Ultimate Ears Megaboom 3 review

UE Megaboom 3 review

De UE Megaboom 3 is ontworpen om draadloos de perfecte geluidbeleving te geven tijdens een feestje, het is dan ook een echte bluetooth party speaker. Het is een draadloze speaker die je in huis kan plaatsen of op een feestje. Dankzij het ronde ontwerp van de speaker kan je 360 graden geluid afspelen. Iedereen kan zo de muziek goed horen waar je je ook in de kamer bevindt. In deze UE Megaboom 3 review bespreken we de grootste bluetooth speaker van het merk Ultimate Ears.

Duidelijk en helder geluid

Ondanks het formaat (18,4 x 7,3 cm.) komt er uit de UE Megaboom 3 een luid en helder geluid. De duidelijke bas kan je echt voelen net als elke noot die echt bij je binnenkomt via de speaker. Er komt een zeer krachtig geluid uit de relatief kleine speaker.

Bedien de speaker met slechts één knop

Bovenop de UE Megaboom 3 zit een grote Magic button. Je kan hiermee eenvoudig een nummer afspelen, pauzeren of skippen. De muziek zelf wordt gestreamd via je een app op je smartphone of tablet, bijvoorbeeld Spotify of Deezer. Je kan zo eenvoudig je favoriete nummers afspelen tijdens een feestje.

100% waterdicht

Wil je muziek luisteren in het zwembad of tijdens het douchen? De UE Megaboom 3 is de ideale oplossing. De speaker heeft een IP67 gecertificeerde bescherming tegen water- en stof. Dit betekent dat je de speaker zelfs in het zwembad mag gooien. Hij kan 30 minuten lang onderwater blijven. De makers hebben de behuizing ook nog eens zo gemaakt dat de speaker blijft drijven. Ideaal als je een zwembadfeest geeft.

Koppel de speakers voor extra muziek

Vind je één speaker net te weinig? Geen probleem via de speciale Ultimate Ears app kan je meerdere speakers met elkaar koppelen. Je krijgt zo de perfecte geluidsbeleving, dankzij de samenwerking met twee apps. Overigens kan je ook speakers uit andere generaties koppelen tot maximaal 150 speakers.

Lange batterijduur

Eén van de grote pluspunten van de UE Megaboom 3 is dat de speaker een indrukwekkende batterijduur van 20 uur heeft. Je kan zo echt de hele dag door muziek luisteren zonder de batterij op te laden. Via een aparte oplaaddock kan je de speaker weer draadloos opladen.

UE Megaboom 3Muziek streamen via Bluetooth

Via de app en Bluetooth kan je draadloos muziek streamen naar de speakers. Het bereik is maar liefst 45 meter. Je kan dus zelfs in een andere kamer je favoriete liedje aanzetten. Het bereik is bij Ultimate Ears veel groter dan bij andere merken als JBL, Bose en Fresh ’n Rebel.

Kies je favoriete kleur

De UE Megaboom 3 is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kan online kiezen voor een kleur die bij je past of bij je feestje past.

UE Megaboom 3 kopen