Soundboks Black Friday

Ook dit jaar zijn er weer scherpe Black Friday deals met Soundboks. Soundboks is een bluetooth speaker merk met indrukwekkende bluetooth partyspeakers. De Soundboks Gen 3 speaker gaat maar liefst 40 uur mee op één accu. Mocht dat niet voldoende zijn, dan is het mogelijk om een extra accu aan te schaffen voor nog eens 40 uur muziek. De Soundboks is uiteraard te koppelen met je smartphone via bluetooth, maar de speaker heeft ook ingangen voor microfoons, een DJ-mixer of andere instrumenten. Het is dus de perfecte mobiele discotheek die je snel klaar zet met perfect geluid.

Waar vind ik de beste Soundboks Black Friday deal van 2024?

We controleren ieder uur waar je de beste Soundboks Black Friday deals vindt:

Alle varianten zijn beschikbaar op HifiKlubben.

Wat is Soundboks?

Soundboks is een bluetooth speaker die ieder feest naar een hoger niveau tilt. De Soundboks Gen 3 is alweer de derde generatie van deze partyspeaker. Met zijn 43 cm. bij 66 cm. is het een behoorlijk grote bluetooth speaker dat een maximaal volume aan kan van maar liefst 126 decibel. Je kan de speaker zowel op netstroom als via de accu afspelen. De accu geeft je maar liefst 40 uur achter elkaar muziek. Let op, want dit is getest met het volume op gemiddeld niveau. Bij een hoger volume raakt de accu sneller leef.

Het metalen rooster kan je aan de voorkant losmaken en in een andere kleur spuiten, zodat je een unieke Soundboks party speaker hebt.

De Soundboks is bestand tegen regen, bier en extreme hitte en kou. Ook kan deze speaker tegen een stootje omdat deze bestaat uit een stevige constructie van multiplex en metaal.

Je kan je smartphone via bluetooth koppelen met de Soundboks. Ook is het mogelijk om via de XLR (analoog) en Mini-jack/AUX ingang een audioapparaat, bijv. laptop, dj-mixer of muziekinstrument via een audiokabel aan te sluiten op de speaker.

Soundboks & Black Friday

Ieder jaar zijn er tijdens Black Friday verschillende deals te vinden met Soundboks. De speakers zijn de rest van het jaar niet in de aanbieding, dus is het een populaire partyspeaker tijdens Black Friday. Vorig jaar was de korting 100 euro, oftewel ongeveer 11 % korting op de reguliere prijs.