose SoundTouch speakers. Tijdens Black Friday kunnen de kortingen oplopen tot wel 25 % als het gaat om de Wifi speakers van Bose. Op deze pagina houden we je het hele Black Friday weekend op de hoogte van de beste acties. Niet tevreden met de prijzen? Kom regelmatig terug, want gedurende de hele dag worden de prijzen geupdate, zodat je geen aanbieding mist dit weekend.

Bose SoundTouch Black Friday aanbiedingen

Hier hebben we alle Bose SoundTouch Black Friday kortingen op een rijtje gezet. Wees er snel bij, want de meeste webshops hanteren een OP=OP beleid!

Op dit moment wordt Bose SoundTouch niet meer verkocht. Er zijn verschillende Black Friday aanbiedingen met de Bose Home, dit is de opvolger van Bose SoundTouch.

De volgende webshops verkopen Bose SoundTouch met korting tijdens Black Friday:

Bol.com

De volgende aanbiedingen zijn er op dit moment met Bose SoundTouch

  • Bose SoundTouch 10
  • Bose SoundTouch 20 III
  • Bose SoundTouch 30 III
  • Bose SoundTouch 300 soundbar
  • Bose SoundTouch Wireless link adapter
  • Bose Wave SoundTouch system IV

Ben je op zoek naar een specifieke aanbieding van een bepaalde speaker uit de SoundTouch serie? Bekijk dan vanaf 12 uur s’nachts de aanbiedingen pagina’s voor de prijs per speaker:

Wat is Black Friday?

Black Friday start dit jaar op 26 november 2021. Op deze dag zijn er vanaf middernacht spectaculaire aanbiedingen en acties met populaire producten. Eerst was Black Friday vooral populair in Amerika, inmiddels is het ook bij Nederlandse webshops erg populair en doen vrijwel alle webshops mee. De aanbiedingen zijn meestal 24 uur of het hele weekend geldig. Ook zijn er een aantal aanbiedingen die zo scherp zijn dat ze enkel geldig zijn zolang de voorraad strekt. Met name Bose SoundTouch aanbiedingen willen nog weleens stormlopen als er een scherpe prijs is. Bepaal daarom vooraf alvast welke speakers van Bose je wilt kopen en kijk op de dag zelf op deze pagina voor de beste prijs voor de speakers of homecinema set die je zoekt.

Black Friday & Bose SoundTouch afgelopen jaar

De afgelopen jaren wint Black Friday aan populariteit in Nederland. Waren het eerst vooral Amerikaanse fysieke winkels die met hoge kortingen stuntten, inmiddels doen alle Nederlandse webshops mee aan de hype. Het is dan ook vergelijkbaar met de verkooppieken die we normaal gesproken alleen kenden van Sinterklaas en Kerst. Als één van de populairste speakermerken zijn er ook van Bose en met name van de Bose SoundTouch aanbiedingen tijdens Black Friday in Nederland.

Ook in 2021 is de verwachting dat Bose SoundTouch met Black Friday weer door veel webshops goedkoper zal worden aangeboden. De 10 populairste elektronica zaken informeren ons een paar dagen van tevoren welke acties zij dit jaar met Bose gaan houden. Op Black Friday zelf updaten we dit blog de gehele dag met de beste acties die op dat moment nog geldig zijn. Is de speaker ergens uitverkocht dan verwijzen we naar de daarna beste deal, zodat je altijd op tijd bent om de Bose SoundTouch speaker tegen de scherpste prijs aan te schaffen. Dit jaar is de Bose SoundTouch serie deels opgevolgd door het slimme speaker systeem Bose Home van Bose. Ook de Bose Quietcomfort is ieder jaar weer populair tijdens Black Friday.