Bose SoundTouch aanbieding

Bose SoundTouch aanbiedingenBose SoundTouch is regelmatig in de aanbieding. Met name de Bose SoundTouch 10 en Bose SoundTouch 20 zijn regelmatig in de aanbieding. In tegenstelling tot veel andere multiroom merken, zijn er voor de Bose SoundTouch weinig bundelkortingen te vinden. Je moet het dan ook met name hebben van aanbiedingen per speaker en bijvoorbeeld retour producten die voor een lagere prijs worden aangeboden. Ook tijdens speciale aanbiedingsdagen van verschillende webshops zijn er veel Bose Soundtouch aanbiedingen, want de ook de prijzen van Bose gaan in dat geval omlaag bij veel webshops.

Op deze pagina updaten we de prijzen van Bose SoundTouch vierentwintig uur per dag, zodat je de prijzen goed kan vergelijken bij alle webshops.

Retour aanbiedingen

Maakt het jou niet uit dat een speaker een beschadigde verpakking heeft of al een keer uit de doos is gehaald? Kijk dan ook zeker even bij de Retourdeals van Bol.com. De korting is in de meeste gevallen meer dan 15 %, terwijl er met de speakers niks aan de hand is. Het is echter niet toegestaan om de speakers weer als nieuw te verkopen, vandaar de korting. Mocht de speaker toch beschadigd zijn, dan wordt dit er bij vermeld zodat je van tevoren weet.

Bose SoundTouch aanbiedingen

Bose SoundTouch 10 Bose SoundTouch 20 Bose SoundTouch 30

Actuele prijzen Bose SoundTouch 20

Op deze pagina controleren we continu de prijzen van de Bose SoundTouch 20, zodat je zeker weet dat je de laagste prijs betaald voor deze speaker.

* De webshops Bol.com en HifiKlubben hebben in de meeste gevallen de laagste prijs voor deze speaker. Op de Bose SoundTouch 20 III aanbiedingen pagina kan je de actuele prijzen bekijken van de andere webshops.

Jaarlijkse aanbiedingen

  • Black Friday – Tijdens Black Friday wordt er gestunt met de prijzen van veel elektronica. Het is ieder jaar weer de vraag welke merken goedkoop worden aangeboden tijdens Black Friday. Wij zorgen dat je op onze Black Friday pagina’s iedere minuut op de hoogte bent van de scherpste prijzen van de Bose SoundTouch.
  • Cyber Monday – Ook tijdens Cyber Monday worden elektronica producten met hoge korting aangeboden. Ook tijdens deze dagen zijn wij extra actief in het zoeken van de laagste prijs op Bose speakers.

Wat is Bose SoundTouch?

Bose SoundTouch is de verzamelnaam voor de Wifi speakers van Bose. De Bose speakers kunnen met elkaar gekoppeld worden voor multiroom geluid. Muziek streamen kan via een app op je smartphone via het Wifi netwerk, maar kan ook zonder de app via bluetooth. Ook via Spotifyconnect is het mogelijk om muziek te streamen naar de Bose SoundTouch speaker. Er zijn drie speakers, de Bose SoundTouch 10, Bose SoundTouch 20 en Bose SoundTouch 30. Al deze speakers hebben zes knoppen bovenop waarvoor je in de app voorkeurszenders kan instellen. Je kan vervolgens zonder tussenkomst van de app een voorkeurszender opstarten.