Sonos en Samsung Wireless hebben op dit moment een aantal interessante acties lopen waarbij u gratis een abonnement op streamingdienst Deezer ontvangt bij aankoop van een product van het desbetreffende merk.

Deezer

Deezer is een streamingdienst waarmee u meer dan 35 miljoen nummers naar uw mobiel, tablet, pc of draadloze speaker streamt. Met de offline modus is het zelfs mogelijk om zonder internet- of 3g/4g verbinding te luisteren naar uw favoriete muziek. Een abonnement kost normaal gesproken 9,99 euro per maand.

Sonos

Bij Sonos krijgt u op dit moment bij aankoop van een Sonos speaker, Playbar, Sub, Connect of Connect:AMP gratis een jaar-abonnement op Deezer t.w.v. 120 euro! Een ideaal moment om te beginnen met Sonos of uw Sonos systeem uit te breiden. Sonos i.c.m. een gratis jaarabonnement op Deezer is verkrijgbaar bij Coolblue! (Update 6-1-2015: Actie inmiddels afgelopen!)

Samsung Multiroom

Ook Samsung Multiroom heeft op dit moment een interessante actie in samenwerking met Deezer. Bij Samsung krijgt u als u nu een speaker koopt gratis een abonnement van drie maanden op Streamingdienst Deezer. Daarnaast krijgt u afhankelijk van het type speaker dat u koopt een cashback van 25 euro tot 75 euro. Coolblue heeft de verschillende cashback bedragen op een rijtje gezet.(Update 11-04-2017: Cashback actie inmiddels afgelopen en Samsung Multiroom is inmiddels niet meer verkrijgbaar!)

Acties andere merken

Coolblue heeft een handig overzicht gemaakt van alle acties die op dit moment gelden bij verschillende merken.

Menu