Heos aanbieding

Heos Review

Heos by Denon is niet vaak in de aanbieding. Wel zijn er bij sommige webshops Heos aanbiedingen in de vorm van bundelkorting. Ook kan je op sommige dagen bij een aantal webshops profiteren van kortingen op het volledige assortiment en dus ook op Heos. Wij houden de webshops met Heos aanbiedingen scherp in de gaten en informeren je via deze pagina over een Heos aanbieding.

Heos by Denon aanbiedingen

Hier hebben we alle Heos aanbiedingen op een rijtje gezet.

Heos by Denon wordt op dit moment vervangen door Denon Home, de Denon Home speakers en laatste Heos speakers zijn te koop bij:

Denon Home aanbiedingen

Heos tijdelijke aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen tijdelijke aanbiedingen, wel heb je bij de volgende webshops korting bij aanschaf van een geretourneerde of showroom Heos speaker. Dit zijn speakers waar vaak niks mee aan de hand is, maar die niet meer als nieuw kunnen worden verkocht.

Heos bundelkorting

Bij de volgende webshops krijg je korting als je minimaal twee Heos speakers besteld. De volgende webshops hebben op dit moment interessante Heos bundelkortingen:

  • Bij HifiKlubben krijg je op dit moment bundelkorting op een aantal Heos speakers

Heos by Denon homecinema aanbiedingen

Heos by Denon heeft twee soundbars voor homecinema. Weet je niet welke je moet kiezen, lees dan ons blog Heos Bar of Heos Homecinema?

Heos Homecinema – Bestaande uit een soundbar en subwoofer. Enkel geschikt voor 2.1 homecinema, draadloze Heos achterspeakers dus niet mogelijk. Standaardprijs: 799,- euro

Heos Bar – Deze bestaat uit een 3.0 soundbar. De Heos Bar is wel te koppelen met een draadloze subwoofer en Heos achterspeakers. Standaardprijs: 999,- euro

De standaardprijs van Heos homecinema zorgen voor een flinke investering, korting is dus altijd welkom.

Heos korting

Heos is niet vaak in de aanbieding. Het is dan ook uitzonderlijk als de speakers tegen een scherpe prijs worden aangeboden. Ons advies is dan ook om deze pagina regelmatig te checken op acties bij de verschillende webshops. Wij checken iedere dag automatisch de prijzen bij de populairste audioshops op scherpe aanbiedingen en delen deze direct op deze pagina. Met name rond de feestdagen en Black Friday  wordt er gestunt met Heos by Denon.