Heos 1

Heos 1

Een van de betere multiroom systemen is Heos by Denon. De Heos 1 is de kleinste speaker van de vier Heos speakers. De Heos 1 biedt talloze functies en opties voor de muziekliefhebber zonder dat deze enorm veel ruimte in beslag neemt.

Heos is niet meer te koop, de opvolger heet Denon Home

Plus- en minpunten Heos 1

+ Het Heos 1 multi-room systeem geeft je de mogelijkheid in iedere kamer in het huis muziek te streamen en verschillende speakers synchroon muziek te laten spelen
+ De Heos 1 speaker speelt internetradio en streamingdiensten zonder problemen af
+ De Heos 1 is ook te koppelen met smartphone of tablet via Bluetooth
+ Je maakt de speaker volledig draadloos met de optionele Heos Go Pack (Accu)
 De Heos 1 ondersteunt geen AirPlay

Met de Heos 1 kan je genieten van muziek in iedere kamer. De compacte wifi speaker is onderdeel van het HEOS multi-room systeem. Je kan meerdere van deze speakers met elkaar verbinden, ze verspreiden door het huis en zo dus in iedere ruimte een heerlijk warm en naadloos geluid verspreiden. Je kan ze natuurlijk ook in dezelfde kamer neerzetten en zo een stereopaar realiseren. In combinatie met de digitale versterker en de DSP geniet je van een vol en helder geluid. Je kan de speakers bedienen met de bijbehorende HEOS app. Hiermee stream je muziek draadloos via bijvoorbeeld Spotify Connect, vanaf een smartphone of een tablet, rechtstreeks naar de Heos 1 Speaker.

Standaard wordt de Heos 1 geleverd met stroomadapter, 3,5 mm kabel, ethernet kabel en snel start gids.

Belangrijkste kenmerken Heos 1

  • Draadloos luisteren naar al je favoriete nummers via Bluetooth en via Wifi audio streaming.
  • De Heos is voorzien van een compacte behuizing welke vochtbestendig is waardoor de speaker ook prima in de badkamer geplaatst kan worden.
  • Je kan een harde schijf of USB stick met muziek eenvoudig aansluiten via de USB-poort, maar er is ook een stereo-ingang aanwezig om analage geluidsbronnen aan te sluiten.
  • De Heos 1 is voorzien van de geavanceerde DSP (Digital Signal Processing) technologie wat een volledige frequentie bereik oplevert, met een aangepaste equalizer geluidsregeling voor een vloeiende en natuurlijke balans en een digitale 2-kanaals klasse D versterker.
  • Deze speaker beschikt over twee speciaal ontworpen drivers bestaande uit een mid-range driver en een dome tweeter. Beide zijn gehuisd in een vochtbestendige behuizing.
  • De Heos 1 heeft haar optimale geluid te danken aan een zeer nauwkeurig ontworpen algoritme om het geluid van streamingdiensten perfect draadloos te kunnen verwerken naar één of meerdere van de Heos speakers.

Heos 1 kopen

Heos is niet meer te koop, Denon heeft met de Denon Home inmiddels een vervangende smart speaker lijn op de markt die ook werkt met de Heos app.