Nieuwe receivers Denon en Marantz werken met Heos

Denon en Marantz hebben bekend gemaakt dat enkele nieuwe receivers van beide merken compatibel zullen zijn met het Heos multiroom systeem. Het zal met deze receivers dus mogelijk zijn om ze te koppelen met je huidige speakers van Heos en ze te bedienen met de Heos app.

Denon

Het gaat voorlopig om de modellen Denon AVR-X2400H en Denon AVR-X1400H. Met deze receivers kan je muziek afspelen, maar ook verbinden met je TV voor geweldig home cinema geluid bij het afspelen van films en series.

Via de Heos app kan je muziek streamingdiensten als Spotify en Deezer afspelen via je receiver en andere Heos speakers in het netwerk. Het is zowel mogelijk om je smartphone of tablet te koppelen via Wifi als via bluetooth.

De AVR-X1400H en AVR-X2400H zijn vanaf midden juni verkrijgbaar voor respectievelijk 549,- euro en 699,- euro.

Marantz receiver

Ook Marantz introduceert in juni een nieuwe receiver welke compatibel is met de Heos app en Heos speakers. De nieuwste features en technieken vind je in de Marantz NR1608 en Marantz NR1508. Zo ondersteunt de receiver 4K Ultra HD-content en is ook het afspelen van HDR-content met Dolby Vision mogelijk om af te spelen. Het streamen van muziek van streamingdiensten als Spotify en Deezer is mogelijk via de Heos app. Ook kan je de receiver koppelen met Heos speakers.

De Marantz NR1608 en NR1508 zijn vanaf juni te koop bij de verschillende audioshops. Voor de NR1608 betaal je 749,- euro en de NR1508 is beschikbaar voor 579,- euro.