Sonos Roam in kleur

Een wens van veel Sonos liefhebbers is in vervulling gegaan. De meest compacte Sonos speaker, de Sonos Roam, is verkrijgbaar in kleur. Wil je dus weleens wat anders dan Sonos zwart en wit, dan heb je bij de Sonos Roam nu de keuze uit blauw, groen en oranje. De Sonos Roam blijft verder uiteraard dezelfde speaker die je zowel via wifi met de app kan bedienen of direct via Bluetooth. Verder is de Sonos Roam voorzien van een accu, zodat je deze overal mee naar toe kan nemen.

In welke kleuren is de Sonos Roam beschikbaar?

In tegenstelling tot het merendeel van de speakers van Sonos, is de Sonos Roam verkrijgbaar in de kleuren Olive (groen), Wave (blauw) en Sunset (oranje). Naast deze hippe kleuren is de speaker uiteraard ook nog steeds verkrijgbaar in het zwart en wit.

De gekleurde Sonos Roam is exclusief verkrijgbaar op Sonos.com

Wat is de Sonos Roam voor speaker?

De Sonos Roam is de meest compacte speaker van Sonos. Je kan de Sonos Roam bedienen vanuit de Sonos app als de speaker verbonden is via je wifi netwerk. Ben je buiten bereik van je Wifi netwerk, dan kan je de Sonos Roam ook via bluetooth koppelen. Omdat de Sonos Roam een accu heeft, kan je ook zonder stopcontact in de buurt maar liefst 10 uur naar je favoriete muziek luisteren.

Via Trueplay kan je met een iPhone of iPad het geluid perfect tunen op basis van de omgeving waar de speaker staat. Met de ingebouwde microfoon is het ook mogelijk om via Google Assistant en Sonos Assistant je slimme functies te activeren.

Ga naar Sonos.com om de speaker zelf te bestellen.

Sonos Roam updates

Sinds de introductie van de Sonos Roam zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd om de accu langer mee te laten gaan. Een veelgehoorde klacht was dat de accu snel leegliep als de speaker in standby modus stond. Volgens Sonos zijn deze problemen inmiddels opgelost. Ook kan je de Sonos Roam nu opstarten met de play-knop en wordt er een waarschuwing in de Sonos app gegeven als de Sonos Roam met een oplader met te weinig vermogen wordt opgeladen.

Sonos Roam kopen

De Sonos Roam in Olive (groen), Wave (blauw) en Sunset (oranje) is exclusief verkrijgbaar bij Sonos.com voor 199,- euro. Op zoek naar de Sonos Roam in zwart of wit? Deze is vaak voordeliger verkrijgbaar bij onderstaande webshops: