Sonos Playbar

Sonos PlaybarSonos Playbar: Kenmerken

Sonos is één van de weinige multiroom audiosystemen met een soundbar. Met De Sonos Playbar haalt u niet enkel een HiFi soundbar in huis, maar tevens een extra component voor uw Sonos-installatie. Met maar liefst 9 geïntegreerde speakers vult de Sonos Playbar elke kamer met een Ultra-realistisch geluid voor het spelen van games, het kijken naar films en tv series en uiteraard voor het luisteren naar uw favoriete muziek via de Sonos App. In combinatie met een Sonos Sub en twee Sonos Play:1 speakers creëert u een geweldige Dolby Surround thuisbioscoop ervaring, zonder dat u last heeft van de kabels die de speakers achter u van een signaal moeten voorzien. Niks op tv, dan zet u via de Sonos app één van de tienduizenden internetradiozenders op of streamt u muziek via Spotify, Deezer, uw PC of netwerk harde schijf. De Sonos app is zeer gebruiksvriendelijk en u maakt moeiteloos één zone aan voor uw tv hoek, zodat anderen in het huis die geen tv kijken geen last hebben van het TV-geluid.

Sonos Playbar SpecificatiesSonos Playbar: Specificaties

De Sonos Playbar is enkel in de kleur zwart te koop. De soundbar heeft een subtiel mat speakerdoek met een aluminium afwerking. Aan de zijkant zit een volume knop en dempknop, welke u uiteraard ook via de app kunt bedienen. Onder het speakerdoek zitten zes woofers en drie tweeters. De buitenste tweeters zijn naar buiten gericht, zodat er een zo breed mogelijk klankbeeld wordt gecreëerd. De Playbar maakt vierentwintig miljoen berekeningen per seconde, waardoor er een optimale output uit de drivers komt voor een perfecte balans in geluid. De negen klasse D, digitale versterkers zorgen voor een grandioos harmonieus HiFi geluid. Met de nachtmodus comprimeer je het volume, zodat het geluid eventuele slapers niet stoort. De ingebouwde versnellingsmeter stelt de positionering van de Playbar vast en past de equalizer aan aan de positie van de playbar, of deze nou aan de muur hangt of onder de tv geplaatst is.

Installatie Sonos Playbar

De installatie van de Sonos Playbar is eenvoudig. U sluit de Playbar aan op uw televisie via een optische audiokabel en het werkt vrijwel direct. Zorg via de app dat uw Sonos Playbar herkent wordt in uw netwerk en ook het streamen van muziek gaat vrijwel automatisch. U kunt de Sonos Playbar ook indien gewenst direct aansluiten op uw netwerk middels een UTP-kabel, in dat geval is een Bridge niet nodig.

Een traag Wifi signaal?

Geen nood, want Sonos verbindt alle apparaten middels het eigen Sonosnet. Dit is een sterk eigen netwerk van Sonos en daardoor vrij van storing. Sonosnet is qua bereik ook niet afhankelijk van uw router, omdat het signaal wordt doorgegeven van speaker naar speaker. Sluit een Sonos Boost aan op uw router in de meterkast, deze zendt het signaal naar een speaker in de woonkamer welke het signaal weer doorstuurt naar de volgende speaker in het huis. Merkt u toch nog dat het signaal te zwak is waardoor er verkeerde lipsync optreed bij het afspelen van uw films of TV-series, dan biedt de Sonos Boost een mogelijk oplossing om het signaal te versterken en te zorgen voor een goede synchronisatie van de speakers met de televisie. Wij raden sowieso een Sonos Boost aan indien u een Sonos Playbar en Sub aanschaft in combinatie met twee Sonos Play:1 speakers voor surround.

Sonos Playbar kopen

De Sonos Playbar is inmiddels opgevolgd door de Sonos ARC

Voor de beste aanbiedingen van de Sonos Playbar kijk je op de Sonos aanbieding pagina

Verschillende voordeelbundels met de Sonos Beam bij Tink