Sonos Sub Mini Black Friday deals

Ben jij op zoek naar de beste Sonos Sub Mini Black Friday deals? Gedurende Black Friday verzamelen we de Black Friday aanbiedingen met de Sonos Sub Mini bij alle webshops. De korting wil nog weleens schommelen, dus kijken we 24/7 wat de beste prijs voor jou is.

De dit jaar geïntroduceerde Sonos Sub Mini is net voor Black Friday onthuld. Het lijkt er dan ook op dat Sonos de Sub Mini tijdens Black Friday groots onder de aandacht wil brengen met een mooie aanbieding. Op dit moment zijn we al op de hoogte gesteld door verschillende webshops wat de aanbiedingen zijn en we kunnen alvast melden dat de Sonos Sub Mini met een mooie korting verkrijgbaar is. Zodra de aanbiedingen online staan lees je dat hier als eerste.

Beste Sonos Sub Mini Black Friday aanbiedingen

De Sonos Sub Mini is de nieuwste subwoofer van Sonos. We verwachten dit jaar aanbiedingen met de Sonos Sub Mini bij onder meer Bol.com, Coolblue en HifiKlubben. Op dit moment weten we al van verschillende webshops wat de aanbiedingen zijn, tijdens Black Friday controleren we ieder uur de prijzen voor de beste Sonos Sub Mini Black Friday deal:

De adviesprijs van de Sonos Sub Mini is 499,- euro

Waar vind je de hoogste korting op de Sonos Sub Mini?

Ondanks de hoge kortingen die je tijdens Black Friday krijgt op Sonos, is het in veel gevallen nog steeds voordeliger om gebruik te maken van het Sonos Upgrade Programma voor de hoogste korting op de Sonos Sub Mini. In het kort krijg je korting als je in het verleden Sonos speakers of andere componenten gekocht hebt. Deze oudere speakers werken niet altijd meer met de nieuwe Sonos S2 app en daarom kan je ze gebruiken voor het verkrijgen van korting. De Sonos Speakers worden niet gedeactiveerd en blijven werken zoals normaal en met de voucher in je Sonos account is het mogelijk om op de officiële webshop nieuwe Sonos producten te bestellen met een korting tussen de 15 en 30 %.

Wat is de Sonos Sub Mini?

De Sonos Sub Mini is de kleine variant van de Sonos Sub. Ondanks het compacte formaat voegt de Sonos Sub Mini een diepe en krachtige bas toe aan je Sonos systeem. Je combineert de Sonos Sub het beste met een Sonos soundbar, bijvoorbeeld de Sonos Beam of Sonos Ray, en twee achter speakers, bijvoorbeeld de Sonos One SL. De Sonos Sub Mini geeft lage tonen weer, die de soundbar of achterspeaker niet kunnen laten horen, zodat je films en muziek nog intenser kunnen worden beleefd. De behuizing is ontworpen om trillingen te voorkomen, zodat je perfect home cinema geluid krijgt.

Sonos Sub & Black Friday vorig jaar

Vorig jaar waren er verschillende deals met de Sonos Sub. De Sonos Sub Mini was vorig jaar nog niet geïntroduceerd en daarmee kunnen we dus niet vergelijken, maar de korting op de Sonos Sub liep op tot wel 20 % bij een aantal webshops. Er zat nog wel een verschil tussen de Sonos Sub Wit en Sonos Sub Zwart, de witte variant werd namelijk nog goedkoper aangeboden. De Sonos Sub Zwart was in veel webshops desondanks sneller uitverkocht.

Over Black Friday

Black Friday is ieder jaar eind november een jaarlijks koopjesfestijn waarbij onder meer elektronica in de aanbieding is. Bij sommige producten moet je er dan ook snel bij zijn, omdat anders de voorraad op is. Dit jaar verwachten we dat Black Friday al een weekend eerder van start gaat, zodat iedereen zijn gekochte artikelen op tijd in huis heeft.