Sonos Singles Day

Singles day wordt ook in Nederland erg populair. Op Singles Day mag je als vrijgezel jezelf verwennen met een mooi cadeau, althans zo is het ooit begonnen. Inmiddels is het vooral een dag en soms zelfs een aantal dagen dat je bij webshops met korting kan shoppen. Ook op Sonos verwachten we dit jaar verschillende Single day aanbiedingen. De Sonos Singles Day aanbiedingen waren de afgelopen jaren een groot succes. Met name de goedkope Sonos Speakers als de Sonos Roam, Sonos One SL en Sonos One zijn populair tijdens Singles Day.

Beste Sonos Singles Day aanbiedingen [YEAR]

Op dit moment zijn we al op de hoogte gesteld door verschillende webshops over de Sonos Single Day aanbiedingen die ze dit jaar hebben. We mogen deze pas bekend maken als Sonos Singles Day van start gaat. Officieel gaat Singles Day ieder jaar op 11 november van start.

We verwachten verder tijdens Sonos Single Day korting op de Sonos One SL, Sonos Move, Sonos Beam en Sonos AMP. Verder zijn er uiteraard ook weer de Sonos ARC, Sonos One, Sonos Five, Sonos Sub in de aanbieding.

We verwachten dit jaar Sonos singles deals met deze speakers:

  • Sonos One SL
  • Sonos One
  • Sonos Move
  • Sonos Roam
  • Sonos Beam
Sonos One Singles day prijzen

De Sonos One was vorig jaar het populairste audio product tijdens Single day. De onderstaande prijzen worden ieder uur geüpdate, zodat jij de Sonos One of Sonos One SL tegen de laagste prijs koopt.

Sonos aanbiedingen vorig jaar tijdens Singles Day

Vorig jaar was met name de Sonos One SL en Sonos One een zeer gewilde speaker tijdens Singles Day. De korting liep op tot twintig procent ten opzichte van de adviesprijs van 229,- euro. Ook met de Sonos One SL verwachten we leuke aanbiedingen deze Singles Day.

Wat is Singles Day?

Singles Day is inmiddels een bekende koopjesdag overal ter wereld. Oorspronkelijk komt deze hype uit China, waar ieder jaar weer online een record omzet wordt behaald. Singles Day is ieder jaar op 11 november, het is dus niet zoals bij Sonos Black Friday dat het ieder jaar op dezelfde dag van de week is. Het is inmiddels al tien jaar een online traditie in China om op die dag jezelf als vrijgezel te verwennen met een leuk cadeau. Toch heeft het ook in China allang niet meer alleen die betekenis. Want ook mensen met een relatie vieren deze dag om te vieren dat ze met elkaar zijn. Webshops springen hier inmiddels handig op in door met mooie aanbiedingen te komen. In China is het dan ook al zover dat er 120.000 bestellingen per minuut worden geplaatst. Een ongelofelijk aantal, dat we in Nederland nooit gaan halen. Toch zijn ook de Nederlandse webshops inmiddels om en zetten grote webshops als Bol.com en Wehkamp dit jaar in op Singles Day. Een mooi moment dus om een cadeau voor jezelf te kopen of alvast wat sinterklaas- en kerstcadeaus te kopen.

Ook met Sonos verwachten we dit jaar verschillende aanbiedingen. Houdt deze pagina dan ook regelmatig in de gaten, ook in de dagen voorafgaand aan Singles Day, want het kan zomaar zijn dat webshops al eerder gaan stunten met een aantal Sonos Singles Day Deals.

Verschillende voordeelbundels met de Sonos Beam bij Tink