Google Chromecast Black Friday

Google Chromecast Black Friday

Met een Chromecast maak je van iedere televisie en beeldscherm een Smart TV. De Chromecast was tijdens Black Friday vorig jaar dan ook een erg populair product. De kortingen liepen vorig jaar op tot 25 % en bij veel webshops was de Chromecast Black Friday deal dan ook snel uitverkocht. Tijdens Black Friday houden we de hele dag de beste Chromecast Black Friday aanbiedingen voor je in de gaten. Wij krijgen enkele dagen van tevoren van verschillende webshops alvast te horen wat de korting per webshop is en mogen dit met je delen zodra Black Friday van start gaat. Dit jaar verwachten we deals met de Google Chromecast HD en Google Chromecast 4K HDR.

Chromecast Black Friday

Op gaat Black Friday weer van start in Nederland. Zodra we toestemming hebben van de webshops delen we de beste Chromecast Black Friday deals op deze pagina.

  • Google Chromecast HD (39,99 euro)
  • Google Chromecast 4K HDR (Pre-Black Friday prijs: 69,99 euro)

De Google Chromecast is te koop bij: Bol.com

Wat kan je met de Google Chromecast?

Google Chromecast is een klein kastje waarmee je van je normale tv een smart tv maakt. Zodra je de Google Chromecast eenvoudig hebt geïnstalleerd is het mogelijk om apps als Netflix, Spotify, Youtube, Videoland en NPO Start naar je tv te streamen. De bediening van de Chromecast verloopt via de meegeleverde afstandsbediening of je smartphone, tablet of laptop/pc. De Google Chromecast werkt zowel op Android smartphones als iPhones. Maar ook het streamen vanaf laptops naar de Chromecast is mogelijk. De Chromecast maakt dus zelfs een Smart TV nog beter.

Is de nieuwe Google Chromecast met Black Friday in de aanbieding?

Vorig jaar werd de nieuwe Google Chromecast geïntroduceerd door Google. Het compacte apparaatje is dit keer uitgebreid met een afstandsbediening waardoor de bediening nog eenvoudiger en sneller gaat. Inmiddels is de nieuwe Chromecast ook in Nederland te koop. De verwachting is dan ook dat er veel Chromecast Black Friday deals zijn, want Google introduceert nieuwe producten vaak met korting om zo bekendheid te genereren. Met de nieuwe Chromecast is het mogelijk om 4K tv te kijken en wordt ondersteuning voor Dolby Vision en Dolby Atmos aangeboden. De adviesprijs van de Chromecast 4K is 69,99 euro. Maar we verwachten Black Friday deals met de nieuwe Chromecast van rond de 50,- euro.

Ook nieuw dit jaar is de Google Chromecast HD. Deze Chromecast kan je ook met de afstandsbediening bedienen en is met 39,99 euro een stuk goedkoper. Biedt jouw TV geen ondersteuning voor 4K content? Dan raden we aan om de Google Chromecast HD te bestellen.

Chromecast & Black Friday vorig jaar

Vorig jaar was de Google Chromecast Black Friday deal 25 % korting. Het was één van de best verkochte producten tijdens Black Friday. Dit jaar is de verwachting dat de Google Chromecast 4K met ongeveer 25 % korting zal worden verkocht, de prijs zal dan rond de 50 euro liggen. De Google Chromecast HD was de hele week voor 29,99 euro te koop.

Wat is Black Friday?

Black Friday is in Nederland inmiddels een ware concurrentie strijd tussen verschillende webshops om zoveel mogelijk te verkopen. Populaire producten worden tegen bodemprijzen en soms zelfs met verlies verkocht, om de klant maar naar de eigen webshop te halen. Bij veel aanbiedingen moet je er op tijd bij zijn, want op is vaak ook echt op. Dit jaar is Black Friday op , afgelopen jaar begonnen een aantal webshops al een week eerder met hoge korting op veel producten. Zodra Black Friday is begonnen laten we je dit meteen weten.