Sonos Play:1

Sonos Play:1Sonos Play:1 kenmerken

De Sonos Play:1 is een ideale draadloze speaker om het Sonos systeem bij u thuis te introduceren. U zult er van verstelt staan hoeveel geluid deze op het oog kleine speaker met gemak produceert. De twee drivers met afzonderlijke versterkers vullen zowel een kleine als grote kamer met een kraakhelder, krachtig en rijk geluid. Uiteraard is deze speaker ideaal voor kleinere ruimtes als badkamer, keuken en slaapkamer, maar ook in een woonkamer van gemiddelde grote zorgt de speaker voor een kamer vullend geluid.

Met het strakke en veelzijdige design van de Play:1 zet je de speaker met trots op een prominente plek van de kamer. De Play:1 is te bestellen in het zwart en in het wit.

De Play:1 is uiteraard draadloos te bedienen met iedere smartphone, tablet en computer. Met de Sonos software heeft u toegang tot meer dan honderdduizend radiozenders, Spotify, Deezer en uw persoonlijke muziekbibliotheek.

Ga meteen naar de beste Sonos aanbiedingen van dit moment

Sonos Play:1 kopen

Bekijk de laatste Sonos aanbiedingen

De Sonos Play:1 heeft inmiddels twee opvolgers, de Sonos One (slimme speaker) en Sonos One SL (zonder stembediening).

*Sonos Boost: De Sonos Boost zorgt ervoor dat je geen last hebt van storingen. Het is een signaalversterker die je via UTP-kabel koppelt aan je router. Hierdoor wordt er een speciaal SonosNet netwerk gecreëerd dat het signaal doorgeeft tussen verschillende Sonos apparaten. Heb je een zwak Wifi signaal of wil je dat je Sonos speakers niet zorgen voor storingen in je netwerk, dan is het aan te raden om minimaal één Sonos apparaat te verbinden met een UTP-kabel. Het beste kan je hiervoor de Sonos Boost gebruiken, deze heeft drie antennes die krachtiger zijn dan een normale router en het signaal 360 graden verspreiden. Lees er hier alles over.