Sonos Three

We krijgen regelmatig de vraag wanneer de Sonos Three wordt geïntroduceerd door Sonos. Na de Sonos One, is de verwachting dat er dit jaar nog een vernieuwde Sonos Three op de markt wordt gebracht. Na eerder al verbeteringen van de Sonos Play:5, Sonos Play:1 en Sonos Connect:AMP, lijkt de Sonos Play:3 de volgende speaker die klaar is voor een make over. 

Wat kunnen we verwachten van de Sonos Three

  • Net als bij de Sonos One, is de verwachting dat stembediening mogelijk is op de Sonos Three.
  • Eenvoudige bediening via de Sonos app op zowel Android als iOs smartphones en tablets.
  • Te gebruiken als achterspeakers voor surround.

Met name het binnenwerk en de techniek zal worden aangepast aan de nieuwste technologieën is de verwachting. Het ontwerp zal net als de Play:5 en Sonos One iets strakker worden met touch knoppen i.p.v. drukknoppen.

Stembediening

Nieuw zal de stembediening zijn. Deze werd al ingevoerd op andere Sonos speakers en bij een nieuwe versie van de Sonos Three, dan zal daar ook spraakbesturing aan worden toegevoegd zo is de verwachting. Je kan dan muziek afspelen door het geven een stem commando. Ook kan je de speaker bijvoorbeeld vragen naar het nieuws, de weersvoorspelling of je agenda.

Surround

Heb je de beschikking over een Sonos Beam, Playbar of Playbase, dan is het ook mogelijk om de Sonos Three te gebruiken als achterspeakers in een surround opstelling. Je hebt in dat geval twee Sonos Three’s nodig voor een linker en rechter achterspeaker.

Wanneer te koop?

Sonos laat weinig los over nieuwe speakers, het is dan ook altijd gissen over wanneer een speaker een update krijgt. Onze verwachting is echter dat in 2021 de Sonos Three zal worden aangekondigd.