Bluesound biedt ondersteuning voor Dolby Atmos

Voor iedereen die op zoek is naar de ultieme bioscoop ervaring in huis heeft Bluesound er voor gezorgd dat de Bluesound Pulse Soundbar+ Dolby Atmos ondersteunt. Wat is Dolby Atmos en hoe werkt het op de Bluesound Pulse Soundbar+

Wat is Dolby Atmos?

Dolby Atmos belooft een krachtige en innovatieve luisterervaring! Maar wat is Dolby Atmos en hoe werkt het in combinatie met een soundbar? Dolby Atmos is een geluidsformaat van het merk Dolby. Eerder al kenden we Dolby Surround waarbij het geluid van meerdere kanten op je af kwam, bij Dolby Atmos komt het geluid niet alleen van voor en achter, maar zelfs van boven. Een regenbui of scene met een overvliegend vliegtuig klinkt sinds de introductie van Dolby Atmos dus nog realistischer.

In bioscopen wordt het geluid van bovenaf verzorgd door speakers die ook hoger geplaatst zijn, maar thuis wil je natuurlijk geen speakers aan het plafond hangen. Daarom wordt de richting van de speakers in een soundbar steeds belangrijker, deze zorgen door middel van weerkaatsing dat het geluid van boven komt.

Hoe werkt Dolby Atmos op de Bluesound Pulse Soundbar+ ?

De Bluesound Pulse Soundbar+ maakt gebruik van perfect gepositioneerde luidsprekers om het geluid te laten weerkaatsen via het plafond naar de luisterpositie. De acht klasse D-luidsprekers van 120 watt produceren een krachtig, bewegend geluid met een diepe bas en rijke details. De soundbar wordt aangestuurd door een quad-core processor die op ultrasnelle snelheden de audio verwerkt voor de hoogste kwaliteit.

Dolby Atmos zorgt voor een driedimensionale luisterervaring die de bioscoopervaring evenaart. Met de vier luisterprofielen kan je de luisterbeleving instellen op film, muziek, late night of uit. Zodat je zelf de controle neemt over de geïntegreerde Dolby Atmos instellingen.

De Bluesound Pulse Soundbar+ is te koop bij Bol.com & Expert

Wat kan je met de Bluesound Pulse Soundbar+

De Bluesound Pulse Soundbar+ wordt ook wel gezien als één van de beste multiroom soundbars. De focus van Bluesound op Hi-Res Audio komt ook naar voren in het ontwerp van deze soundbar en maakt het een soundbar voor echte audiofielen. Maar wat maakt de Bluesound Pulse Soundbar+ zo bijzonder:

  • Dolby Atmos voor een realistische geluidservaring
  • Stream muziek via alle populaire streamingdiensten
  • Speel muziek af uit je eigen muziekbibliotheek of via aptX HD Bluetooth
  • Sluit de soundbar aan via HDMI eARC voor de beste audiobeleving
  • Bedien de Pulse Soundbar+ met de afstandsbediening van je tv, zodat je niet weer een extra afstandsbediening op de bank hebt liggen
  • Bedien de soundbar met je stem via Google Assistant en Amazon Alexa
  • Biedt ondersteuning voor Apple Airplay 2