Bose SoundTouch 20 aanbieding

Bose SoundTouch 20

Benieuwd naar de beste aanbiedingen van de Bose SoundTouch 20 op dit moment? Op deze pagina vind je de actuele prijzen van de Bose SoundTouch 20 bij alle webshops. De Bose SoundTouch 20 is de middelgrote speaker van de SoundTouch lijn. Je kan deze speaker gebruiken als uitbreiding voor je huidige SoundTouch speakers, maar ook prima als stand alone speaker in een middelgrote ruimte als de keuken, woonkamer en kantoor. De 20 is op zijn best als stereopaar met een andere SoundTouch 20 III.

Actuele aanbiedingen Bose SoundTouch 20

We controleren ieder kwartier de prijzen van de Bose SoundTouch 20 bij de webshops die deze speaker verkopen.

Bundelkorting Bose SoundTouch 20

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Sonos en Heos, zijn de speakers van Bose niet met standaard bundelkorting te koop. Zodra er bij een webshop bundelkortingen zijn dan melden we dat op deze pagina.

Retour aanbiedingen

Webshops krijgen regelmatig producten teruggestuurd. Ze mogen deze producten niet als nieuw verkopen en dus worden deze producten met korting aangeboden. De producten werken volledig en zijn niet beschadigd, tenzij dit wordt gemeld. Ook van de Bose SoundTouch 20 zijn er regelmatig zogenaamde tweedekansjes met hoge korting. De volgende webshops bieden de retour producten aan tegen forse kortingen:

Black Friday

Komt Black Friday er weer aan? Dan raden we je aan om nog even te wachten met het aanschaffen van je Wifi speakers. Tijdens Black Friday worden traditioneel de prijzen verlaagd van elektronica producten, waaronder de speakers van Bose. Op deze pagina checken we tijdens Black Friday ieder kwartier de prijzen van Bose Soundtouch bij de verschillende webshops. Benieuwd naar andere Bose Black Friday aanbiedingen? We hebben ook een pagina met de beste Bose Quietcomfort Deals