Ultimate Ears Boom 2 review

UE Boom 2 review

Ben je op zoek naar een compacte 360 graden bluetooth speaker? De UE Boom 2 is een compacte bluetooth speaker met 360 graden geluid die je overal eenvoudig mee naar toe neemt. Je zet de speaker midden in de kamer of tuin en hoort van alle kanten muziek. Het is niet voor niks één van de populairste 360 graden speakers van dit moment. Tijd dus voor een review van de UE Boom 2.

Specificaties UE Boom 2

De UE Boom 2 is een 360 graden Bluetooth speaker. Deze speaker heeft geen duidelijke voor- en achterzijde, maar produceert 360 graden muziek met een totaal vermogen van maar liefst 15 watt.

Via de equalizer in de app kan je de speaker volledig naar wens instellen. Hierdoor kan je de bas precies naar wens instellen. De speaker heeft al met al een helder geluid en is handig te bedienen via je smartphone of via de knoppen op de speaker.

Heb je een feestje? Via de UE app is het mogelijk om twee Ultimate Ears bluetooth speakers met elkaar te koppelen voor stereogeluid.

De Bluetooth speaker heeft een ruim bluetooth bereik van maar liefst 30 meter. Dit bereik is vele malen verder dan bij andere merken, waar het bereik meestal rond de tien meter ligt.

UE Boom 2 waterdicht

De UE Boom 2 is een veelzijdig apparaat. Je kan de speaker zowel binnenshuis als in de tuin gebruiken. Heb je geen elektriciteit buiten? De UE Boom 2 heeft een accuduur van 15 uur, dus je kunt urenlang muziek luisteren als er even geen stopcontact in de buurt is. En wordt de speaker vies? Dan kun je het apparaat gewoon afspoelen onder de kraan, want de UE Boom 2 is waterdicht. Ook tijdens ruige feestjes hoef je je geen zorgen te maken, want de box is schokbestendig en kan dus prima tegen harde schokken en stoten.

Plus- en minpunten

Pluspunten:

  • De UE Boom 2 is een 360 graden speaker.
  • Lange accuduur.
  • Water- en stofdicht.
  • Schokbestendig.
  • Je kunt twee speakers via de UE app aan elkaar koppelen.
  • De speaker heeft een ingebouwd microfoon, die je kunt gebruiken voor het voeren van telefoongesprekken.

Minpunten:

  • Geen USB-ingang voor het opladen van je smartphone.
  • De bas van is minder duidelijk aanwezig.