Bose SoundTouch aanbieding

Bose SoundTouch aanbiedingen

Bose SoundTouch is regelmatig in de aanbieding. Met name de Bose SoundTouch 10 en Bose SoundTouch 20 zijn regelmatig in de aanbieding. In tegenstelling tot veel andere multiroom merken, zijn er voor de Bose SoundTouch weinig bundelkortingen te vinden. Je moet het dan ook met name hebben van aanbiedingen per speaker en bijvoorbeeld retour producten die voor een lagere prijs worden aangeboden. Ook tijdens speciale aanbiedingsdagen van verschillende webshops zijn er veel Bose Soundtouch aanbiedingen, want de ook de prijzen van Bose gaan in dat geval omlaag bij veel webshops.

Op deze pagina updaten we de prijzen van Bose SoundTouch vierentwintig uur per dag, zodat je de prijzen goed kan vergelijken bij alle webshops.

Bose SoundTouch is niet meer te koop. De opvolger is de Bose Home smart speaker lijn.

Jaarlijkse aanbiedingen

  • Black Friday – Tijdens Black Friday wordt er gestunt met de prijzen van veel elektronica. Het is ieder jaar weer de vraag welke merken goedkoop worden aangeboden tijdens Black Friday. Wij zorgen dat je op onze Black Friday pagina’s iedere minuut op de hoogte bent van de scherpste prijzen van de Bose SoundTouch.
  • Cyber Monday – Ook tijdens Cyber Monday worden elektronica producten met hoge korting aangeboden. Ook tijdens deze dagen zijn wij extra actief in het zoeken van de laagste prijs op Bose speakers.

Wat is Bose SoundTouch?

Bose SoundTouch is de verzamelnaam voor de Wifi speakers van Bose. De Bose speakers kunnen met elkaar gekoppeld worden voor multiroom geluid. Muziek streamen kan via een app op je smartphone via het Wifi netwerk, maar kan ook zonder de app via bluetooth. Ook via Spotifyconnect is het mogelijk om muziek te streamen naar de Bose SoundTouch speaker. Er zijn drie speakers, de Bose SoundTouch 10, Bose SoundTouch 20 en Bose SoundTouch 30. Al deze speakers hebben zes knoppen bovenop waarvoor je in de app voorkeurszenders kan instellen. Je kan vervolgens zonder tussenkomst van de app een voorkeurszender opstarten.