Sonos Play:5

Sonos Play 5Sonos Play:5 kenmerken

De Sonos Play:5 is inmiddels vervangen door de Sonos Five

De Sonos Play:5 is de nieuwste speaker van de draadloze Sonos speakers, althans de oude Sonos Play 5 is vervangen door een nieuw model. Naast een strakker en moderner design is het nieuwe model ook qua technologie en drivers geheel vernieuwd. Zo is de opstelling van de drivers heel anders dan bij het oude model. Wat ook nieuw is, is dat je de speaker zowel horizontaal als verticaal kunt neerzetten, de output van de speaker wordt automatisch aangepast aan de wijze waarop je de speaker neerzet. Net als de Play 1, kan de Play 5 in vochtige ruimtes als de badkamer worden geplaatst.

Ook de nieuwe Sonos Play 5 is een kamer vullende alles in één speaker. De speaker heeft drie luidsprekers voor lage- en middeltonen en drie luidsprekers voor de hoge tonen. Het resultaat is een geweldig en kristalhelder geluid dat zich met gemak kan meten met meer complexe muziekinstallaties. De filterinstellingen, actieve equalizer en synchronisatie van het muzieksysteem zorgen voor een ongekende audio-ervaring, waarbij de muziek thuis wordt gereproduceerd zoals deze in de studio door de artiest is opgenomen. Met een Sonos muzieksysteem is er geen sprake van verlies van geluidskwaliteit. U kunt per speaker en zone de lage en hoge tonen, balans en het volume instellen. Ook is het mogelijk om twee speakers in uw kamer te zetten, waarbij u de ene speaker als het rechter kanaal instelt en de andere speaker als linker kanaal voor optimaal stereo effect. Verder is de nieuwe Sonos Play 5 geschikt als achterspeaker voor 5.1 surround in combinatie met de Sonos Playbar of Sonos Playbase.

Sonos Play:5 design

De Sonos Play:5 heeft een strak en veelzijdig design. De speaker is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De Play:5 is draadloos te bedienen met een tablet, smartphone en PC. Met de Sonos software heb je toegang tot nationale en internationale radiozenders, Spotify, Deezer en de persoonlijke muziekbibliotheek op uw computer of netwerk harde schijf.

Gewicht: 6,36 kilo
Afmetingen: 36,4 x 20,3 x 15,4 cm.(breedte x hoogte x diepte)

Sonos Play:5 kopen

De Sonos Play:5 is inmiddels vervangen door de Sonos Five

Op zoek naar de laagste prijs voor de Sonos Play 5? Kijk dan op de Sonos aanbiedingen pagina of vergelijk de prijzen van de Sonos Play 5:

*Sonos Boost: De Sonos Boost zorgt ervoor dat je geen last hebt van storingen. Het is een signaalversterker die je via een UTP-kabel koppelt aan je router. Hierdoor wordt er een speciaal SonosNet netwerk gecreëerd dat het signaal doorgeeft tussen verschillende Sonos apparaten. Heb je een zwak Wifi signaal of wil je dat je Sonos speakers niet zorgen voor storingen in je netwerk, dan is het aan te raden om minimaal één Sonos apparaat te verbinden met een UTP-kabel. Het beste kan je hiervoor de Sonos Boost gebruiken, deze heeft drie antennes die krachtiger zijn dan een normale router en het signaal 360 graden verspreiden. Lees er hier alles over.