Chromecast Black Friday 2022

Google Chromecast Black Friday

Met een Chromecast maak je van iedere televisie en beeldscherm een Smart TV. De Chromecast was tijdens Black Friday vorig jaar dan ook een erg populair product. De kortingen liepen vorig jaar op tot 25 % en bij veel webshops was de Chromecast Black Friday deal dan ook snel uitverkocht. Tijdens Black Friday houden we de hele dag de beste Chromecast Black Friday aanbiedingen voor je in de gaten. Wij krijgen enkele dagen van tevoren van verschillende webshops alvast te horen wat de korting per webshop is en mogen dit met je delen zodra Black Friday van start gaat.

Chromecast Black Friday 2022

Op 25 november 2022 gaat Black Friday weer van start in Nederland. Zodra we toestemming hebben van de webshops delen we de beste Chromecast Black Friday deals op deze pagina.

  • Chromecast 3 Black Friday aanbiedingen (39,- euro)
  • Chromecast Ultra Black Friday aanbiedingen (79,- euro)
  • Chromecast 2020 Black Friday deals

De Google Chromecast is te koop bij: Bol.com

Wat kan je met de Google Chromecast?

Google Chromecast is een klein kastje waarmee je van je normale tv een smart tv maakt. Zodra je de Google Chromecast eenvoudig hebt geïnstalleerd is het mogelijk om apps als Netflix, Spotify, Youtube, Videoland en NPO Start naar je tv te streamen. De bediening van de Chromecast verloopt via een smartphone, tablet of laptop/pc. De Google Chromecast werkt zowel op Android smartphones als iPhones. Maar ook het streamen vanaf laptops naar de Chromecast is mogelijk. De Chromecast maakt dus zelfs een Smart TV nog beter.

Is de nieuwe Google Chromecast met Black Friday in de aanbieding?

In oktober werd de nieuwe Google Chromecast geïntroduceerd door Google. Het is de lang verwachte opvolger van de Chromecast uit 2018. Het compacte apparaatje is dit keer uitgebreid met een afstandsbediening waardoor de bediening nog eenvoudiger en sneller gaat. Hoewel de Google Chromecast in oktober werd geïntroduceerd is deze op dit moment nog niet in Nederland te koop. We houden uiteraard in de gaten of dit in november wel al het geval zal zijn. De verwachting is van wel! Ook verwachten we Chromecast 2020 Black Friday deals, want Google introduceert nieuwe producten vaak met korting om zo bekendheid te genereren. Met de nieuwe Chromecast is het mogelijk om 4K tv te kijken en wordt ondersteuning voor Dolby Vision en Dolby Atmos aangeboden. In Amerika is de prijs op dit moment 50 dollar, in Europa wordt de nieuwe Chromecast naar alle waarschijnlijkheid voor een prijs van 70 euro aangeboden. Mocht deze op tijd op voorraad zijn in Nederland, dan verwachten we Black Friday deals met de nieuwe Chromecast van rond de 50 euro.

Chromecast 3 of Chromecast Ultra?

Je hebt op dit moment de keuze uit de Chromecast 3 en Chromecast Ultra. De Chromecast Ultra is de beste Chromecast. De Chromecast Ultra maakt het mogelijk om in Ultra HD (4K) beelden te streamen. De Chromecast 3 kan beelden streamen in Full HD kwaliteit. De Chromecast Ultra is voor het verwerken van de beelden met 2 GB RAM een stuk sneller dan de Chromecast 3, die de beschikking heeft over 512 MB RAM. Extra voordeel van de Google Chromecast Ultra is dat als je WIFI niet zo sterk is, je de Ultra via de meegeleverde netwerk adapter ook bekabeld kan aansluiten. De Chromecast 3 kan je enkel via Wifi verbinden met het netwerk.

Chromecast & Black Friday vorig jaar

Vorig jaar was de Google Chromecast 3 Black Friday deal 25 % korting. Het was één van de best verkochte producten tijdens Black Friday. Ook dit jaar is de verwachting dat de Google Chromecast 3 met 25 % korting zal worden verkocht, de prijs zal dan 30 euro zijn.

Vorig jaar was er geen Google Chromecast Ultra Black Friday deal. Dit jaar verwachten we dat er ook met de Ultra een sterke aanbieding komt. Houdt deze pagina dus in de gaten!

Wat is Black Friday?

Black Friday is in Nederland inmiddels een ware concurrentie strijd tussen verschillende webshops om zoveel mogelijk te verkopen. Populaire producten worden tegen bodemprijzen en soms zelfs met verlies verkocht, om de klant maar naar de eigen webshop te halen. Bij veel aanbiedingen moet je er op tijd bij zijn, want op is vaak ook echt op. Dit jaar is Black Friday op 25 november 2022, afgelopen jaar begonnen een aantal webshops al op dinsdag met hoge korting op veel producten. Zodra Black Friday is begonnen laten we je dit meteen weten.