Google Home Black Friday deals

Black Friday komt er weer aan en ook met de Google Home speakers zal worden gestunt met hoge kortingen. Op maken we op deze pagina de beste Google Home aanbiedingen bekend. Google Home zijn eigen speakers van Google waarmee je via Google Assistent handsfree de slimme apparaten in je huis kan aansturen via je stem. Maar je kan de Google Nest Mini en Google Home speaker ook vragen naar het weer, je afspraken die dag en de files in het land. Je smartphone laat je in je zak, alles gaat via de slimme speaker. De afgelopen weken zijn de speakers alleen nog maar tegen de adviesprijs verkocht in verschillende webshops. De verwachting is dat er met Black Friday weer flink wordt gestunt met de prijzen van Google Home en Google Nest Mini, oftewel hoge kortingen zolang de voorraad strekt.

Google Nest mini aanbiedingen

Zodra Black Friday van start gaat, maken wij de Black Friday aanbiedingen van de Google Nest Mini en Google Home bekend. Check van tevoren ook regelmatig deze pagina, want vorig jaar is gebleken dat een aantal webshops al eerder de Google Home speakers met 50 % korting aanboden. De speakers waren vervolgens op Black Friday zelf al uitverkocht.

Google Nest Mini Black Friday

De opvolger van de Google Home is de Google Nest Mini. We verwachten dit jaar verschillende Google Nest Mini Black Friday deals bij de verschillende webshops.

Google Home Max Black Friday

De Google Home Max is de grootste smart speaker van Google Home. De geluidskwaliteit van deze speaker ligt een stuk hoger dan bij de Google Home Mini en Google Home. Ook de microfoon is beter, zodat je van een nog grotere afstand opdrachten kan geven. Zodra er Google Home Max Black Friday deals zijn tonen we deze hier.

Black Friday en Google Home speakers vorig jaar

Vorig jaar was de Google Home Mini het best verkochte product tijdens Black Friday. De aanbiedingen liepen op tot 50 % korting bij onder meer Bol.com. De Google Home Mini was dan ook niet meer verkrijgbaar na een paar uur bij de meeste webshops. Ook de grote Google Home speaker was binnen een paar uur al uitverkocht bij veel webshops. In het buitenland was de slimme speaker al wel enige tijd verkrijgbaar en werd de speaker met hoge korting aangeboden in verschillende webshops. De verwachting is dan ook dat Nederlandse webshops dit jaar tijdens Black Friday Google Home ook met een hoge korting gaan aanbieden, van een aantal webshops hebben wij dit al gehoord en we delen deze aanbieding zodra de sale dag begint. Ook is de Google Chromecast vaak in de aanbieding tijdens Black Friday.

Alle informatie over de Google Home speaker & Smart speakers

Wat is Black Friday?

Zwarte vrijdag, oftewel Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving waarop Amerikanen volgens de traditie hun kerst inkopen gaan doen. Winkels doen er op deze dag dan ook alles aan om mensen hun winkel in te krijgen. Dit doen ze door te stunten met hoge kortingen op veel producten. De meeste aanbiedingen zijn uniek en het is dan ook zaak om er snel bij te zijn, want op is vaak ook echt op tijdens Black Friday. Met name elektronica is een interessante productcategorie om naar te kijken tijdens Black Friday. De producten zijn tijdens deze dag namelijk bij vrijwel alle webshops vele malen goedkoper te verkrijgen dan op andere dagen in het jaar. Bepaal dus van tevoren al wat je wilt kopen en kijk op deze site waar dit het goedkoopste wordt aangeboden. Gedurende de hele dag houden wij de beste aanbiedingen in de gaten bij alle webshops en de webshops met de hoogste korting worden hier getoond.

Wat is een Google Home speaker?

Google Home is een slimme speaker waarmee je via Google Assistant opdrachten kan geven en vragen kan stellen. Zo is het mogelijk om je verlichting aan of uit te zetten middels je stem of muziek op te zetten van je favoriete artiest. Er komen steeds meer slimme apparaten die je via Google Assistant kan aansturen. Je Google Home speaker zet je in bijvoorbeeld je woonkamer en van daaruit kan je op ieder moment middels je stem de slimme apparaten in huis aansturen.

Google Home Mini Black Friday